samet aybaba rize den ayrılmış,benim adayım samet aybabadır!en faydalı ara transfer Samet Aybaba olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iki haftada takimini yüz üstü birakan Samat Hoca...İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamet aybaba rize den ayrılmış,benim adayım samet aybabadır!en faydalı ara transfer Samet Aybaba olur
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ünal Karaman diyorsunuz ama anlamıyorum Trabzonspor diğer takımlardan farksız benim için diye demeçleri var. Kariyeri ne? Başarıları ne? Süperligde 1 takımın başında 1 maça çıkmış mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ümit milli takımında oynattığı futbolu izlemedin sanırım bi de takımın başına trabzonsporu tutacak biri gelecek diye bişey yok ünalın trabzonsporu senden benden iyi tanıdığı da kesin zaten kaç yıl ts forması giymişİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman diyorsunuz ama anlamıyorum Trabzonspor diğer takımlardan farksız benim için diye demeçleri var. Kariyeri ne? Başarıları ne? Süperligde 1 takımın başında 1 maça çıkmış mı?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Fatih Tekke cızzzzz yaptı
20 Ağustos 2007 Pazartesi 18:30
Üç takımın gündeminde olan Fatih Tekke yüksek bonservis bedeli ile el yakıyor.
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer gündemindeki isim olan Fatih Tekke yüksek bonservis bedeli ile el yakıyor.
Bu üç kulübün dışında milli futbolcuya son olarak Almanya'nın Hertha Berlin ekibide talip oldu. Rus ekibi St. Petersburg ile temasa geçen Alman kulübünün yetkilileri Fatih Tekke'nin bonservis fiyatını öğrenince bu transferden vazeçti.
Öte yandan Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer etme çabaları sürüyor. Fatih'i 7.5 milyon nakit bonservis bedeli karşılığında satmaya hazır olan St. Petersburg kulübünü hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe ikna etmek için uğraş veriyor. Ancak Rus ekibi 7.5 milyon Euro'dan kesinlikle daha aşağı bir fiyata Fatih'i vermeye niyetli değil.
Fenerbahçe ve Trabzonspor ise buna karşılık kiralama formülünü hayata geçirmeye çalışıyor.
Yorum
-
Karizması ve ağırlığı olan bir hoca lazım bize, kesinlikle tecrübesiz, zayıf kişilikli, hesapçı değil. İşin teknik kısmını da iyi bilen ve uygulayan... Ünal ve Ersun bu kriterlere henüz uymuyorlar...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
tanıdığınız bi hoca var mı bu özelliklere uyan?(mourinho,rijkaard ı dışarda tutuyorumİlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarizması ve ağırlığı olan bir hoca lazım bize, kesinlikle tecrübesiz, zayıf kişilikli, hesapçı değil. İşin teknik kısmını da iyi bilen ve uygulayan... Ünal ve Ersun bu kriterlere henüz uymuyorlar...
)
Yorum
-
ziyanın ilk geldiğinde yediği mirası hazırlayan samet aybaba,evetİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki haftada takimini yüz üstü birakan Samat Hoca...
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Bordo mavililer, Altan konusunu yarın yapacağı görüşmeler sonrasında olumlu veya olumsuz bir şekilde noktalayacak. Trabzonspor yönetiminin bu transferin gerçekleşmemesi durumda değişik alternatifler üzerinde duracağı öğrenildi.
spor61.netTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ünal Karaman kimileri için ne anlam ifade ediyor bilemem ama benim içinde bir zamanlar TS forması giymiş bir futbolcudur.Devrinin en yüksek bonservis ücretini alarak TS'a imza atmıştır.Bir Anadolu takımı olduğu için TS'u tercih ettiğini ifade ettiğini söyleyenlerde olmuştur.Bu kadar....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman diyorsunuz ama anlamıyorum Trabzonspor diğer takımlardan farksız benim için diye demeçleri var. Kariyeri ne? Başarıları ne? Süperligde 1 takımın başında 1 maça çıkmış mı?Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
altan çok hoş olur...İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo mavililer, Altan konusunu yarın yapacağı görüşmeler sonrasında olumlu veya olumsuz bir şekilde noktalayacak. Trabzonspor yönetiminin bu transferin gerçekleşmemesi durumda değişik alternatifler üzerinde duracağı öğrenildi.
spor61.netÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Yanlış bir düşünve Ünal da gelse Ersunda gelse ziyadan çok iyi olmayacaklardır. Hadi taş çatlasın biraz daha iyi olurlar. Ama istediğimiz futbol olmayacak. Bence hoca yabancı olmalı. Hak edene formayı vermeli. Oyuncu ayırt etmemeli. Sistemli oynatmalı. Ayağa pas yapan bir takım oluşturmalı. Böyle hocalar dışarıda gani gani.
Bu arada bizim jun ile musampa neler yapıyor merak ettim. Bu arada birde risp vardı. Bu oyuncular ne yapıyor. Trabzonspora aslında oyuncu lazım değil. Elindeki futbolcuları kazansa yeter. Futbola küstü adamlar. Ne iş anlamadım bu futbolcular ne olacak.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum