Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zamanında ceyhunuda ziya aldırmıştı, şimdide altanı istiyo ,,, ceyhun mantaliteye uymadı altan uyacak mı acaba?

Yorum

• Ziya Doğan: “Takımımız lige hazır”
      Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, “Takımımız lige hazır” dedi.

Transfer konusunda konuşmayacağını dile getiren Doğan, “Çünkü biz şuanda lige hazırlanıyoruz. Transfer haberleri takımı olumsuz yönde etkiliyor. Yönetim Kurulu benim tavrımı iyi biliyor. Onlarda bir çalışma içerisindeler” dedi.

“Yürüyüşe bilerek katılmadığımız doğru değil”

Takımın lige hazır durumda olduğunu belirten Doğan, “Ancak yan etkenler sporcuların rahat olmasını engelliyor. Bunun yanında çalışmalarımız iyi gidiyor. Bugün ki basın toplantısı sonrası tamamen takımla birlikte ilgilenmeye başlayacağım. Bu hafta içinde zaman zaman çok yıpratılıp acımasızca eleştirildik. İnsafsız yalanlarla karşı karşıya kaldık. Mesela benim bilerek antrenmanı sabaha koyarak yürüyüşe katılmadığımız söylendi. Bize yönetim kurulu sadece Cuma günü baloda olacaksınız dedi. Bizde baloya katıldık. Ama bazı köşe yazarları benim takımı yürüyüşe götürmediğimi yazdı” açıklamasında bulundu.

“Mektup haberleri tamamen gerçek dışı”

Son günlerde bazı basın yayın organlarında odasına mektup bırakıldığı şeklindeki haberlere de açıklık getiren Doğan şöyle konuştu;

“Mektup konusunda çıkan haberlere ben gülüyorum. Yani çok komik şeyler. Dünyanın hiçbir yerinde olmayacak bir olayla karşı karşıyayız. Bir arkadaşımız ajans kurdu ve bu ajansın ismini mükemmel duyurdu. Kendisini alkışlıyorum. Tebrik ediyorum. Düşündürücü bir şey var. 2 gün önce kurulan bir sitenin yaptığı haberi Türkiye'nin önemli ajansları alıp haber yapıyorsa vay bu ülkenin haline. Hiç aslı var mı diye soran olmadı. Bu çok büyük bir ayıp. Demek ki yarın bir kişi site kurup istediğini yazsa olacak. Ülkede bu tip işler bu kadar kolay olmamalı. Bu ülkenin insanı bu kadar aptal değil. Evet bana mektup var ama birlerce var. Olumlusu var olumsuzu var. Asla odaya mektup atılmadı. Zorlu Grand Otele gidin bakın kayıtlarında var. Mektup postayla geldi. Bundan doğal hiçbir şey yok. Mektubu yazan arkadaşla ben çok iyi bir dostum. Yazısında serzenişte bulunmuş. Üzülüp beni eleştirdiğini biliyorum. Hatta otele yakın olduğu için gittim çayını içtim. Sohbet ettik. Yanlış bilgiler aktarıldığını öğrendim. Kendi deyimini söylüyorum, “Ben yönetici arkadaşlardan duydum” dedi. Benim yapacağım bir şey yok dedim. Yöneticilerin isimlerini de verdi. Sonra mektubu yazan arkadaşla birbirimizi iyi anlayıp dost olduğumuzu düşünüyorum. Cevat Kol’da bazı yöneticilerden bu bilgileri duyduğunu ifade etti. Şimdi bunu sizin insafınıza bırakıyorum. Ben bunu yöneticiler verdi demiyorum sadece onların söylediği ifadelerdir. Zaten Cevat Kol bunu kendi sitesinde yazdı. Ama buna kimse bakmıyor. Ben çok rahatım. Takımıma güveniyorum.”

“Taraftarlardan memnunum”

Bazı çevrelerin kendisini taraftarlar karşı karşıya getirmek isteğini de vurgulayan Doğan, “Ama ben gün içinde her zaman çıkıp taraftarların içinde olabiliyorum. Şuana kadar taraftardan hiçbir sıkıntım olmadı. Açılışta abartılı anonsun sonunda küçük bir grubun yapmış olduğunu, bizi protesto etmek isteyenler alıp Ziya Doğan protesto edildi diye işlemek istiyorlar. İşte böyle mektubu gündeme getirerek, basit şeylere tenezzül ediliyor. Sizlerden özür diliyorum. Çünkü şuanda konumuz bu olmamalıydı. Haber ajanslarındaki arkadaşların beni arayıp sormadan koskoca ülkenin gündemini bu tip haberlerle meşgul etmesi yanlış. Söylediklerim hep doğru olan şeyler” dedi.

“Karamsar bir hava oluşturuluyor”

Otelul Galati takımının önemli bir ekip olduğunu sözlerine ekleyen Doğan, “Romanya gibi önemli bir futbol ekolüne sahip ülkenin takımına elendik. Elenirken de çok şanssızlık yaşadık. Yani onu bir fırsat bilip lige başlamadan karamsar bir hava estiriliyor. Ama gerçek Trabzonspor’u sevenlere çok ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

bu adam ne zaman birşey konuşsa kesin tersi çıkıor bunu konuşturmamak lazım

Yorum

• Altan ceyhun'un yarısı olamaz gereksiz bir transfer olur.......
        poetricus

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Altan'ın Rizeden ayrılmasının sebebi ailevi nedenlermiş, çocuğunun okuluyla ilgiliydi galiba; ligtvde öyle diyodu Rize'nin yöneticisi..

Rizeden ayrılma sebebi bu ise Trabzona geleceğini sanmıyorum.
          Ayrıca, adam 33 üne gelmiş iyice huzur evine dönüyoruz.

Yorum

• arakadaşlar uydudan aalbog'un maçlarını izlemek için şifre lazım
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Adam Antikaci haberiniz yok herhalde .
              Bir tane genc oyuncu aldirdigi mi var Tarbzona geldigi günden beri ?

Yorum

• "Romanya gibi önemli bir futbol ekolüne sahip ülkenin takımına elendik"

Aa tamam o zaman
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Romanya gibi önemli bir futbol ekolüne sahip ülkenin takımına elendik"
                  Ziya`dan baskasina nasip olmaz böylesine bir basari .

Yorum

• bu arada bizimkiler Tolgahan Kilit ile Muhammed Basar adıdna 2 gurbetçi getirmişti bazı yabancı kaynaklara göre o adamlar şu anda bizim futbolcumuz olarak gözüküyorlar.

Yorum

• sopcats:intent tv üyelik paralıdır ücretsiz üye olun ama gerek kalmadı sanırım haftaya ts forması giyer intrneti kotalı olanlar üye olmasın
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Altan transferinin gerçek payı ne kadar acaba.forvet,solbek,oyun kurucu 3 tane sorunlu bölgeye akıllı transfer yapmaları lazım umarım yaparlar
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Romanya gibi önemli bir futbol ekolüne sahip ülkenin takımına elendik"

Aa tamam o zaman
                          Allahtan Yunan ekolü! pardon İngiliz veya İspanyol takımıyla karşılaşmadık.Transfere gelince boşuna sol bek beklemeyin.Prensimizi kesmek kimsenin haddine değil.Belki forvete takviye yapılır.

Yorum

• Altan ı alacagımıza abdullaı tolunay ı ünal ı hami yi cagıralım yeter daa bune ya altanmış yok rizeyi ayakta tutmuş .. Trabzonsporu rizeyle nasıl kıyaslarrsınız ya agustin de ankaragucunde gol makinasıydı bizde attıgı bi golden sonra bu gölü benmi atttım diye bi saat düşündü.. atık futbolcularla artık Trabzonspor un işi yokk
                            Trabzonspor

Yorum

• [QUOTE=AvniAker;900131]valla bonservisi v.s. yok ise, hemen alinsin Altan...hem zaten Yönetim bedava oyuncu aramiyormu ? :-)

gerci biz bu Altan'i yakla$ik 7-8 sene önce istemi$tik ya neyse...vakit ne cabuk geciyor...

..
                              aslinda bu Türkiye Liginin nekadar "ba$arili" oldugunu gösteriyor....
                              .........yillar gecti
                              - Abdullah gideli Lig'de birtane adam gibi sol ayakli futbolcu cikmadi..
                              - Rü$tü begenilmez, onun bir ikincisi yok...
                              - H.$ükür'ü herkes ele$tirir, onun gibi bir santrofor malesef yok.........

....[/QUOTE

abdullah konusunda haklısın,rüştü konusunda da kısmen ama hakan şükür konusunu şöyle değerlendirmek lazım...Hakan şükür iyi bir santraforDU,gecmiste kaldı.Hakan Şükür eleştirilmeyi hak ediyo çünkü futbolu bırakmıyo..bak efsane ne demiş ""Hakan Şükür'ün futbolu bırakmamasına şaşıran Cantona, "Hakan, 45'ine kadar oynamaya niyetli galiba!" dedi."" )
                              Alayina isyan ölümüne Trabzon

Yorum

• Transferde son durum ne arkadaşlar? Prica'yı alamadık mı hala? Mehmet Çakır'da ilerleme yok mu?
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X