Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eziklerin sitelerinde bir iki konu açılmış tekke ile ilgili onlar pek inanmıyorlar hatta pek ilgilerini de çekmemiş gibi bu arada bir gün herkes fenerli olacakmış be de fatih tekke gelsin ne olmuş roberto carl. geldi tekke'nin gelmesi normalmiş....
    ne kadar fenerli varsa! ah ulan fatih bunları sen konuşturuyporsun çık adam gibi benim türkiye de trabzondan başka bir kulüple işim olmaz de nerdeeee
    TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
    7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• Ezikler Fatih'i yakından takip ediyorlar...

Bakın:

Ezik1:tekke 18 kisilik kadroda yok uefa macinda ‚hayirli olsun diyebiliriz

Ezik2: Dünku idmanda sakatlanmis 2 ay sahalardan uzak kalacakmis...

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih fenere gitsin burada ben bir eşşeğim hepinizden özür diliyorum diye bas bas bağıracağım...
        Ama hiçbirşey netleşmeden onu karalayanların listesini de not ettim, Fatih fenere gitmezse yüzünüze vuracağım
        renktas biz Fatih Tekkenin kotulugunu istedigimizden elestirmiyoruz insallah gitmezde sende yuzumuze vurursun ama ne yazikki gidecek gibi gozukuyor

Yorum

• biizm Prica'ya ne oldu müthiş forvet
          poetricus

Yorum

• fatih kendi ağzıyla söyledi yurtiçinde tsden başka kulüpte oynamayacam diye ama cnnde altyazı geçmiş

Yorum

• bu arada zenit uefa kupasında maça çıkıcak ve fatihte oynucak...Fener fatihi alsa bile avrupa da oynatamiyacak.Niye alsın bence asparagas haberler.Ama fatihin gitmeye dünden razı olduğunu düşünüyorum
              TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...

Yorum

• transfer dosyası başlığında tekke tartışıyoruz.yanlış değil mi?
                bizim gündemimizde olan bir futbolcu değilse,fener haberleri yapılıyorsa bu transfer dosyasında işi olmamalı.kaldı ki haberler de gerçek değilmiş.

biz hala uyutuluyoruz hala tatil başındaki esikler duruyor onları düşünelim!!!!
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih kendi ağzıyla söyledi yurtiçinde tsden başka kulüpte oynamayacam diye ama cnnde altyazı geçmiş
                  ben fatihin bir sürü röportajını izledim hiç böyle bir kelime duymadım.Adam profosyonellikten bassediyor....

Yorum

• http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070816/tekke_haberleri_gercek_degil.html

Üste yapıştırdığım haberin linki!!!

Yorum

• İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben fatihin bir sürü röportajını izledim hiç böyle bir kelime duymadım.Adam profosyonellikten bassediyor....

işte izle de gör

Yorum

• Arkadaşlar birincisi, burası "trabzonspor transfer dosyası " topici Fb nin değil.
                        ikincisi ise , hala daha bu tür istanbul basını kökenli haberlere itibar edip şurada FATİHi tartışıyorsunuz. FATİHin kim olduğunu herkes biliryor.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak İHSAN.G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar birincisi, burası "trabzonspor transfer dosyası " topici Fb nin değil.
                          ikincisi ise , hala daha bu tür istanbul basını kökenli haberlere itibar edip şurada FATİHi tartışıyorsunuz. FATİHin kim olduğunu herkes biliryor.
                          Tamamen katılıyorum bırakın şimdi fb'yi fatihi biz ne alemdeyiz onu takip edin biraz...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• ya işte bunun istemiyorum şu TS TV açılsın hep istanbul medyasının oyunlarıyla başlıyoruz güne yok o bilmem nerde diğeri fenerde gökndeiz fatih fener yakın bıktım artık bu haberlerden zate 1 haftadır bakmıyorum haber sitelerine
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Evet arkadaşlar, bırakalım artık elalemi, kendi işimize bakalım. Nerde bizim transferlerimiz.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• ya abilerim tamamda kendi transferlimiz diye bişe yok ki transferi kapattık sivas olaylarından sonra da kapandı bu konular işte
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X