edanur da eziktir arkadaşlar...siliniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
edanur
61 61 nickli üye bana özelden hakaret etti bende ona ayni sekilde cevap yazinca gitti forumlarinda sacma sapan bu yaziyi yazdi o ahlaksiz.İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bilemiyorum senin muhabbetin geçiyor, dalga da geçiyor olabilirler...
Yorum
-
Arkadaşlar yüksek bir ihtimalle antuda birleşip buraya bela aramaya gelen bazı kuş beyinlidirler kendileri.Dün geceden beri baya bir uğraştırıyorlar sağolsunlar.Merak etmeyin tespit ettiklerimiz bir bir uzaklaştırılıyor siteden...
Sizlerden ricam lütfen bu kendini bilmezlere uyupda mesajlarını alıntı yapmayınız, cevap yazmayınız.Gerekenler yapılacaktır.Teşekkürler...
Yorum
-
Burnuma sol bek kokuları geliyor...İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettim, bu Prica'nın menajeri kim?Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
bi fatih muhabbetidir gidiyor. bu oyun şekiyle fatih gelse bizi şampiyon mu yapacak? fazladan kurtaracagı birkac mac icin o kadar para verilmemeli. bizim oncelikli sorunumuz oyna(yama)dıgımız futbol! ziya dogan geldiginden beri takıma olumlu anlamda nasıl bir yol aldırdı? ne dogru durust savunma yapabiliyoruz ne de hucum. Bence transferi kapatsak fena olmaz.
Yorum
-
Bizim Transfer Komitemizin işi boş boş oturup antremanlarımı izlemektir???
Bi kerede bi oyuncu bulsunlar...antremanda kendi oyuncunu izlemek ne fayda getirir o işi yapan zaten var.
Bu takım hiç bi yönden düzgün yönetilemiyo bu kadarmı amatörüz...!
Yorum
-
anlayamıyorum arklar nasıl bu kadar rahat kazanırız diosunuz ersen sakat yattara yok transferde yapmıyıcak yönetim bari musampayla junu koysa ziya hiç yoktan iyidir ersene çok üzüldüm adam ligdeki iki maçtada galip gelmemizi sağlayan adam napcaz bilmiom
her daim trabzonspor
Yorum
-
puhahahaİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya admin yetiş ya mod

hiç güleceğim yoktu bu konuda .
bu arada bu konuda üyelik işlemleri birsüreliğine kapatılabilir . kimse üye olmaz siteye bi süre sonra tekrar açılır zaten . önceden yapılmıştı böyle bir uygulama .
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar aslında yazmayacaktım ama Fatih Tekke çok fazla karalandığı için yazmak zorunda kalıyorum şu anda...Zenit ve Fenerbahçe bir çok konuda anlaşmış ve transferi GAZPROM (Zenit in sponsoru + Ali Şen de bu firmanın Türkiye distribütörü) yani Ali Şen sponsorluğunda ve aracılığıyla gerçekleştireceklermiş...Zenit ve Fatih anlaştığı sırada, Fatih Fenerbahçe den önce tercihinin Trabzonspor olduğunu,öncelikle onlarla masaya oturmasını istemiş Zenit ten...Böylece Trabzonspor yönetimi de kaptanını fenerbahçeye kaptırmamak için bir yöneticisini bugün Petersburga gönderdi...
Birinci kaynaktan alınmış,kesin haberdir...Fatih in ilk tercihi kesinlikle Trabzonspordur...Maddi büyüklüğü karşılanabilirse Fatih Trabzonspor a gelecektir...Fenerbahçeye gitmek istemesi gibi bir şey söz konusu değil ancak bir mecburiyet olabilir...(Ali Şen- Gazprom olayı)
Kaptanınızı karalamayın lütfen...
Demin alt yazıda "Fatih tekkenin menajeri xxx fenerbahçeden teklif almadıklarını belirtti" diye yazı geçti.. ilginç olaylar...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
sol kanat:
Monacodan Jérémy Menez 20 yasinda fransali:
ayni takimda oynayan Jaroslav Plasil 25 yasinda cek topcu: (Videoda gol pasini atan sarisin topcu. baska video bulamadim.)
ayrica AZ Alkmaar takiminda oynayan Stijn Schaars 23 yasinda Hollandali.
http://www.youtube.com/watch?v=xFZrQ...related&search=
forvet:
benfica lissabonda oynayan Mantorras 25 yasinda:
onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum