Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haydi prica gel ilacımız ol koçum....
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• iyi bir forvet bizi ucurur....
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ben Prica'ya ısınamadım bir türlü..
        İstemem yan cebime..
        Ama şu Brozek kardeşler iyi gibi..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          umutla ersen yanyana iyi oymayamiyorlar eger tek forvet oynancaksa ersen olmali bu
          ersen iyi 2 devre çıkartamıyor.Umut ise çok savruk oynuyor.Bencede umut ve ersen birbirini tamamlayan forvet değiller.Rakibi ısırmıyorlar.Bize mücadele eden ersene partner olabilecek bir isim lazım.Ancak umut iyi birfutbolcu ve daima kadroda bulunması gereken biri.Ancak şuan için bizim direk santroforumuz olması için çok erken...
          TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
          7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• yapmayın arkadaşlar butakın sırasıyla

1:forvet
            2:sol bek
            3:sol acık
            4:kaleci
            5: topu ileriye gelişi güzel şişirmeyen bir defans

bunlar olmadan işimiz cok zor
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yapmayın arkadaşlar butakın sırasıyla

1:forvet
              2:sol bek
              3:sol acık
              4:kaleci
              5: topu ileriye gelişi güzel şişirmeyen bir defans

bunlar olmadan işimiz cok zor
              onlibero?

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih sakat....
                sakat değil..

Yorum

• ben şahsen defansta sorun olduğunu düşünmüyorum.Sadece biraz zamana ihtiyaç var ama acilen kaleci ,forvet,sol açık lazım
                  TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    onlibero?
                    Aaa duymamış olayım kanka.. Belki alınması gerekenler ön libero değil ama gizli ön libero oynarlar gerekirse. Her şey mantalite için..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
                      Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları Acıklasın

Yorum

• İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sakat değil..
                        Hafta sonu lig maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynatılmamıştı. Ben sürekli Zenith'in resmi sitesini takip ederim.Orda okumuştum...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Hafta sonu lig maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynatılmamıştı. Ben sürekli Zenith'in resmi sitesini takip ederim.Orda okumuştum...
                          bana da bir arkadaşım söyledi sakat olmadığını..
                          En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 16:48. Sebep: kelime hatası

Yorum

fatih bu maçta ilk 11 de biliyorum bugun ki gazetede okudum

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
                              Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları Acıklasın
                              Keçeli ne zaman ve neden kadro dışı kaldı?
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih bu maçta ilk 11 de biliyorum bugun ki gazetede okudum
                                kadroya alınmadı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X