yazık olur ya bukadar seveni var burda....fenere gitmem diyen adam adamsa gitmez fenere.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadan isabetli paslar çıkarabilen, uzakdan frikik kullanabilen ve daima hırslı olan bir Futbolcuyu belkide halen hazır olmayan bir Tolga yüzünden kesmesini içime sindiremiyorum!İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTHY'ye ait tarifeli uçak ile Ankara'ya giden bordo-mavili takımda, Sivasspor maçı kadrosundan farklı olarak Yusuf'un yerine Adnan, Ömer Rıza'nın yerine Ergin Keleş yer aldı. Teknik direktör Ziya Doğan, 19 kişilik kadroya Ferhat Çökmüş'ü de ekledi.
KADROMUZ:
TOLGA-AHMET-JABİ-ERDİNC-TOLGA-CELALETTİN-FERHAT-HASAN-AYMAN-HÜSEYİN-ADNAN-SERKAN-GÖKDENİZ-ERSEN MARTİN-İBRAHİM YATTARA-UMUT-ERGİN-TAYFUN-CEYHUN
YUSUF-ÖMER RIZA-MUSTAFA KECELİ-SELİM-EYÜP KADRİ-EMRE-JEFFERSON-CAGDAS İSE KADRO DISI KALMIS:
Cagdasa yapılan haksızlık Jefferson ilk 18 e giremeyecekse gönderilmeli cünkü yabancı degeri dahada düser Yusufa da ziya doganla calıstıgı icin üzülüyorum..........
Bu TD bizi kesin öldürür....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Fatih Tekke geldi geliyor
Fenerbahçe'den sürpriz transfer iddiası. Fatih Tekke Fenerbahçe yolunda mı?
Santrfor transferini Anderlecht maçları sonrasına bırakma kararı alan Fenerbahçe yönetimi, sürpriz bir transfere imza atıyor.
Anderlect maçında kaliteli bir golcünün yokluğunu hisseden Fenerbahçe'nin, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Sarı-lacivertli kulüpten bu transferle ilgili herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi. Transferin bir kaç gün içerisinde gerçekleşmesinin beklendiği öğrenildi..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Tolga Seyhan: Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başka takımda oynamam.
1 Sene sonra: Tolga GS ile kiralik sözleşme imzaladı.
Fatih Tekke: Türkiye'de TS'den başka takımda oynamam. Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz. Benim yuvam burası...
Şimdi ise Fb ile anlaştığı yazıyor. Eğer bu haber doğruysa tekl birşey söyleyeceğim. Fenerbahçe sana helal olsun inat ettin aldın adamı.
Ben inanmıyorum ama ola ki Fatih'in de gönlünde FB var... O zaman görüşürüz Fatih efendi o zaman sorarız senden yaptığın artisliklerin hesabını. O zaman görürüz yalancılığını, ikiyüzlülüğünü. O zaman görüşürüz işte...Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
saçma sapan yazılar yazmayın .... elbetteki fatih bizi tercih ederdi ama paramız yok ....başkanımız yok ..daha kötüsü gerçekten niyetimiz yok ...fatih bu kulübe mevcut başkandan katbe kat daha fazla para ve prestij katmıştır.... neden gittiğini yada gitmek istedğini hepimiz biliyoruz yani umarım biliyoruzdur ...KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADIĞI İÇİN ..........Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Seyhan: Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başka takımda oynamam.
1 Sene sonra: Tolga GS ile kiralik sözleşme imzaladı.
Fatih Tekke: Türkiye'de TS'den başka takımda oynamam. Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz. Benim yuvam burası...
Şimdi ise Fb ile anlaştığı yazıyor. Eğer bu haber doğruysa tekl birşey söyleyeceğim. Fenerbahçe sana helal olsun inat ettin aldın adamı.
Ben inanmıyorum ama ola ki Fatih'in de gönlünde FB var... O zaman görüşürüz Fatih efendi o zaman sorarız senden yaptığın artisliklerin hesabını. O zaman görürüz yalancılığını, ikiyüzlülüğünü. O zaman görüşürüz işte...
Fevri olmaya gerek yok arkadaşlar...
Sonuçta profesyonal futbolcu bunlar...
Biz çok fazla hissiyat duyuyoruz ancak elin adamı fazla önemsemiyor...
Bu yüzden F.Tekke FB de oynasın...
Ne yapalım...Parasızlıktan sattık ve parasızlıktan geri alamadık...
Parasızlığı yenmek için birşeyler yapmalı...
Yorum
-
Bu arada 2. hafta solda kim oynayacak? Gökdeniz mi? Mustafa Keçeli de kadrodışı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Her zaman profesyonellik paragözlülükle karıştırılıyor yazık..İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFevri olmaya gerek yok arkadaşlar...
Sonuçta profesyonal futbolcu bunlar...
Biz çok fazla hissiyat duyuyoruz ancak elin adamı fazla önemsemiyor...
Bu yüzden F.Tekke FB de oynasın...
Ne yapalım...Parasızlıktan sattık ve parasızlıktan geri alamadık...
Parasızlığı yenmek için birşeyler yapmalı...
Nerde fazla para var oraya giderim profesyonelim sonuçta..
Bir de etik değerler vardır, bir de gönülbağı vardır.
İstediği ücreti alamıyor diye takım yükünü karşılayamıyor diye ezeli rakibine, daha önceleri asla oynamam dediğin bir takıma gitmek profesyonellikse ben amatör düşünen bir insanım.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçma sapan yazılar yazmayın .... elbetteki fatih bizi tercih ederdi ama paramız yok ....başkanımız yok ..daha kötüsü gerçekten niyetimiz yok ...fatih bu kulübe mevcut başkandan katbe kat daha fazla para ve prestij katmıştır.... neden gittiğini yada gitmek istedğini hepimiz biliyoruz yani umarım biliyoruzdur ...KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADIĞI İÇİN ..........
sizden ricam insanların düşüncelerini '' saçma sapan'' olarak değerlendirmemenizdir,herkes aynı düşünmek zorunda değildir!burada görüşlerimizi paylaşıyoruzVasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
ve kralın en kral golü!!!İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke bugün Fenerbahçe ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalayacak...
Kaynak:Cnn Türk spor haberleriHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
ne parasından bahsediyorsun dostum sen kafadan 1.5 m e vermiştir bizim kulüp ona. başkanla ne alakası var adam koymuş kafaya fenere gitmeyi, zamanında camiadan korkuyordu gidemiyordu demekki, anlaşılan ne olursa olsun gideceğim artık dediİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçma sapan yazılar yazmayın .... elbetteki fatih bizi tercih ederdi ama paramız yok ....başkanımız yok ..daha kötüsü gerçekten niyetimiz yok ...fatih bu kulübe mevcut başkandan katbe kat daha fazla para ve prestij katmıştır.... neden gittiğini yada gitmek istedğini hepimiz biliyoruz yani umarım biliyoruzdur ...KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADIĞI İÇİN ..........Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
milan_stephanov
SON DAKİKA !!!
Fenerbahçe, Fatih Tekke ve Kulübüyle her konuda anlaştı.. Fatih Tekke 3 yıllığına Fenerbahçe'de.. Fatih yılda 2,5 Milyon Euro alacak.. Fenerbahçe Zenit'e 4,5 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.. transferin açıklanması an meselesi..
Kaynak: Lig Tv
Yorum
-
çağdaş sağlamsa o oynar ..İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada 2. hafta solda kim oynayacak? Gökdeniz mi? Mustafa Keçeli de kadrodışı
Önce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum