------------------------------------
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tff en son kaç yılında transfer süresini uzattı ?İlk olarak edanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahce avukatlari o sözlesmeyi inceliyormus
31 agustos maddesi dogru ve gecerli ama saat belirtilmemis
+
bazen tff transfer süresini 1-2 gün uzatiyor
Saat belirtilmemesi o günün mesai saati yada 24.00 sonuna kadar yorumlanır.
Hukuksal olarak bahsettiğin sürecin önü kapalı , avukatlar hala bu konuyu çözmek için çıkış arıyorlarsa onlara kolay gelsin
Ayrıca Fifa bu maddeyi geçersiz saysa dahi Türkiye süper liginde oynaması için tff'nin lisans vermesi şarttır.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 20:05.
Yorum
-
edanur
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff en son kaç yılında transfer süresini uzattı ?
hayatında hiç sözleşme görmediğin ve bu konulara uzak olduğun belli... Saat belirtilmemesi o günün mesai saati yada 24.00 sonuna kadar yorumlanır.
Hukuksal olarak bahsettiğin sürecin önü kapalı , avukatlar hala bu konuyu çözmek için çıkış arıyorlarsa onlara kolay gelsin
Ben değil , sen saçmalıyorsun... İşe bak
ben sana sacmaliyorsun diye bir sey yazmadim..
Yorum
-
valla özelden yazmak için yanlışlıkla alıntı yapark vermiştim cevabı.Neyse ki editledimİlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeziklere burda cevap verip ceza almayın.. özelden irtibata geçin
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Kusra bakma , bir an aynı kişiye alıntı yaptığımı sandım .İlk olarak edanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sana sacmaliyorsun diye bir sey yazmadim..
Düzeltiyorum...
Yorum
-
Gördüm ama birazz alttan almışsınİlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla özelden yazmak için yanlışlıkla alıntı yapark vermiştim cevabı.Neyse ki editledim
ersen sakatnaınca transfer şartNick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Ezikler kendi ahırlarında burda olanlarla dalga geçiyormuş bi bakayım dedim...
Şöyle bir yazı dikkatimi çekti
Mesajı Gönderen: Sercan YILDIZ
BunLar haLa onLarın rızası oLmadan bu transferin oLmayacağını zannediyoLar herhaLde...
bordomavi forumundaki edanur birazdan bombayi patlatir..
edanur da mı ezik oluyo???Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
edanur
bizi birbirimize düsürmek istiyorlarİlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzikler kendi ahırlarında burda olanlarla dalga geçiyormuş bi bakayım dedim...
Şöyle bir yazı dikkatimi çekti
Mesajı Gönderen: Sercan YILDIZ
BunLar haLa onLarın rızası oLmadan bu transferin oLmayacağını zannediyoLar herhaLde...
bordomavi forumundaki edanur birazdan bombayi patlatir..
edanur da mı ezik oluyo???
Yorum
-
Valla bilemiyorum senin muhabbetin geçiyor, dalga da geçiyor olabilirler...İlk olarak edanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizi birbirimize düsürmek istiyorlarHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum