Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bırakın altanı mehmet çakır gelsin...
    bence de ama altan da sol kanatta iş yapar bizde
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ziyanın ilk geldiğinde yediği mirası hazırlayan samet aybaba,evet

Hani şu beşiktaşlı Samet AybabaZiya Doğan'ın ilk gelişinde ona da karşıydım, Samet Aybaba'ya olduğu gibi.

Deniz ve Travelair(Samet Aybaba'cıdır kendisi) kusura bakmayın

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        altan çok hoş olur...
        yaş 30 u aşmış.ihtiyarlar mezarlığına dönüyoruz.hem zamanında bize değil gs ye gitmişti.ilkelerimize ters
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gelen parayla gücümüze güç katacak transferler yapmadığımız doğrudur.
          bu açıdan jester a hak veriyorum. tekke konusunda görüşlerim değişmedi. kırgınlık falan yok bende.. kimseyi kırdığımı da düşünmüyorum.
          hamsi kırdım mı seni?
          Hayır ne münasebet...kırılmadım ...benim kafa yapımdakilerle aynı takımı tutuyor olmaktan muzdarip olmanızı inanın çok iyi anlıyorum zira dediğim gibi bende sizin kafa yapınızdakiler tarafından yönetiliyor olmaktan muzdaribim...pozisyonunuzun kıymetini bilin yani )
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hani şu beşiktaşlı Samet AybabaZiya Doğan'ın ilk gelişinde ona da karşıydım, Samet Aybaba'ya olduğu gibi.

Deniz ve Travelair(Samet Aybaba'cıdır kendisi) kusura bakmayın

canım kardeşim karşı olman güzel tabi,burası demokratik bir ortam,tartışıcaz farklı düşüneceğiz ki doğruyu bulalım

ama ben sameti takdir ediyorum
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaş 30 u aşmış.ihtiyarlar mezarlığına dönüyoruz.hem zamanında bize değil gs ye gitmişti.ilkelerimize ters
              teknik oyuncuları yaşı önemli değildir umuta gökdenize ara pası ya da uzun top atsın serbest vuruşları kullansın yeter farkındaysan ceyhun çalım atıp kaleye vuruyo son paslar yok ne yazık ki ceyhun da bazı pozisyonlarda çıldırıyorum valla gökdeniz,umut boşa kaçıyo ceyhun hala önündeki adamı çalımlamaya çalışıyo
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                teknik oyuncuları yaşı önemli değildir umuta gökdenize ara pası ya da uzun top atsın serbest vuruşları kullansın yeter farkındaysan ceyhun çalım atıp kaleye vuruyo son paslar yok ne yazık ki ceyhun da bazı pozisyonlarda çıldırıyorum valla gökdeniz,umut boşa kaçıyo ceyhun hala önündeki adamı çalımlamaya çalışıyo
                Ceyhun bukadar agresif olmasa ve senin dedigin özellige sahip olsa su anda bizde degil La Liga'da yada Premiership'te oynardi heralde
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

ümit milli takımında oynattığı futbolu izlemedin sanırım bi de takımın başına trabzonsporu tutacak biri gelecek diye bişey yok ünalın trabzonsporu senden benden iyi tanıdığı da kesin zaten kaç yıl ts forması giymiş
                  Hami de giymiş o gelsin o zaman. Ümit milli takımında ne başarı yakalamış gerçekten takip etme imkanım olmadı. Trabzonspor dev kulüptür. Tecrübe gerektirir. Onca sene kaptanlık yaptığı takımını diğerlerinden ayıramıyorsa da takımı ona emanet zorunda hissetmem kendimi
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bu saatten sonra hoca değiştirmeyi unutun ziyadan sonra gelecek ilk isim ünal karaman daha sonra ersun yanaldır

tolunay kayseride iyi giderse ligin 2. yarısı alırız olur biter.. anca o glir bunların hakkından ..
                    Trabzonspor

Yorum

• Tolunayi ben de takip ediyorum
                      hatta gene hocadan muzdarip oldugumuz bir zaman da (olmadigimiz bir zaman var miydi hatirlamiyorum ya) tolunayi yetisterecek bir yapilanmaya gitmeyi onermistim.

Yorum

• Trabzon'da Fatih Tekke seferberliği

Trabzonspor'un geçen yıl yüksek bir bonservis bedeliyle Rusya'nın Zenit Petersburg takımına sattığı Fatih Tekke'yi geri alabilmek için görüşme yaptığı açıklandı. 20 Ağustos 2007 17:54

Yunus Emre SEL'in haberi

Yönetim kurulu ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer, Fatih Tekke'yle görüşmelerin 3 ay önce başladığını belirterek, "Fatih Tekke'yi getirebilmek için kulübümüzün tüm imkanları seferber ettik. Ancak Trabzonspor'un maddi çıkarlarını da göz ardı etmiyoruz. Zenit Kulübü ile sık sık görüşme yapıyoruz. Verebileceğimiz en yüksek fiyatı teklif ettik. Bu fiyat 1 yıllığına kiralık olarak geri alınacak bir futbolcu için gerçekten iyi bir fiyat. Düşüneceklerini söylediler. Cevabı bekliyoruz. Diğer Türk kulüplerinin de Fatih Tekke için Zenit'e teklif yaptığını biliyoruz. Ancak onlar bonservisiyle almak istiyor biz kiralamak istiyoruz. Bu konuda son kararı verecek olan Zenit Kulübü. Biz, Fatih'i geri getirmek için elimizi taşın altına sokmuş durumdayız" dedi.

Trabzonspor'un Fatih Tekke'yi 1 yıllığına kiralamak için Zenit'e 1.5 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü.

RUSYA'YA GİDECEKLER

Trabzonspor'un hafta sonunda Rusya'ya bir yönetici göndererek Zenit'le masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün transferi Fatih'i bonservisiyle alma yönünden de ele alabileceği bildirildi.

Hürriyet

Yorum

• Şuan takıma acil bir forvet alınmalı tabiki Fatih Tekke hariç.Birde sol açığa adam aldıkmı bu takım birşeyler yapar.Kalecide lazım ama 3 tane tranfer yapabileceklerini sanmıyorum.
                          TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
                          7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tolunay kayseride iyi giderse ligin 2. yarısı alırız olur biter.. anca o glir bunların hakkından ..
                            tolunaymı ya yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar.Takıma zarar vermeyelim ya şuan da ziya doğanla devam etmemiz en doğrusu takımı o kurdu vardır bir bildiği.ligler bir otursun 5-6 hafta bir geçsin görüceksiniz.Ben bu sene trabzonspordan çok umutluyum.iyikide elendik.Bizim tek odaklanacağımız yer lig.istanbul takımları avrupa macerasından boğuşurken allahın izniyle biz aradan sıyrılık gidebiliriz
                            TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...

Yorum

• Onlar avrupayla uğraşırken aradan sıyrılabilirsin belki ama uğraşmıyorlar.Avrupa'da her yaptıkları maç onlar için kazanılmış tecrübe demektir. Fatih Tekke konusunda da bu kadar karamsar olmaya gerek yok.Belki gelir

Yorum

• Fatih inatçı adam gittimi gelmez.O laz damarı yokmu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X