Ben olsam gençleri Avrupa'daki kulüplere kiralarım. En azından Avrupa'daki profesyonelliği öğrenirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
her hafta atıyo dostum ama takip etme bence forvet transferi bitti daha doğrusu transfer bitmiş ne yazık kiİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bugün ilgilendiğimiz söylenen Rade Prica 2 gol atmış.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Arkadaşlar Size Batuhan Karadeniz'le İlgili Çok Kısa Röportajımı Anlatayım...
Biliyoruz ki Trabzon'da 1.Karadeniz Oyunlara Düzenledi.Maçtan Sonra Yanıma İmza Defteri Almıştım.Ve,
Ben : - Bi İmza Alabilirmiyim Batuhan Abi?
Batuhan Karadeniz : - Tabii ---- Buyur...
Ben : - Teşekkürler.Trabzon'lumusun?
Batuhan Karadeniz : - Evet , Trabzon'luyum
Ben : - Trabzonspor'a Gelsene

Batuhan Karadeniz : - Trabzonsporun Parası Yok.Gelmem , gibi şeyler söylediEn son Kaan tarafından düzenlendi; 26.08.2007, 22:14.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
KUTADGU
anlamadım desek.....İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Size Batuhan Karadeniz'le İlgili Çok Kısa Röportajımı Anlatayım...
Biliyoruz ki Trabzon'da 1.Karadeniz Oyunlara Düzenledi.Maçtan Sonra Yanıma İmza Defteri Almıştım.Ve,
Ben : - Bi İmza Alabilirmiyim Batuhan Abi?
Batuhan Karadeniz : - Tabii ---- Buyur...
Ben : - Teşekkürler.Trabzon'lumusun?
Batuhan Karadeniz : - Evet , Trabzon'luyum
Ben : - Trabzonspor'a Gelsene

Batuhan Karadeniz : - Sansürlenmiştir.Yorum Yaparsanız Açılır
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadım desek.....
Beşiktaş Futbolcusu Batuhan Kardeniz ve Benim Aramda Olan Çok Kısa Röpertaj.Son Cevabı Öğrenmek İstiyosan Yorum Yap
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZ.D giderse olabilir demiştir.

İyi Cevaptı Ama Yanlış
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun oynuyosun çocuğum sen ...
İnanmadın mı yani?
Yorum
-
Söylede bilelim.İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmadın mı yani?

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum