haydi prica gel ilacımız ol koçum....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ersen iyi 2 devre çıkartamıyor.Umut ise çok savruk oynuyor.Bencede umut ve ersen birbirini tamamlayan forvet değiller.Rakibi ısırmıyorlar.Bize mücadele eden ersene partner olabilecek bir isim lazım.Ancak umut iyi birfutbolcu ve daima kadroda bulunması gereken biri.Ancak şuan için bizim direk santroforumuz olması için çok erken...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutla ersen yanyana iyi oymayamiyorlar eger tek forvet oynancaksa ersen olmali buTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
-
onlibero?İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmayın arkadaşlar butakın sırasıyla
1:forvet
2:sol bek
3:sol acık
4:kaleci
5: topu ileriye gelişi güzel şişirmeyen bir defans
bunlar olmadan işimiz cok zor

Yorum
-
milan_stephanov
Yorum
-
ben şahsen defansta sorun olduğunu düşünmüyorum.Sadece biraz zamana ihtiyaç var ama acilen kaleci ,forvet,sol açık lazımTRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
Yorum
-
Aaa duymamış olayım kanka.. Belki alınması gerekenler ön libero değil ama gizli ön libero oynarlar gerekirse. Her şey mantalite için..İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlibero?

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
ben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları Acıklasın
Yorum
-
Hafta sonu lig maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynatılmamıştı. Ben sürekli Zenith'in resmi sitesini takip ederim.Orda okumuştum...İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakat değil..Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
milan_stephanov
bana da bir arkadaşım söyledi sakat olmadığını..İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafta sonu lig maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynatılmamıştı. Ben sürekli Zenith'in resmi sitesini takip ederim.Orda okumuştum...
Yorum
-
fatih bu maçta ilk 11 de biliyorum bugun ki gazetede okudumİlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafta sonu lig maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynatılmamıştı. Ben sürekli Zenith'in resmi sitesini takip ederim.Orda okumuştum...TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
Yorum
-
Keçeli ne zaman ve neden kadro dışı kaldı?İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bişi söylemek istiyorum... bir takımmmın nasıl olursa celaleddinden baskaa sol back yedeği olmaz ? celaleddinin bu göremediğimiz yeri nedir ?
Basında Cıkan Ziya Doğan ve Celaleddin Menajeri Vasıtasıyla Komisyonculuk Yapıyor İddialarına Ben % de 100 İnanıyorum.. Neden Ziya Doğan Her Gittiği Takıma Celaleddini İstiyor ? Allaha Sükürki Keçeli Kadro Dışı... Neden Sol Tarafa Hiçbir Adam istemiyor Ziya Doğan ? Allah Aşkına Biri Bunları AcıklasınHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
milan_stephanov
kadroya alınmadı..İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih bu maçta ilk 11 de biliyorum bugun ki gazetede okudum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum