Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar trabzonspor fatihten ibaret değil. biz burda fatih nereye gidecek diye konuşağımıza nasıl yeni fatih tekkeler yetiştirebiliriz onu tartışalım. fatih giderse kendine yazık eder kendini orada göstersin başka bi ülkeye gitsin (ispanya,ingiltere..) ama fenere gidersede çok takmam.. zamanında kimler gitti fenere, gsye, bjk ya bizden ..ali kemaller, abdullahlar, k.orhanlar.. nerdeler şimdi peki??? o nedenle tartışmaya gerek yok fazla..
biz kendi transferlerimize bakalım prica ne oldu bu arada transfer işide yattı son olaylardan sonra yönetimin işine geldi .
Yorum
-
İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
izledim ancak orda trabzonsporlu fatih burda zenitli fatih oldu...aradan 13 ay geçti herşey olur.Zenitteki röportajlarında ben fenerde oynamam demedi. sonuçta dostum giderse kendi kaybeder.Fatih fenere gitse bizemi zararı vız gelir.Adamsa gitmez bu kadar açık
TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
-
Katiliyorum elendikten sonra transfer yapicaz diye ortaya attilar sonra gundem degisti olaylar oldu falanİlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya transfermi varda konuşucaz.2 tane konu var başka olay yok.olaylar+fatih başka ne konuşalım.
Yorum
-
sivas olayları tuz biber oldu. zaten yönetimin transfer yapmaya niyeti yoktu. sivas maçını bekliyorlardı iyi oynasaydık yine vazgeçeceklerdi. gerçi iyi de oynamadık ya. oftaşı yenersek belki transfere gerek yoktur diye düşünüyorlardır. benim düşünceme göre bu ziya hoca takımı tek santrafor oynatacaksa yabancı santrafora gerek yok. ya da elimizdekilerden birini satması gerekir. ama ben yine de tek santrafor oynatmamasından yanayım. Israrla 1. Kaleci 2. Sol Kanat 3. Oyun Kurucu lazım bize diyorum. (Gerçi kaliteli bi golcü de güzel olurdu ya.) Ama paramız yok diyorlarsa. Şu iki tane mahkumumuza af çıkaralım da onlar da hakettikleri formayı giysinler. Bence bu kıtlıkta Jun ve Musampaya şans vermeli diye düşünüyorum.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
Fatih;Milyonlarca kez TRABZONSPOR DAN AYRILACAĞINI ve AVRUPAYA GİDECEĞİNİ söyledi ve yaptı...İnandık...Aynı Fatih yine milyonlarca kez fenere gitmeyeceğini söyledi ve gitmez...Asla endişe duymayın...Dünyada bu forumdakilerden daha Trabzonsporlu birisi varsa o da FATİH SULTAN TEKKE dir...
Haaaa önemli bişey var burada Fatih fenere gidecek kadar Trabzonsporluluğunu kaybetmişse bu durumda zaten bize gelmemesi en doğrusu olur...
Fatih Sultan Tekke fenere gitmez...Özünde TRABZONSPOR lu olan hiç kimse fenerbehaçeye gitmez...Örnekleri mevcuttur...Endişelenmeyin, Nuri Albayrak becerebilirse Fatih Trabzonspor da oynar 11 Kasım dan sonra..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
iyi bir defansa karsi ersen de hic birsey yapamiyor... Umutun kendisini gelistirmesi lagzim...İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutla ersen yanyana iyi oymayamiyorlar eger tek forvet oynancaksa ersen olmali buSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum