İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyanın ilk geldiğinde yediği mirası hazırlayan samet aybaba,evet
Hani şu beşiktaşlı Samet Aybaba
Ziya Doğan'ın ilk gelişinde ona da karşıydım, Samet Aybaba'ya olduğu gibi.
Deniz ve Travelair(Samet Aybaba'cıdır kendisi) kusura bakmayın
Yorum
-
yaş 30 u aşmış.ihtiyarlar mezarlığına dönüyoruz.hem zamanında bize değil gs ye gitmişti.ilkelerimize tersİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtan çok hoş olur...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Hayır ne münasebet...kırılmadım ...benim kafa yapımdakilerle aynı takımı tutuyor olmaktan muzdarip olmanızı inanın çok iyi anlıyorum zira dediğim gibi bende sizin kafa yapınızdakiler tarafından yönetiliyor olmaktan muzdaribim...pozisyonunuzun kıymetini bilin yaniİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelen parayla gücümüze güç katacak transferler yapmadığımız doğrudur.
bu açıdan jester a hak veriyorum. tekke konusunda görüşlerim değişmedi. kırgınlık falan yok bende.. kimseyi kırdığımı da düşünmüyorum.
hamsi kırdım mı seni?
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani şu beşiktaşlı Samet Aybaba
Ziya Doğan'ın ilk gelişinde ona da karşıydım, Samet Aybaba'ya olduğu gibi.
Deniz ve Travelair(Samet Aybaba'cıdır kendisi) kusura bakmayın
canım kardeşim karşı olman güzel tabi,burası demokratik bir ortam,tartışıcaz farklı düşüneceğiz ki doğruyu bulalım
ama ben sameti takdir ediyorum
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
teknik oyuncuları yaşı önemli değildir umuta gökdenize ara pası ya da uzun top atsın serbest vuruşları kullansın yeter farkındaysan ceyhun çalım atıp kaleye vuruyo son paslar yok ne yazık ki ceyhun da bazı pozisyonlarda çıldırıyorum valla gökdeniz,umut boşa kaçıyo ceyhun hala önündeki adamı çalımlamaya çalışıyoİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaş 30 u aşmış.ihtiyarlar mezarlığına dönüyoruz.hem zamanında bize değil gs ye gitmişti.ilkelerimize ters
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Ceyhun bukadar agresif olmasa ve senin dedigin özellige sahip olsa su anda bizde degil La Liga'da yada Premiership'te oynardi heraldeİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik oyuncuları yaşı önemli değildir umuta gökdenize ara pası ya da uzun top atsın serbest vuruşları kullansın yeter farkındaysan ceyhun çalım atıp kaleye vuruyo son paslar yok ne yazık ki ceyhun da bazı pozisyonlarda çıldırıyorum valla gökdeniz,umut boşa kaçıyo ceyhun hala önündeki adamı çalımlamaya çalışıyo
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Hami de giymiş o gelsin o zaman. Ümit milli takımında ne başarı yakalamış gerçekten takip etme imkanım olmadı. Trabzonspor dev kulüptür. Tecrübe gerektirir. Onca sene kaptanlık yaptığı takımını diğerlerinden ayıramıyorsa da takımı ona emanet zorunda hissetmem kendimiİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümit milli takımında oynattığı futbolu izlemedin sanırım bi de takımın başına trabzonsporu tutacak biri gelecek diye bişey yok ünalın trabzonsporu senden benden iyi tanıdığı da kesin zaten kaç yıl ts forması giymişTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra hoca değiştirmeyi unutun ziyadan sonra gelecek ilk isim ünal karaman daha sonra ersun yanaldır
tolunay kayseride iyi giderse ligin 2. yarısı alırız olur biter..
anca o glir bunların hakkından ..
Trabzonspor
Yorum
-
Trabzon'da Fatih Tekke seferberliği
Trabzonspor'un geçen yıl yüksek bir bonservis bedeliyle Rusya'nın Zenit Petersburg takımına sattığı Fatih Tekke'yi geri alabilmek için görüşme yaptığı açıklandı. 20 Ağustos 2007 17:54
Yunus Emre SEL'in haberi
Yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Fatih Tekke'yle görüşmelerin 3 ay önce başladığını belirterek, "Fatih Tekke'yi getirebilmek için kulübümüzün tüm imkanları seferber ettik. Ancak Trabzonspor'un maddi çıkarlarını da göz ardı etmiyoruz. Zenit Kulübü ile sık sık görüşme yapıyoruz. Verebileceğimiz en yüksek fiyatı teklif ettik. Bu fiyat 1 yıllığına kiralık olarak geri alınacak bir futbolcu için gerçekten iyi bir fiyat. Düşüneceklerini söylediler. Cevabı bekliyoruz. Diğer Türk kulüplerinin de Fatih Tekke için Zenit'e teklif yaptığını biliyoruz. Ancak onlar bonservisiyle almak istiyor biz kiralamak istiyoruz. Bu konuda son kararı verecek olan Zenit Kulübü. Biz, Fatih'i geri getirmek için elimizi taşın altına sokmuş durumdayız" dedi.
Trabzonspor'un Fatih Tekke'yi 1 yıllığına kiralamak için Zenit'e 1.5 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü.
RUSYA'YA GİDECEKLER
Trabzonspor'un hafta sonunda Rusya'ya bir yönetici göndererek Zenit'le masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün transferi Fatih'i bonservisiyle alma yönünden de ele alabileceği bildirildi.
Hürriyet
Yorum
-
Şuan takıma acil bir forvet alınmalı tabiki Fatih Tekke hariç.Birde sol açığa adam aldıkmı bu takım birşeyler yapar.Kalecide lazım ama 3 tane tranfer yapabileceklerini sanmıyorum.TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
-
tolunaymı ya yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar.Takıma zarar vermeyelim ya şuan da ziya doğanla devam etmemiz en doğrusu takımı o kurdu vardır bir bildiği.ligler bir otursun 5-6 hafta bir geçsin görüceksiniz.Ben bu sene trabzonspordan çok umutluyum.iyikide elendik.Bizim tek odaklanacağımız yer lig.istanbul takımları avrupa macerasından boğuşurken allahın izniyle biz aradan sıyrılık gidebilirizİlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolunay kayseride iyi giderse ligin 2. yarısı alırız olur biter..
anca o glir bunların hakkından ..TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum