İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne kadar fenerli varsa! ah ulan fatih bunları sen konuşturuyporsun çık adam gibi benim türkiye de trabzondan başka bir kulüple işim olmaz de nerdeeeeTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
-
renktas biz Fatih Tekkenin kotulugunu istedigimizden elestirmiyoruz insallah gitmezde sende yuzumuze vurursun ama ne yazikki gidecek gibi gozukuyorİlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih fenere gitsin burada ben bir eşşeğim hepinizden özür diliyorum diye bas bas bağıracağım...
Ama hiçbirşey netleşmeden onu karalayanların listesini de not ettim, Fatih fenere gitmezse yüzünüze vuracağım
Yorum
-
bu arada zenit uefa kupasında maça çıkıcak ve fatihte oynucak...Fener fatihi alsa bile avrupa da oynatamiyacak.Niye alsın bence asparagas haberler.Ama fatihin gitmeye dünden razı olduğunu düşünüyorumTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
Yorum
-
transfer dosyası başlığında tekke tartışıyoruz.yanlış değil mi?
bizim gündemimizde olan bir futbolcu değilse,fener haberleri yapılıyorsa bu transfer dosyasında işi olmamalı.kaldı ki haberler de gerçek değilmiş.
biz hala uyutuluyoruz hala tatil başındaki esikler duruyor onları düşünelim!!!!HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
ben fatihin bir sürü röportajını izledim hiç böyle bir kelime duymadım.Adam profosyonellikten bassediyor....İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih kendi ağzıyla söyledi yurtiçinde tsden başka kulüpte oynamayacam diye ama cnnde altyazı geçmişTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
Yorum
-
İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben fatihin bir sürü röportajını izledim hiç böyle bir kelime duymadım.Adam profosyonellikten bassediyor....
işte izle de gör
Yorum
-
Arkadaşlar birincisi, burası "trabzonspor transfer dosyası " topici Fb nin değil.
ikincisi ise , hala daha bu tür istanbul basını kökenli haberlere itibar edip şurada FATİHi tartışıyorsunuz. FATİHin kim olduğunu herkes biliryor.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Tamamen katılıyorum bırakın şimdi fb'yi fatihi biz ne alemdeyiz onu takip edin biraz...İlk olarak İHSAN.G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar birincisi, burası "trabzonspor transfer dosyası " topici Fb nin değil.
ikincisi ise , hala daha bu tür istanbul basını kökenli haberlere itibar edip şurada FATİHi tartışıyorsunuz. FATİHin kim olduğunu herkes biliryor.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum