Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    THY'ye ait tarifeli uçak ile Ankara'ya giden bordo-mavili takımda, Sivasspor maçı kadrosundan farklı olarak Yusuf'un yerine Adnan, Ömer Rıza'nın yerine Ergin Keleş yer aldı. Teknik direktör Ziya Doğan, 19 kişilik kadroya Ferhat Çökmüş'ü de ekledi.

KADROMUZ:

TOLGA-AHMET-JABİ-ERDİNC-TOLGA-CELALETTİN-FERHAT-HASAN-AYMAN-HÜSEYİN-ADNAN-SERKAN-GÖKDENİZ-ERSEN MARTİN-İBRAHİM YATTARA-UMUT-ERGİN-TAYFUN-CEYHUN
    Koyu yazılanlar sadece defans yapabilenler, altı fizililer ise sadece ofans yapabilenler. Ortadan ara pas verebilen bir Ceyhun var (Keyfi gelirse), Kanatlardan orta yapabilen ise Gökdeniz ve Yattara. Dikine oynayabilenler biraz Serkan, Gökdeniz, Yattara ve Ceyhun.

Kısaca Gökdeniz, Yattara ve Ceyhun'u kontrol et kazan. Ne kadar basit değil mi?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih Tekke haberlerinin doğru olmadığına inanıyorum. Belki öyle inanmak istiyorum.
      Ancak haber doğruysa..
      Şunu bil Tekke.
      Seni biz Kral yaptık. Bir günde kral olmadın ama bir günde tahttan indirmesini de biliriz !!!
      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çağdaş sağlamsa o oynar ..
        o da kadro dışı....
        poetricus

Yorum

• eger fatih fenerle anlasacak olursa fatihi de yönetimide cok agir bir sekilde protesto etmemiz gerekiyor.
          biz taraftar olarak fatihi bagrimiza bastik, her türlü hakli veya haksiz arkasinda olduk.
          bunu bize yaparsa artik hicbir futbolcunun trabzon ruhunu tasidigina inanmam ben. bu gidisle daha cok taraftar sahayi basar. artik sabrim kalmadi bunlar nasil isler ya.
          transfer haberi zaten DHA tarafindan dogrulandi, DHA yanlis haber yapacagina inanmiyorum.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eger fatih fenerle anlasacak olursa fatihi de yönetimide cok agir bir sekilde protesto etmemiz gerekiyor.
            biz taraftar olarak fatihi bagrimiza bastik, her türlü hakli veya haksiz arkasinda olduk.
            bunu bize yaparsa artik hicbir futbolcunun trabzon ruhunu tasidigina inanmam ben. bu gidisle daha cok taraftar sahayi basar. artik sabrim kalmadi bunlar nasil isler ya.
            transfer haberi zaten DHA tarafindan dogrulandi, DHA yanlis haber yapacagina inanmiyorum.
            yönetimle ne alakası var.. bizim başkanda 4.5 m euro verdi demekki adam fenere gitmek istiyor.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 7.5 milyona sattigin adama 4.5 milyon veriyorsun. 5 ver 6 ver hatta 7 ver yeterki geri al. satarken iyidi.

Yorum

7.5 milyona sattigin adama 4.5 milyon veriyorsun. 5 ver 6 ver hatta 7 ver yeterki geri al. satarken iyidi.

"Paramız yok" = NURİ ALBAYRAK
                poetricus

Yorum

7.5 milyona sattigin adama 4.5 milyon veriyorsun. 5 ver 6 ver hatta 7 ver yeterki geri al. satarken iyidi.
                  trabzonspordan bahsediyoruz.. fatihin psikolojik etkisi var sırf psikolojik etki için okadar para verilmez.. prica daha hayırlı gibi bizim için şuan... ama fatihin aynı parayı vermemize rağmen fenere gitmesi tamamen rezalet... ihanet
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Fatih transferinde kimse sucu Nuri Albayraka atmasin Fatih kendi dedi ayrilacagim bu net diye simdi Fenere giderse Fatihin Trabzonsporlulugundan suphe ederim oda Ogun-Abdullah gibi veya diger kaybolan yildizlar gibi olur. Fatihi kral biz yaptik yoksa antepte satilik listesindeydi Fatih Tekke o zaman biz kapimizi actik fenerbahce degil.Ben hala gidecegine inanmiyorum

Yorum

• kimin ne verdigini bilmiyoruz bile. ben 4.5 milyon verdigine inanmiyorum baskanin.
                      fatihe vermiyorsan gidersin fatihden daha iyi bir adam alirsin o paraya kimsede birsey demez. amatör isler bunlar.

Yorum

• tekke feneere giderse cok is yapar..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tekke feneere giderse cok is yapar..
                          inş. yapamaz sezon boyu gol atamaz inş. febeye giderse

Yorum

• Fatih'in hayalleri farklı. Kaybettiği yıllara yanıyor. Şampiyon görememesine yanıyor. Ayrıca giderse yıllık 2,5 milyon € alacak. Birşey derlerse o parayı Albayrak verse Trabzonspor'a giderdim diyecektir. Ama her halikarda Albayrak'ın feybe'ye gönderme tezi çürümeye yüz tutar eğer feybe ile anlaşırsa
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tekke, F.Bahçe'ye çok yakın!
                              Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Rusya'nın Zenith Petersburg takımında forma giyen Fatih Tekke ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Rus Kulübü ile 4,5 milyon dolara, Fatih Tekke ile de yıllık 2,5 milyon dolara anlaşma sağladığı konuşuluyor. Bu transferde imzanın her an atılabileceği, Tekke'nin de Fenerbahçe'ye gelmeyi istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin dışında Tekke'yi, eski kulübü Trabzonspor da istemiş ancak bu görüşmelerden sonuç alamamıştı

4.5 milyon euro bile değil.. dolar... yazıklar olsun fatih...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ve kralın en kral golü!!!
                                malesef öyle gibi...
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X