Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet uzun sokakta gördüm bugün maçtan 2-3 saat önce.
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Saglam uyuttular valla bizleri. Ha sunu aliyoz. Kappatik felan. Hayatlari yalan bu yonetiminde bu ziyaninda
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Adam gibi transfer komitemiz ve 5 milyon euro bütçemiz olsaydı şimdi süper lig için oldukça yeterli bir kadromuz vardı.

Yorum

• şu hafta bir tane orta saha transferi yapsalar keşke şu ligde bişeyler yapsak gerçektn

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Albayrak, "Şu anda çalışmamız var. Ancak pek bir şey yok. Trabzonspor kulubünün büteçesine mali yapısına uygun, iç bünyedeki sporcuların yapısına uygun bir transfer bulursak yapacağız.

ALLAH aşkına biri bana bu cümleyi tercüme etsin ..bilhassa "çalışma var ama pek bişey yok "kısmını ....

sayın başkanın bu beyanatlarını dinleyip sonrada başkana hakaret ediyorsunuz suçlamasına muhatap olunca aklıma yıllar önce dinlediğim bir şiir geliyor

küfretmek günahtır inanırız amenna .... diye başlayıp devam ediyordu şiir . neyse ...
            çalısırsın didinirsin ama kazanamassın ... maclarda grüyorz bunu

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam gibi transfer komitemiz ve 5 milyon euro bütçemiz olsaydı şimdi süper lig için oldukça yeterli bir kadromuz vardı.
              bütçe varda transfer komitesi yok gibi bişey
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• transfer falan yapamaz bunlar yaparlarsada ugandalı malafati maganda'yı getirirler ancak..

inşallah beni şaşırtırlar

Yorum

• PRİCA BİTİYOR

İsveçli golcü için Danimarka kulübüne 1.8 milyon $ öneren Bordo-Mavililer, bu hafta içerisinde Rade Prica'yı imza için Trabzon'a getirmek amacında.

FİYATTA DAMPİNG

Trabzonspor'a Prica müjdesi... Daha önce İsveçli golcü için 3.5 milyon EURO isteyen Aalborg, uzun süredir süren pazarlıklar sonucunda fiyatı 2 milyon $'a kadar indirince, Trabzonspor transferi bitirme aşamasına getirdi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Prica'nın transferi ile bizzat ilgilenen Başkan Nuri Albayrak, bu hafta içerisinde bu işi mutlu sonla bitirmek amacında.

FARK KAPANDI

Trabzonspor, Rade Prica için Aalborg'a 1.8 milyon $ önerdi. Aradaki fiyat farkı iyice azalırken, transferin bu hafta içerisinde bitirilmesi amaçlanıyor. Bordo-Mavililer, Rade Prica'nın işini bitirerek transferi kapatmak amacında. Bu arada Rade Pricanın Aalborg formasıyla son maçta 2 gol attıgı Trabzonspor kurmaylarının bu maçta İsveçli golcüyü izlettirdikleri de ifade edildi.

Bu haber bugünkü Karadeniz Gazeetsinden ne kadar dogru bir haber bilmiyorum ama dün Prica dakika 87-89 da takımını 1-0 yenik durumdan kurtardı ligdeki 4.golünü attı bu fiyata faydalı olabilir.......
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kaynak ne ?
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• açıklamalardan çok net anlaşılıyor ki fatihi biz almayacağız ve fenerbahçeye gidecek,giderse de tam kapasiteyle oynarım diyor.
                      resmen bizi buna alıştırmaya çalışıyorlar
                      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• barı hasan sası alsalar ya
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• alman basını hamburg'a yakın diyo ama inşllh biz alırız prica'yı
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• hatta balıllın gelmesını cok ısterdım adam tam bır teknık topcu ama yasanan bu olaylardan sonra .ya bırde erman ozgur vardı bızde. ben o adama bayılıyodum . oda teknık bır topcu
                            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Mehmet Yıldız'ı istiyordum Sivasspor maçından önce. Çok güçlü ve etkili bir oyuncu. Bu sene patlama yapabilir. Ama olaylı maçtan sonra zor biraz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                barı hasan sası alsalar ya
                                aman uzak dursun..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X