Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazık, çok yazık Aynı eksikler yüzlerce kez yazıldı Olumlu hiçbir adım yok
    Halen bilindik yalanlar Maça kadar resmi açıklamada ki süre doluyor
    3'de kaç yaptığımızı hep birlikte görücez Ziyanın kafasında yeni bi ortasahaya yer yok Ne diye oyun kurucudan bahsediyolar onu da anlamıyorum Kaleci problemini çözsek en azından rahat rahat izlesek maçları Sorunlu yabancılardan kurtulup 5 yabancıyla da iyi bi kadro kurabiliriz Böylece yeni yabancı tranferinde de sıkıntı yaşamayız
    Yönetim kendini aşamaz ve çapınca transferler yapar Bekleyelim biraz daha
    ziyada kafamı vardı :s ?

Yorum

• Transfer Sivas maçı sonrası...

Trabzonspor'da yönetim transferleri Sivasspor maçının ardından yapma kararı aldı. İsveçli golcü Rada Prica ve Galatasaraylı Orhan Ak, Trabzonspor'a yakın isimler olarak ön plana çıkarken, sürpriz bir kaleci transferi de gündeme geldi.

PRİCA TRABZON'A ÇOK YAKIN

Taraftarlara ve Teknik Direktör Ziya Doğan'a transfer sözü veren yönetimin, transferleri Sivasspor maçından sonra yapma kararı aldığı öğrenildi. Aralık ayındaki kongereye az borçla girmek isteyen yönetim, Sivasspor'la Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan maçta taraftarın göstereceği tepkiye de önem veriyor. Taraftarın takıma sahip çıkması durumunda yönetim, transferlere bir an önce son noktayı koyacak.

Bu arada Danimarka'nın Aalborg takımında oynayan İsvecli golcü Rada Prica ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bu futbolcuyu Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda incelemeye alan yönetim, futbolcunun 1.5 milyon dolarlık bonservis bedelini 1 milyon 200 bin dolara indirmeyi başardı. Sivasspor maçından sonra Prica'yı Türkiye'ye getirmeye hazırlanan bordo - mavililerde, maddi arayış da sürüyor. Ömer Rıza için Southampton kulübü yetkilileri ile tekrar masaya oturmayı planlayan bordo - mavililer bu transferden şu ana kadar beklediği olumlu sonucu alamadı. Yönetim menajerler aracılığı ile teklif yapan Southampton'un ciddi olmadığını ileri sürüyor.

ORHAN AK İLE YENİDEN

Sivassporlu Hayrettin'in, Trabzonspor'dan yüksek bir rakam talep etmesi transferini oldukça zora soktu. Hayrettin'e, "Ya bizim istediğimiz fiyata oynarsın, ya da bu transferden vazgeçeriz" restini çeken yönetim, Sivassporla da bonservis bedeli konusunda anlaşamıyor. Hayrettin'in transferinin zora girmesine sinirlenen başkan Nuri Albayrak, bunun üzerine Teknik Direktör Ziya Doğan ile konuşarak Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak'ı Trabzonspor'a getirmek için çalışmalara başladı.

Her fırsatta Trabzonspor'da seve seve oynayacağını söyleyen Orhan Ak'ın gelecek sezon bordo - mavili formayı giyme ihtimali oldukça yüksek. Öte yandan Sivasspor maçı öncesi grip olan Celaleddin'in durumunun iyi olduğu ve hafta sonu oynanacak olan maçta forma giyebileceği belirtildi.

YENİDEN KALECİ GÜNDEMDE

Trabzonspor'da, Sakaryaspor'dan Martinez'e talip olunmasıyla gündeme gelen kaleci arayışları yeniden alevlendi. Teknik Direktör Ziya Doğan ve yönetimin ortaklaşa aldığı karar üzerine kaleye bir takviye daha yapılmasına karar verildi. Brezilyalı file bekçisi Jefferson'u göndermemekte kararlı olan bordo - mavili yönetim, boş olan yabancı kontenjanı hakkını yabancı bir kaleci ile doldurmayı planlıyor.

Kalede Tolga, Ahmet Şahin ve Jefferson ile birlikte dördüncü bir kaleciyi kadrosuna katmakta kararlı olan yönetim, Paraguay Milli takım kalecisi Bobadilla ile yeniden temaslara başladı. Bobadilla kaleci transferi listesindeki isimler arasında üst sıralarda yer alıyor. Öte yandan kaleci transferinden oldukça rahatsız olan mevcut kaleciler ise, yönetimin aldığı bu karar karşısında sessizliğini koruyor.

Gürcistan U21 Futbol Milli takımı ile oynanan hazırlık maçında dahi ilk 18 kişilik kadroya alınmayan Brezilyalı file bekçisi Jefferson, takımdan gitmek istediğini yönetime bir kez daha bildirdi. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan ile konuşan yönetim bu futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.

YAPILAN ELEŞTİRİLER HAKLI

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Teknik Direktörün ve yönetimin yapılan eleştirilerden ders çıkardığını belirterek, "Biz yönetim olarak her ne kadar ağır eleştiriler alsak da bunlardan ders almasını biliyoruz. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan da yapılan eleştirilerden ders almasını biliyordur. Zaman zaman sahaya sürdüğü 11 ile eleştiri oklarını üzerine çekiyor. Ben de zaman zaman tepki gösteriyorum ancak daha sonra bunu bize ılımlı bir şekilde anlattığı zaman hak verebiliyoruz.

Sonuç olarak yeni sezona Ziya Doğan ile gireceğiz ve kendisini gönderme gibi bir niyetimiz yok. Şu anda bekle - gör taktiğini sergiliyoruz. Hocanın ve yönetimin dışarıda tartışılması gayet normal. Çünkü herkes başarı bekliyor. Başarının beklendiği yerde de sabırsızlık olur. Taraftarlarımız sabırsız olmakta da haklılar çünkü 24 yıldır şampiyonluğa hasret yaşıyoruz. Yaşı daha genç olan taraftarlarımızın hiç biri şampiyonluk görmedi ve şampiyonluğun nasıl bir coşku olduğunu bilmiyor. Biz de o coşkuyu yeniden yaşatmak istiyoruz. Bunun için birlik ve beraber olursak çok daha güçlü oluruz" dedi.

SİVAS MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü oynanacak olan Sivasspor maçının, bazı dengelerin oturması açısından önemli olduğununda altını çizen Baturoğlu, "Hem takımın hazır bir görüntü sergilemesi hemde geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Sivasspor karşısında aldığımız haksız mağlubiyetin rövanşını bir daha almak adına bu maç bizim için önemli. Tabiki bunları söylerken maçın dostluk çerçevesi içerisinde geçmesini yürekten istiyoruz.

Şu anda takım olarak hazırız ancak bir kaç eksiğimiz var. Özellikle kaleci transferi konusunda ciddi ciddi arayışlarımız sürüyor. Bunun dışında da bir iki takviye daha yapmayı düşünüyoruz. Bunlar Trabzonspor'un dengelerini bozmayacak akıllı transferler olacak. Transferde yapılan hataları asla tekrarlamak istemiyoruz" dedi. Baturoğlu, Tomas Jun ve Musampa'ya şu ana kadar gelmiş ciddi bir teklifin olmadığını da belirterek, "Geldiği takdirde bu futbolcuları hemen elimizden çıkarmanın planlarını yapıyoruz" diye konuştu.

06.08.2007
      Kaynak : DHA
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 13:26.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ziya Hocam sana yalvarıyorum lütfen istifa et artık

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kluivert ne durumda bilen varmı? Ben bonservisi elinde diye biliyorum ama Kondisyonu nasıl bilmiyorum...
          Forvette fazla koşmaya gerek olmadığı düşünülürse Kluivert alınabilinir bence, son vuruşları iyi oyuncu lazım zaten bize.
          Kluivert'ten mi söz ediyorsunuz? Patrik Kluivert'ten mi?
          Hani şu Ajax'ın yıllar sonra Şampiyon Kulüpler Kupasını kazandığı kadrodaki Patrik Kluivert'ten? Yanlış hatırlamıyorsam final maçında golü o atmıştı. Kariyerinde Barcelona gibi takımlar var. O kadroda olan birini tanıyorum. Kluivert'tin takım arkadaşı. Şu an tesislerde idmana çıkıyor. Doğru dürüst bir 90 dakika bile göremedi. Adı: Kiki Kizito Musampa.

Bizimkiler Patrik Kluivert'i almaz. İnşallah almazlar diyorum. O kadrodan Ziya Doğan'a bir kurban yeter.

Yorum

• "Şu anda bekle - gör taktiğini sergiliyoruz"

Her Allah'ım ya yeterince görmediniz mi?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Allah bunların belalarını versin yaptıkları acıklamalara bak Sivas macı sonrası takviye yapacaklarmıs ne is bilmez yalancı yüzsüz insanlarsınız sizler hala daha nasıl ajansların karsısına cıkıp konusabiliyorsunuz bir hafta var Sivas Macına o mactan ne bekliyorsunuzki güya bekletiyorsunuz Jeffersonu gözünüze sokun asla göndermeyeceklermisde ciddi ciddi kaleci arıyorlarmısda belamısınız kardesim
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 13:37.

Yorum

• Sivas maçndan sonra transfer yapacaklarmış.Napacaksın o saatten sonra futbolcuyu turşusunumu kuracan. Bu saatten sonra gelip te takımda oynayabilecek futbolcuyu bunların alamayacağı açıkça ortada.Bu senede böyle geçecek anlaşılan .Umarıjm arlıkta aklı başında bir yönetim ve td gelir.Önümüzdeki sezon için şimdiden başarılar.Ben d-smart aldım bu sene 2.lig de ordusporu seyredecem iki gencimiz orda para verip bu trabzonu seyredeceğime bu gençlerimizi 2.lig de izlerim daha mantkl geliyor bana...

Yorum

• Bu listedeki oyuncuları tanıyanınız var mı?
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• bunlar oyalama taktiği transfer falan yok arkadaşlar bu yönetim değişmediği sürece Trabzonum efsane günlerine dönmeyecek, DÖNEMEZ!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Allahım delireceğim ya çok günaha girdim..Adi şerefsizler

Yorum

• Taraftarlara sitem!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, sezon açılışında taraftarın yuhaladığı Teknik Direktör Ziya Doğan'a sahip çıktı.

Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünü kutladığı sezon açılışında Ziya Doğan'ın yuhalanmasını eleştiren Baturoğlu, bunun Trabzonspor'a karşı yapılmış yanlış bir davranış olduğunu söyledi. Haklı ve yerinde yapılan tepkileri anlayışla karşıladıklarını ancak Doğan'a yapılan tepkinin yer ve zamanının doğru olmadığını vurgulayan Baturoğlu, "Biz o akşam Ziya Doğan takımın başında kalmasını kutlamadık veya başka bir etkinlik düzenlemedik. Trabzonspor'un kuruluş yıldönümünü kutladık. Yapılan bu davranış Trabzonspor'a karşı yapılmıştır. Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünde yapılan bu davranış çok yanlıştır. Trabzonspor taraftarının bunu yapmaması gerekirdi. Çünkü dost kötü günde belli olur" dedi.

Trabzonspor'da görev yapan bir teknik direktörün yuhalanmasını hiç bir zaman doğru bulmadıklarının altını çizen Baturoğlu, İbrahim Yattara'yı kastederek "Yuhalanması gereken Doğan değildir. Otelul Galati maçında takımı yalnız bırakarak elenmesine neden olan kimse odur. Yattara, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla yapılan maçta da aynı hatayı yapmıştı. Ama Yattara anons edildiği zaman taraftarımız onu alkışladı. Demek ki Ziya Doğan'a karşı sergilenen bu davranış stadyuma hazır gelen bir grup tarafından yapılmıştır" diye konuştu.

Hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçına kadar morallerini üst seviyede tutmaya çalışacaklarını dile getiren Baturoğlu, bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Baturoğlu, Inter toto Kupası'nda üzülen Bordo-mavili taraftarın gönlünü alabilmek için Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini, onların da bu bilinçle karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.

Taraftar kadar basınıza tas düssün görende sizleri adam zanneder adi herif taraftar Yattarayı yuhalasa hosunamı gidecekti ne demek istiyorsunuz adamı hedef gösterip ne yapmaya calısıyorsun b.....torbası........
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 13:44.

Yorum

• ben hala transfer istemiyorum.

bunların yapacağı transfer takımı futbolcu mezarlığına çevirmekten başka bir işe yaramaz. aralık'a kadar bu kadro ile idare edelim.

aklı başında bir yönetim gelirse devre arası ve gelecek transfer döneminde takviye yaparlar. bunlar devam ederse Allah yardımcımız olsun.
                          Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• 1-Taraftar destek vermez maç kazanılırsa "Destek yoksa transfer de yok"
                            2-Taraftar destek verir maç kazanılırsa "Herşey güzel olacak"
                            3-Taraftar destek verir maç kaybedilirse"3-4 oyuncu transfer edeceğiz"
                            4-Taraftar destek vermez maç da kaybedilirse"Kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi kapattık!" ya da" Hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor Ağustosun sonuna kadar süremiz var"
                            En son champions tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 13:50.

Yorum

• Hala taraftara sitem..
                              Biz yönetime ve teknik heteye sitem ettik bir şey olmadı..
                              Kızdık bir şey olmadı..
                              Protesto ettik bir şey olmadı..
                              Sövdük (her ne kadar doğru olmadığını düşünsem de) bir şey olmadı..
                              Açılışta yuhalandılar ama yine de bir şey olmadı..

Şimdi onlar sitem ettiler diye hemen yağlı balı mı olalım!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• büyük ihtimalle 4 transfer yapacağız mehmet çekırı alıp para+jun( kiralık ) vereceğiz pricayı orhanı ve mısır mili takımı kalecisi hadaryi alacağız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X