Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız dikkatimi çekti de ilk defa bir Cuma günü geçti ve Pazartesi günü gelişmeler olacak denmedi
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      devbey adlı kullanıcının banlanmasından, kendi ifadeleri emmioğlusu tarafından foruma yazılınca haberim oldu.. emrah yalçınalpten bir ricada bulunmuşluğum da yok, fotospor okuru düzeyindeki sataşmalardan gocunduğum da..
      forumu bazen sıkıntılı yapsanız da hayır, ayrılmayı düşünmüyorum..
      Benden kimse böyle bir ricada bulunamaz. Foruma girdim, bir karikatüre rastladım. Üyelerimizden biri "baş cazgır" ilan edilmişti. Stichus kimdir bilmem, ne iş yapar onu da... Sadece zeki olduğunu düşünüyorum. Yüzünü görmedim, yüzümü görmedi. Boş boş konuşup insanın canını sıkmayın. "Sataşma" olduğu sonucuna vardım ve ceza verdim. Sataşma bu değilse nedir? Yazdıklarının haklılık payı beni ilgilendirmiyor. Manukyan'a "p....k" deseniz hakaret etmiş olmaz mıydınız?

Stichus üyelerimizden biridir ve kurallar dahilinde gelir tasarrufunu burada paylaşır, herkes öyle... Ben, daha önce yazdığım gibi, zeki buluyorum ve zeki adamları okumaktan genelde hoşlkanırım. Bunu yazma nedenim de gocunacak birşeyin olmaması. yarın aynı şeyi o yaparsa ben ya da bir başka arkadaş ona da ceza veririz. Bizim kuralları uygulayışımızdaki objektifliğimizi tartışmak için aynı şeyi yapıp ceza almayan birilerini gösterin, ki varsa gözümüzden kaçmıştır, bu da ayıp değildir. Söylersiniz, cezayı veririz.

Ayrıca cezalı üyenin görüşlerini yansıtmaya devam etmeyin lütfen...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız dikkatimi çekti de ilk defa bir Cuma günü geçti ve Pazartesi günü gelişmeler olacak denmedi
        yanlisin var..mehmet akgün bugün istanbula geliyormus baskanlan görüsmeye.

Yorum

• Su Kaleci isi canimi iyice SIKTI!

Birgün Martinez, birgün Hasagic.
          Bir baska gün Dudek vs.

Bir an evvel Kaleci Transferi yapsalarda hem Tolga, hemde bizler rahatlasak
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Petric Dortmund'ta

İsviçre takımlarından Basel'de forma giyen Hırvat oyuncu Mladen Petric, Bundesliga temsilcilerinden Borussia Dortmund'la 4 senelik sözleşme imzaladı.

Sözleşmenin ardından konuşan Hırvat oyuncu, Bundesliga'nın kendi kariyeri için önemli bir basamak olduğunu belirtti.

1999-2004 sezonları arasında Grasshopper'da forma giyen Petric, 2003 yılında İsviçre şampiyonluğu yaşamıştı. Basel forması altında 25 maçta 19 gol kaydeden Petric'in, maliyetinin yaklaşık 5 Milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.
            09.06.2007
            Kaynak : Sporx.com dış haberler

Adam yeni takımıyla sözleşme imzalamış bizim Taka Gazetesi hala haber yapıyor bu adamı alalım diye insan biraz gündemi takip eder yahu

BU 10'U İSTİYORUZ

Ziya Doğan ve ekibi 25 maç izledi, bir çok yıldızı not etti, Ancak Basel’deki Hırvat Mladen Petric’i öve öve bitiremedi

SÜPER BİR FUTBOLCU

Transferde kadrosunu forvet arkası oynayacak yıldız bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Trabzonspor’da bir çok isimden özellikle Mladen Petric gündemdeki yerini koruyor. İsviçre’nin Basel takımında oynayan Hırvatların en önemli futbolcusu Petric’in Ziya Doğan’ın da listesinde olduğu ortaya çıktı. You Tube’de bu futbolcunun gollerini izleyen bordo-mavili taraftarlar gazetemizin internet sayfasına mesaj yağdırarak Mladen Petric’in mutlaka alınmasını istediler.

FRİKİKTEN AFFETMİYOR

Orta alanda forvet arkası ve serbest oynayan süper Hırvat özellikle frikik golleriyle tanınıyor. Basel-Nancy maçında kalecilerinin kırmızı kart görmesiyle kaleye geçen Mladen penaltıyı kurtararak tarihe geçti. Komple bir futbolcu olma özelliği taşıyan Mladen Petric 1981 doğumlu ve Hırvatistan milli takımında da görev yapıyor. Ziya Doğan’ın bu sezon üç kez izlettirdiği Mladen Petriç UEFA kupasında 6 gole imza attı.

aslinda baselde bi baska yugoslav daha var Ivan Ergic fena adam degil oda..

Yorum

• Petric iyi adam ama gündemde değildi zaten. Bana kalsa da Yeste'yi alırım ama o kadar paramız yok
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• adnan güngör ün hergün bi gazeteye demeç vermesine kıl olmaya başladım
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• mehmet akgün dortmunddaki genç arkadaş ise benim bildiğim o salı günü gelecek istanbula..
                  nasıl bir oyuncu olduğunu da bilmiyorum ama anlaşılmaya çalışılacak onunla, izleyip beğenenlere güveniyoruz neticede..
                  dün gece yaşanılan tatsız tartışmanın bir tarafı (yetkili tarafı) açıklama yaparak beni temize çıkarmış, teşekkür ederim..
                  forumun mehabetini yöneticilerden ziyade kullanıcılar düşünmelidir..
                  burada bir spor kulübünün taraftarları olarak özünde o kulübün başarısı için iletişim halindeyiz..
                  yaptığımız işi abartalım demiyorum elbette ama, ucuza da gitmeyelim..
                  bakın bazı arkadaşların hemen tüm mesajlarında bir kötü espri mekanizması yorulmadan çalışıyor.. tanınmıyor olmak, klavyeye güvenmek bizi neden hakarete itsin, anlamak mümkün değil..
                  yani iyilik yapıp saklanmak yok bizim milletin geninde, iyilik yaptıysa kahraman olmalı ortalarda gezmeli..
                  kimse ne yaptığını görmüyorsa yapılacak şey mutlaka muzır olmalı diye bir kaide var sanki..
                  bu foumda kimse tanımaz beni, doğrudur..
                  ama ben de kimseyi tanımıyorum, bu da bir başka doğru!

(mesela otomatiğe yakın bir mesaj kalıbı vereyim, inanmayan araştırsın diğer mesajlarına da baksın.. foruma kalite getiriyorsa ben de bunlardan bolca yazayım)
                  'filancı mı..(uluslararası bir isim, mesela dudek) pöh.. bu armut kafalılar mı alacak onu? (buraya dikkat.. vurucu kısım geliyor.. bıkmadan usanmadan aynı kalıp, aynı espri çabası) bunlar alsalar alsalar (tam burası) kültablasıspordan maymunettin i alırlar(tam becerememiş olabilirim, neticede kötü espriden anlarım ama becerikli değilim bu hususta).. pöh!'
                  bu kalıbın foruma takıma şahısa kullanıcılara faydası vardır deniyorsa, hazırım kullanmaya!
                  travel ver oradan isimleri de kalıba sokalım!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adnan güngör ün hergün bi gazeteye demeç vermesine kıl olmaya başladım

Acaba omu demec veriyor yoksa Gazetelermi akillarinca yaziyor? Nede olsa TS ile anlasdigini biliyorlar

Hemen elestirmeyelim bence...
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benden kimse böyle bir ricada bulunamaz. Foruma girdim, bir karikatüre rastladım. Üyelerimizden biri "baş cazgır" ilan edilmişti. Stichus kimdir bilmem, ne iş yapar onu da... Sadece zeki olduğunu düşünüyorum. Yüzünü görmedim, yüzümü görmedi. Boş boş konuşup insanın canını sıkmayın. "Sataşma" olduğu sonucuna vardım ve ceza verdim. Sataşma bu değilse nedir? Yazdıklarının haklılık payı beni ilgilendirmiyor. Manukyan'a "p....k" deseniz hakaret etmiş olmaz mıydınız?

Stichus üyelerimizden biridir ve kurallar dahilinde gelir tasarrufunu burada paylaşır, herkes öyle... Ben, daha önce yazdığım gibi, zeki buluyorum ve zeki adamları okumaktan genelde hoşlkanırım. Bunu yazma nedenim de gocunacak birşeyin olmaması. yarın aynı şeyi o yaparsa ben ya da bir başka arkadaş ona da ceza veririz. Bizim kuralları uygulayışımızdaki objektifliğimizi tartışmak için aynı şeyi yapıp ceza almayan birilerini gösterin, ki varsa gözümüzden kaçmıştır, bu da ayıp değildir. Söylersiniz, cezayı veririz.

Ayrıca cezalı üyenin görüşlerini yansıtmaya devam etmeyin lütfen...
                      kinayeli, bir o kadarda güzel bir karikatür, nedir bu iktidar olarak karikatür hazımsızlığı,tayyip de kendisi hakkında yapılan karikatürü hazmedemeyip mahkemeye vermişti. başcazgır hakaret sözcüğmü onuda anlamadım, sonuçta stichus, başkanın bütün yanlışlarına( kendi bile oluşturmadığı yönetime okey vermek, başarısız sezon, başlayamadığı stat, kurumsallaşma adına hiç olmayan proje)rağmen, bu forumda başkanı savunmuştur.bu yüzdende karikatür yollu bir kinayede bulunulmuş kendisine, bencede küfür yok, hakaret yok,gerçeği başka bir yolla dilegetirmiş, güzel bir animasyon olmuş.kendisini tebrik ederim.
                      En son DURAS tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 14:16. Sebep: düzeltme

Yorum

• Dortmundun ana web sayfasinda baktim Mehmet Akgün 1.takimdan degilde Paf takimindan geliyor..yani 1.takimda oynama bile oynamamis ve 10 numarayi giyiniyor.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dortmundun ana web sayfasinda baktim Mehmet Akgün 1.takimdan degilde Paf takimindan geliyor..yani 1.takimda oynama bile oynamamis ve 10 numarayi giyiniyor.
                          kardes boyle oyunculari almamiz lazim alibilgin-enginbaytar ornegi var insallah yeni bir yildiz olur.

Yorum

• ali bilgin pafdan gelmedi 2.ligden geldi...baytarda maltespordan gelmis genclere...maltepeyede 2004 bielefeldin 2 takimindan gelmis.
                            En son Laz_61 tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 14:32.

Yorum

• Valla burda Trabzonspor'un, aynı Türkiye ve en güçlü devlet ilan edilen ABD dahil uyguladığı "Denge politikası"nı gözetmesi gerektiğine inanıyorum. Macera değil, gerçeklere daha çok ihtiyacımız var sağlıklı bir planlama ve ilerleme için. Ama bu planlama artık hayata geçmeli
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetim, yönetici, yönetmek, vs.

İki senede kadro 50 kişi olmuş, toplasan bir UEFA katılım şansı yakalanamamış. Siz hala oturup kim gelsin diyorsunuz. Kim gelecek diyorsunuz.

Kim gidecek? Asıl önemli konu burada. Kim gidecek? Geniş kadro, geniş kadro diye diye kadroyu öyle genişlettiler, kasayı öyle daralttılar ki...

Son derece yetersiz bir insan grubu kulübü kuşatmış durumda. Onca sorun içinde başarıyı hala iki transferle yakalarız diyen bir yetersiz zihniyet.

Yetersiz. Düşünen insanlara yetmeyen, 18 ayda söyledikleri bir ceviz kabuğunu doldurmayan....

Büyük bir iştahla transfer konusunu tartışıyorsunuz. Hakikaten, tek sorunumuz kadro zaten.

Gelen hiçbir oyuncu bizde değer kazanmıyor, kaybediyor. Dünya yıldızı diye adam alıp, Ziya Doğan'ın insafına bırakıyorsunuz adamın kariyerini, Trabzonspor'un geleceğini.

Yetmiyorsunuz, yetemiyorsunuz. Kıyafet yönetime ve bizzat Albayrak'a iki, üç beden büyük geldi.

Bu yazacağımın bazı kaynaklar İngiliz, bazı kaynaklar Çin atasözü olduğunu söyler paylaşayım:

Bir insan biliyorsa, bildiğini bilmiyorsa, o UYUYORDUR, ONU UYANDIRIN!

Bir insan biliyorsa, bildiğini de biliyorsa, o LİDERDİR, ONU TAKİP EDİN!

Bir insan bilmiyorsa, bilmediğini biliyorsa, o ÇOCUKTUR, ONA ÖRETİN!

Bir insan bilmiyorsa, bilmediğini de bilmiyorsa, o APTALDIR; ONDAN SAKININ!

Bana bir masal anlat baba!
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X