Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaya da 61 yazdırsın tam olur.Bana bu sefer kesin gitti gibi geliyo.Durmadan sakatlanan birine de bu kadar para vermek boşuna.Kim olursa olsun.
    En son Emre B. tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 15:15.

Yorum

• ben şahsen fatih'in geri dönmesini istemiyorum.Bize acil bir kaleci ve forvet lazım ama bu fatih olmamalı. Fatih tekke bence çıtasını yükseltmesi gerekiyor.Fatih ispanya da çok iş yapar ancak sakatlılkla ilgili problemi var ahır idmana gelemiyor.
      TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
      7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• Tolga seyhan o kadar kral topcuydu gitti Trabzondan ne oldu hicbisey kimse deger vermedi ona ne tesadufturki aynisi Fatih Tekkeyede olacak gibi gozukuyor insallah olmaz gitmez fenere gittigi gun Fatihinde Tolgadan farki kalmaz.

Yorum

• Fatih Tekke'de geri sayım

Fenerbahçe Yönetimi, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.
          Sarı-lacivertli yöneticilerin, Türkiye'ye geri dönmek isteyen tecrübeli golcü ile her konuda anlaşmaya vardığı ancak Anderlecht maçlarının sonucunun beklendiği öğrenildi.
          Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması halinde geniş kapsamlı bir operasyona hazırlanan yönetimin, transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürdüğü bildirildi.
          Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmezken, teknik direktör Zico ile geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda yabancı futbolcu transferini askıya alan yönetim yerli forvete yönelmişti. Fenerbahçe yönetiminin Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaştığı ve bu transferin bir kaç gün içerisinde gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi. Fatih Tekke'nin transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe'de 1 yıllık kiralık olarak forma giyeceği ifade edildi.

Kontrolden geçecek
          Zenit Kulübü ile hafta sonunda pazarlık masasına oturmaya hazırlanan sarı-lacivertli yönetimin, anlaşmaya varılması halinde Fatih Tekke'yi de geniş kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçireceği ifade edildi. Bu oyuncunun sürekli sakatlık geçirmesi nedeniyle böyle bir karar alan yönetimin, Fatih Tekke'de önemli bir problemin çıkmaması halinde imza aşamasına geleceği bildirildi.
          Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanılsa bile Deivid'in de kesinlikle gönderileceği ve yerine daha kaliteli bir ismin alınacağı belirtildi.
          Teknik Direktör Arthur Zico'nun ısrarlarına rağmen Brezilyalı Deivid ile ipleri koparmaya kararlı olan sarı-lacivertli yöneticilerin önümüzdeki hafta transfere son şeklini vereceği öğrenildi.
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Fatih fenere gitsin burada ben bir eşşeğim hepinizden özür diliyorum diye bas bas bağıracağım...
            Ama hiçbirşey netleşmeden onu karalayanların listesini de not ettim, Fatih fenere gitmezse yüzünüze vuracağım

Yorum

• Arkadaşlar Zenit Fatih'i Uefa maç kadrosuna almamış.Bu nedemek oluyor başka bir takımla Avrupa maçı oynayabilmesi için Zenitle bu maça çıkmaması gerekiyor.Bu takımda sanırım ezikbahçe Yukarda arkadaşın dediği gibi Kralın en sinsi golu bu oldu.sağlık olsun biz önümüze bakalım...

Yorum

• İlk olarak chronos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Zenit Fatih'i Uefa maç kadrosuna almamış.Bu nedemek oluyor başka bir takımla Avrupa maçı oynayabilmesi için Zenitle bu maça çıkmaması gerekiyor.Bu takımda sanırım ezikbahçe Yukarda arkadaşın dediği gibi Kralın en sinsi golu bu oldu.sağlık olsun biz önümüze bakalım...
                Fatih sakat....
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga seyhan o kadar kral topcuydu gitti Trabzondan ne oldu hicbisey kimse deger vermedi ona ne tesadufturki aynisi Fatih Tekkeyede olacak gibi gozukuyor insallah olmaz gitmez fenere gittigi gun Fatihinde Tolgadan farki kalmaz.
                  fatih fenere giderse beni hiç yanıltmaz.Gittiği gün düşeceği durum ne fenerli fatih tekke diye anılır nede trabzonspor lu fatih diye.tolga örneğini boşver abdullah ve ogün gittilerde bugun ne yapıyorlar.Futbolcular karar verirken futboldan sonraki hayatlarınıda düşünüyorlar.Fatih ileride belki bizim teknik drektörümüz olucak ancak fenere veya başka bir istanbul takımına giderse.Bizim içinde fatih diye bir futbolcu bşr daha kalbimize giremez
                  TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...

Yorum

• gittiii gittiiiii moralim çok bozukkk
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Allah'ım sen fatih'i kötü yollara düşürme.inşallah fb ye gitmez.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• sakat mi degil mi bilmiyorum ama gecenlerde yanilmiyorsam fatih terimin bir aciklamasi olacakdi sakatli gecti iyi diye.

Yorum

• eziklerin sitelerinde bir iki konu açılmış tekke ile ilgili onlar pek inanmıyorlar hatta pek ilgilerini de çekmemiş gibi bu arada bir gün herkes fenerli olacakmış be de fatih tekke gelsin ne olmuş roberto carl. geldi tekke'nin gelmesi normalmiş....
                          poetricus

Yorum

• fatih Fenere giderse kırk gün kırk gece tövbe etse bile kabul olmaz. O leke fatih ten kalkmaz. öyle bir aptallık yapacağını zannetmiyorum.Bu olay tamamen fatihin şerefiyle ilgili fenere imza atsın asla onu affetmem.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eziklerin sitelerinde bir iki konu açılmış tekke ile ilgili onlar pek inanmıyorlar hatta pek ilgilerini de çekmemiş gibi bu arada bir gün herkes fenerli olacakmış be de fatih tekke gelsin ne olmuş roberto carl. geldi tekke'nin gelmesi normalmiş....
                              Demek istedigimiz bu iste adamlarin cok umurunda degil Fatih giderse kendini bitirir

Yorum

• Dİkkat Dİkkat !!!

AjansSpor.com - ÖZEL

AjansSpor.com bir çok yayın organında yer alan, Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğu haberinin gerçekleri yansıtmadığını öğrendi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Tekke'nin kulübü Zenit'e 4.5 milyon Euro ve Tekke'ye de 2.5 milyon Euro teklif ederek anlaştığı haberleri doğru değil.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği milli futbolcu için en son bir ay kadar önce görüşüldüğü ifade edilirken, şu anda yeni bir gelişme olmadığı ve yapılan haberlerin de gerçek olmadığı belirtildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X