evet uzun sokakta gördüm bugün maçtan 2-3 saat önce.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ts-1967-61
çalısırsın didinirsin ama kazanamassın ... maclarda grüyorz bunuİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak, "Şu anda çalışmamız var. Ancak pek bir şey yok. Trabzonspor kulubünün büteçesine mali yapısına uygun, iç bünyedeki sporcuların yapısına uygun bir transfer bulursak yapacağız.
ALLAH aşkına biri bana bu cümleyi tercüme etsin ..bilhassa "çalışma var ama pek bişey yok "kısmını ....
sayın başkanın bu beyanatlarını dinleyip sonrada başkana hakaret ediyorsunuz suçlamasına muhatap olunca aklıma yıllar önce dinlediğim bir şiir geliyor
küfretmek günahtır inanırız amenna .... diye başlayıp devam ediyordu şiir . neyse ...
Yorum
-
bütçe varda transfer komitesi yok gibi bişeyİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi transfer komitemiz ve 5 milyon euro bütçemiz olsaydı şimdi süper lig için oldukça yeterli bir kadromuz vardı.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
PRİCA BİTİYOR
İsveçli golcü için Danimarka kulübüne 1.8 milyon $ öneren Bordo-Mavililer, bu hafta içerisinde Rade Prica'yı imza için Trabzon'a getirmek amacında.
FİYATTA DAMPİNG
Trabzonspor'a Prica müjdesi... Daha önce İsveçli golcü için 3.5 milyon EURO isteyen Aalborg, uzun süredir süren pazarlıklar sonucunda fiyatı 2 milyon $'a kadar indirince, Trabzonspor transferi bitirme aşamasına getirdi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Prica'nın transferi ile bizzat ilgilenen Başkan Nuri Albayrak, bu hafta içerisinde bu işi mutlu sonla bitirmek amacında.
FARK KAPANDI
Trabzonspor, Rade Prica için Aalborg'a 1.8 milyon $ önerdi. Aradaki fiyat farkı iyice azalırken, transferin bu hafta içerisinde bitirilmesi amaçlanıyor. Bordo-Mavililer, Rade Prica'nın işini bitirerek transferi kapatmak amacında. Bu arada Rade Pricanın Aalborg formasıyla son maçta 2 gol attıgı Trabzonspor kurmaylarının bu maçta İsveçli golcüyü izlettirdikleri de ifade edildi.
Bu haber bugünkü Karadeniz Gazeetsinden ne kadar dogru bir haber bilmiyorum ama dün Prica dakika 87-89 da takımını 1-0 yenik durumdan kurtardı ligdeki 4.golünü attı bu fiyata faydalı olabilir.......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
açıklamalardan çok net anlaşılıyor ki fatihi biz almayacağız ve fenerbahçeye gidecek,giderse de tam kapasiteyle oynarım diyor.
resmen bizi buna alıştırmaya çalışıyorlarHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
hatta balıllın gelmesını cok ısterdım adam tam bır teknık topcu ama yasanan bu olaylardan sonra .ya bırde erman ozgur vardı bızde. ben o adama bayılıyodum . oda teknık bır topcubu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Mehmet Yıldız'ı istiyordum Sivasspor maçından önce. Çok güçlü ve etkili bir oyuncu. Bu sene patlama yapabilir. Ama olaylı maçtan sonra zor birazTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
aman uzak dursun..İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarı hasan sası alsalar yaİnsan ol evlat!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum