Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adam giderse fenere başkan beceriksiz.. bize gelirse büyük fatih..

ne karlı iş yahu.. alemde fatih tekke olmak varmış..
    gitmen gelmen albayrak aleyhine..
    aynen... bakalım tekke tükürürdüğünü yalayacakmı fenere gidip
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• fatih fenere giderse orası burası oynamaya mı başlamış olacak.

Yorum

• beyler tekke fenerede gitsse obürünüde gitse has trabzonludur ve adam gibi adamdır bundan ötesi yokk...
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

hamsi..
          problemin büyük..
          düzenli ve sürekli hakaret ediyorsun başkana..
          bana da bulduğun yerde aklınca laf atıyorsun..
          şimdi bende bilgi var:
          söyle bakalım.. fenere giderse tekkeye ne diyeceksin? bize gelirse başkana ne diyeceksin?
          aynen yukarıda yazdığım gibidir.. senin gibi adamlara yaranmak mümkün değildir..
          fenere gitse başkan gönderdi, bize gelse kendi geldi..
          bu kafayla ben aynı takımı tutuyorum!
          hakaret ?? yalan söyleyen birinin yalan söylediğini hatırlatmakmıdır ..etmeyin eylemeyin ...
          size gelince foruma ilk girdiğim günlerde bir amerikan filminin adını yanlış yazdı diye bir arkadaşı yerin dibine sokarken tanıdım sizi ... dolayısıyla "bu kafayla aynı takımı tutuyorum " cümlenizi çok iyi anlıyorum ..zira benim durumum daha vahim "bu kafa tarafından yönetiliyorum " hallerindeyim ben ...hangi kafa tarafndan yönetildiğime dair örneklerle dolu forum arşivi ....
          son olarak fatih fener e giderse ve biz hala golcü diye umut a bel bağlıyorsak elbetteki sayın başkan ı suçlarım .... iyi transfer( ki bence fatih kim ne derse desin kim ne hesaplarsa hesaplasın trabzonspor için iyi transferdir)kim yaparsa yapsın alkışlarım ben ...saygı duyarım ...daha önce yazmıştım sayın başkan stad işinin altından kalkarsa başkanken "büyük başkan " olur diye ....kaybettiği bunca şey erağmen "büyük" olma şansı var başkanın ..nasıl yalan söyleyene yalancı diyorsam büyük olana da büyük derim emin olun ..........
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• buraya yazayım bilgi saklamak olmasın..
            biten bir iş yoktur! zenith in bekleme odasında üç takım var.. fener galatasaray ve biz..
            zenith belki bazılarınız şaşıracak ama yediği kazığın hesabını soruyor bizden! çok büyük topçu bu adam mı diyor.. yedibuçuk milyon euroya ben brezilyadan üç topçu alırdım diyor.. beni kazıkladınız ama ne garip siz de onu almaya geldiniz diyor.. verin paramı unutalım bu olayı diyor.. o para da bizde yok!
            ayrıca bir ufak da bilgi, belki yine bazıları beğenmeyecek bu ifademi ama o parayı etmez o topçu!
            yedibuçuk milyon euro ha!
            şimdi bu adamı bu paraya satmanın ne büyük başarı olduğunu anlıyorum..
            o parayı kimse vermiyor zaten tekkeye..ama kulüpler yarışında biz maalesef arkalarda kalıyoruz.. zaten tanışmadığın yıldız topçu peşinde değilsin ki yarışasın! oyuncu da bize gelmek isteyecek.. ki istiyor!
            şimdi bir minik toplantım var.. hemen gelirim..

Yorum

• Arkadaşlar, maalesef üzülerek gözlemliyorum ki; hala daha fatih (FByle) anlaşmış bilmem neler gibi şeyler konuşulup tartışılıyor.

Anlaşılan, KRAL'ı hala tanıyamamışız.YAZIK
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                emrah erenin şimdi konuşmasını dinledim ıslıklandı ben artık bu seyirciye hizmet etmek istemiyorum dedi inş. bize gelir rizenin bütün sağ kanat ataklarında kafaya oynayan tek futbolcu biz de oynarken de çok beğendiğim ve gitmesine bir türlü anlam veremediğim tek futbolcu
                mentalite ışığı hepimizi sarmış
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Arkadaşlar, maalesef üzülerek gözlemliyorum ki; hala daha fatih (FByle) anlaşmış bilmem neler gibi şeyler konuşulup tartışılıyor.

Anlaşılan, KRAL'ı hala tanıyamamışız.YAZIK
                  ihsan abii kendiimiz avundurmayalım fatih gerçekden fenerde
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

hamsi..
                    problemin büyük..
                    düzenli ve sürekli hakaret ediyorsun başkana..
                    bana da bulduğun yerde aklınca laf atıyorsun..
                    şimdi bende bilgi var:
                    söyle bakalım.. fenere giderse tekkeye ne diyeceksin? bize gelirse başkana ne diyeceksin?
                    aynen yukarıda yazdığım gibidir.. senin gibi adamlara yaranmak mümkün değildir..
                    fenere gitse başkan gönderdi, bize gelse kendi geldi..
                    bu kafayla ben aynı takımı tutuyorum!
                    baskanimiz iyi niyetli olabilir.becerikli baskanimiz var diyede cok övünmek isterdik dogrusu.3 aydir futbolcu transferi bekliyoruz.alacagiz diyorlar daha dogrusu kimin ne söyledigi belli degil biri aliyor birisi transferi kapatiyor.tutarli yönetimimiz mi varda onunla övünecektik.
                    nick carle den daha iyi futbolcularla görüsüyoruz dendi.o arjantinliyle gizli sözlesmemi imzaladikta bizim duymamiz cok sakincali.bursaspor gidip fransadan türkiye de büyük takimlarda oynayabilecek oyuncu alabiliyor.herve tum gibi bi futbolcu alamadik.gittiler güney amerika milli takimlarindan kaleci aldilar sanirim venezuela bizde küme düsen takimin kalecisiyle 3 ay ugrastik sanki tüm amerika kitasinda baska kaleci kalmamis gibi.
                    bizde maalesef bu yöneticilerle ayni takimi tutuyoruz.hayret..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

buraya yazayım bilgi saklamak olmasın..
                      biten bir iş yoktur! zenith in bekleme odasında üç takım var.. fener galatasaray ve biz..
                      zenith belki bazılarınız şaşıracak ama yediği kazığın hesabını soruyor bizden! çok büyük topçu bu adam mı diyor.. yedibuçuk milyon euroya ben brezilyadan üç topçu alırdım diyor.. beni kazıkladınız ama ne garip siz de onu almaya geldiniz diyor.. verin paramı unutalım bu olayı diyor.. o para da bizde yok!
                      ayrıca bir ufak da bilgi, belki yine bazıları beğenmeyecek bu ifademi ama o parayı etmez o topçu!
                      yedibuçuk milyon euro ha!
                      şimdi bu adamı bu paraya satmanın ne büyük başarı olduğunu anlıyorum..
                      o parayı kimse vermiyor zaten tekkeye..ama kulüpler yarışında biz maalesef arkalarda kalıyoruz.. zaten tanışmadığın yıldız topçu peşinde değilsin ki yarışasın! oyuncu da bize gelmek isteyecek.. ki istiyor!
                      şimdi bir minik toplantım var.. hemen gelirim..
                      ne güzel başarı öykülerimiz var fathi i 7.5 milyona nasıl sattım ... zenith i nasıl kazıkladım ...peki madem satışımız bir başarı idi neden şimdi "görüşme odasında" ve 3. sıradayız...size ve sayın başkan a göre fatih in gerçek ederi nedir? ne teklif ettik görüşme odasında zenith e ? yoksa zenithtten bir özür dilemek içinmi ordayız? attığımız kazıkla sizi üzdük müsade edin geri çıkaralımmı diyoruz...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne güzel başarı öykülerimiz var fathi i 7.5 milyona nasıl sattım ... zenith i nasıl kazıkladım ...peki madem satışımız bir başarı idi neden şimdi "görüşme odasında" ve 3. sıradayız...size ve sayın başkan a göre fatih in gerçek ederi nedir? ne teklif ettik görüşme odasında zenith e ? yoksa zenithtten bir özür dilemek içinmi ordayız? attığımız kazıkla sizi üzdük müsade edin geri çıkaralımmı diyoruz...
                        abi bunlar ufak defek problemler sanki o aldigimiz 7.5 milyonla gidipte brezilyadan 3 futbolcu aldik.hadi o para uctu gitti bari step den aldigimizla bi tane yabancicik alabilseydik.bjk ve gs hala futbolcu alacak o kadar aldiklarindan sonra.bize lazim degil.zaten sampiyonlar liginde mücadele edecek gücte bir takimimiz var.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Kiralık şıkkı seçenekler arasında yoksa hemen kapatsınlar bu saçma muhabbeti sonu hiç olmayacak gibi geliyor bana Sonra bekle ki Tff transfer süresini uzatsın da bizde transfer yapalım En sonunda kulüp menfaatleri devreye girmesi ve böylece transferin kapanması ihtimalide az değil Tekke için uğraştıkları kadar Çakır için uğraşsalar çok daha iyi olur bence Bıraksınlar, Fb versin 6-7 milyon euro, onlar yesin kazığı!Biz attık nasılsa!
                          Sonuç olarak kalecisiz ve solbeksiz , sol kanatsız ve 3. forveti Ergin ya da Ömer olan bi Trabzonspor var(Kalitelilerin durumuda ayrı bi tartışma konusu) Hedefi 3.lükten yukarısı olamaz bu kadronun hocayı hiç hesaba katmıyorum Solbeki hocaya kıyak niyetine boşverip diğer 3 transferi yapabilirsek fena bi kadromuz olmaz Biri defansa diğeri ofansa 4/2 doğru transfere razı olmayan yoktur herhalde

Yorum

• Nuri Albayrak'ın başkanlık döneminde yaptığı tek doğru iş Tekke'nin satılmasıdır şimdi o doğruyu Tekke'yi geri almaya çalışmakla sıfırlamaya mı çalışıyorlar

Yorum

• burda başkanı savunmayın ya step den gelen paranın üstüne biraz para katsın fatihi alsın onu almasa bile sağlam bi ST alsın.

iş adamı başkan nedense bize gelince iş yapmıyo

Yorum

• Yani inanılır gibi değil. Futbolcu satışlarından 15 milyon avroya yakın bir gelir elde ettik. Bu daha da büyük bir başarı o zaman fakat 15 milyon avro nerde ? Millet zaten satılan futbolcuların isimlerinden çok para eden futbolcuların satışından gelen paranın çar-çur edilmesine, yerlerinin doldurulmamasına kafayı yiyor. Yani bir olaya olumlu bakacağım diye de bu kadar zorlamaya gerek yok
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X