valla bu akşam duysak şu haberi ağzından yada farketmez birini alsında örneğin prica ,çakır,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu Hüseyin karşıtlarına kıl oluyorum.. sanki dünyanın en büyük kulübüyüzde Hüseyin bize yetmezmiş.
valla en mantıklı yorum. ha bide şu yattara keşke hüseyinin yarısı kadar istikrarlı olsa.
Yorum
-
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
marcelinho yu aldigimizdan beri herthanin resmi forumuna üyeym
suan fatihi almak gibi bi durumlari yok
sadece bi ilgilenelim demistirler
ama onlar su an rafaelin zürichli pesindeler 6.1 milyon teklifleri
olmasa botafogodanmi neymis lima yi alacaklarmislar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
feybe almaz Fatih'i, her zamanki şaşırtmacalarıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sayın başkan tv8 de..bir açıldı pir açıldı maşallah ...bu halleri yeniden aday olacağını düşündürüyor bana ...yeniden aday olmak yada kazanabilmek içinde transfer yapacak diye düşünüyorum ..ama illede bu hoca ile nereye kadar??Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
aman Ziya Hoca duymasin, sonucta oda bir Ön Libero
Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Fahri Tatan, kiralık olarak başka bir kulübe gitmek için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin istediğini söyledi
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Altan Aksoy’un takıma geri döndüğünü söyledi... Altan, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi...
Altan'i Rüyasi bitmi$ oldu...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilla transfer istiyorsaniz takima 1,2 kondisyoner 1,2 tane de piskolog, motive eden, özel sorunlarla ilgilenen kisileri aldirin.
Çok haklısın FMde aldım işe yarıyorlar
Yorum
-
kaleci yok takımda ama allaha şükür kimsenin umurunda değil ... arkadaşlar bu tolga ve o jeff isimli şahısla bu takıma ne yaparsanız yapın yol alamazsınız .. korkarım ki çok ah vah diyecegiz bazı maçlardan sonra ...ben her şeyden vazgeçtim şu takıma Allah rızası için bir kaleci alsınlar ...
K A L E C İ .................1.000.000 DEFA YAZSAK ALIRLAR MI ACABA ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum