Tekke o karaktersiz eziklere yada Ğese ye gitmeez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon’da Caluwe sesleri

İntertoto’ya vedanın ardından transfer kararı alan Bordo-Mavililer, rotayı Utrecht’in 28 yaşındaki oyun kurucusuna çevirdi... Doğan’ın da bu transfere sıcak baktığı ifade edildi
ROMEN ekibi Galati’ye iki maçta da yenilerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor’da transfer için düğmeye basılırken, yönetimin Hollanda ekiplerinden Utrecht’te forma giyen 28 yaşındaki oyun kurucu Tom Caluwe’ye teklifte bulunduğu ortaya çıkı. Bordo-Mavililer, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın daha önce izleyip beğendiği Caluwe’nin menajeri Adnan Demir aracılığı ile Utrecht’in şartlarını sordu. Trabzonspor’un eski futbolcularından Sommers’ın takım arkadaşı olan 28 yaşındaki oyun kurucu için 2.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Öte yandan kadrosuna iki yabancı oyuncu katma kararı alan Karadeniz ekibi, gözden çıkardığı Musampa ve Tomas Jun’a hala kulüp bulamadı.
Kurtuluş STAT PROJESİNDE
TRABZONSPOR Başkanı Nuri Albayrak, yapmayı planladıkları yeni stadın, kulübün 100 yılını kurtaracak bir proje olduğunu söyledi. Albayrak, ‘Başbakanımızdan da gerekli desteği aldık. Bu proje Trabzonspor’un tarihine damga vuracak. Yeni stadı Akyazı sahilinde yapmayı planlıyoruz’ diye konuştu. Bu arada Bordo-Mavili yönetim Galati ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören Yattara’ya 25, Çağdaş’a 8 bin YTL ceva verdi.
DOĞAN İSTİYOR: Caluwe’yi daha önce izleyip beğenen Teknik Direktör Ziya Doğan, transferin bitmesini bekliyor.Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Parayı ver koşa koşa gider.İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke o karaktersiz eziklere yada Ğese ye gitmeez.
Yorum
-
Nissan
Benim tavsiye ettigim oyuncular neden gundeme gelmiyor hic, anlamiyorum benim basim kel mi?
Yukarki tipten adi sani duyulmamis, geldiginde Jun ve Musampa gibi olmayacagina dair hic bir garantisi olmayan oyuncular alinacagina; Moldovan, Bolic, Moshoe, Amokachi, Preko, Rapaic gibi bizim baskanin tutugu takimda forma giymis oyuncular neden alinmiyor?
Yorum
-
fatih tekke bu turkiyeye donse gelecegi takim belli. kosa kosa gitse rusyaya degil fenere giderdi. balik hafizali olmayalim gidisi gozumun onunde gelisini de gorecegiz insallah. SULTANIN formasi bile rezerve. yorum yazarken oyuncunun gecmisini de goz onunde bulunduralim.İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParayı ver koşa koşa gider.

sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
GERETS'İ GETİRELİM!
Trabzonsporda yönetimin olağanüstü toplantısında Doğanın az daha ipi çekiliyordu...
Yönetimin önemli bir kısmı Doğan ile yolların ayrılması gerektiğini savunurken, Başkan Albayrak ve birkaç yönetici zararı fazla olur" diyerek operasyonu engelledi...
TARTIŞALIM
Trabzonsporda yönetimin olağanüstü toplantısında Doğan adeta gitti-geldi" Otelul Galati hüsranından sonra Teknik Patron Ziya Doğana muhalif olan yöneticiler, toplantının başında "Yolun başında, hocayı göndermeliyiz" fikrini gündeme getirdi. Yönetimin çoğunluğunun bu görüşte olması üzerine Başkan Nuri Albayrak, Doğan konusunun tartışılmasını istedi.
GERETS HAZIR
Yönetimin önemli kısmı Doğan?ın gönderilmesini isteyerek, G.Sarayın eski Teknik Direktörü Eric Geretsin takımı başına getirilmesini istedi. Bazı yöneticiler ise Ersun Yanal ismini seslendirirken, Başkan Nuri Albayrak ve bir iki yöneticinin Yeni bir hoca, bizden transfer isteyecek. Bu da bize en az 10 trilyona malolur. Onun için transfer yapıp, Ziya hoca ile devam edelim" sözleri operasyon şimdilik rafa kaldırdı.Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Ziya Doğan iki ateş arasında!
Kamp dönemi öncesinde 3-4 oyuncu isteyen tecrübeli hocaya olumsuz yanıt veren Trabzonspor yönetiminin Galati yenilgisinin ardından transfer için bastırdığı ögrenildi

İnter Toto Kupası’nda Galati’ye elenen Trabzonspor’da yönetimin, Teknik Direktör Ziya Doğan’a acilen transfer yapılması konusunda baskı yaptığı öğrenildi. Kamp döneminin henüz başındayken 3-4 futbolcu istediğini açıklayan Doğan’ın bu talebini reddeden yönetimin, Galati hezimeti sonrası tecrübeli hocanın haklılığını kabullendiği bildirildi. Bu kez de yönetimin transfer istemesine rağmen Doğan’ın, “Prensip olarak izlenmeden oyuncu almam” dediği ve moralinin bozuk olduğu öğrenildi. İki yabancı ve bir yerli transferi gündeme gelen Bordo-Mavililer’de Doğan’ın tavrı merakla bekleniyor.
FATİH OLMAZSA PRİCE
Öte yandan Milan Stepanov’u satan Trabzonspor’un bu transferle kasasını doldurdurduğu ve bu parayla eski oyuncusu Fatih Tekke’yi kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu transferi bitirmek isteyen Bordo-Mavili yönetimin Zenit kulübeyle yaptığı görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Fatih transferinin gerçekleşmeme ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor’un, Rade Price, Morten Nordstrand Nielsen ve Stefen Hojer ile ilgilendiği bildirildi.Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Morten Nordstrand Nielsen 2 milyon euro bedelle Kopenhaga transfer olmuş
Stefen Hojer 34 yaşında
Rade Price Rostockda 100 maçta 20 gol atmayı başarmış müthiş golcü!
Tomasson bedava gelse- ki böyle bişey olmaz- yine de alınmayacak bi topçu
İllede Rasmussen
Yorum
-
Pierre Wome
Personal information
Full name Pierre Nlend Wome
Date of birth March 26, 1979 (1979-03-26) (age 28)
Place of birth Douala, Cameroon
Height1.81 m (5 ft 11 in)
Playing positionDefender

Trabzonsporun esas ihtiyacı sol bektir ama adam gibi birisi olmalı bir sol bek ve forvet ve kaleci alıp kapatırım transferi bu kadar zor olmasa gerek.......Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Serhat nasıl biri tam olarak bilmiyoruma ama işin ucunda Keçeli'den kurtulmak varsa ben olsam seve seve yollarım..İlk olarak efkarlitaraftar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serhat için takas teklifi
TRABZONSPOR'UN geçen sezondan beri almak istediği Serhat için Çaykur Rizespor'a takas önerisinde bulundu. Ziya Doğan'ın alınmasını istediği stoper oyuncu için Rizespor, Trabzon'dan Mustafa Keçeli'yi bonservisi ile Tayfun Cora'yı ise kiralık olarak istedi. Görüşmeler sürüyor.
Alihan TELATAR
Fotomac
Yorum
-
Misafir
Bunlar ne kadar karaktersiz adamlardır ya.Her sene her sene aynı şey!Orhan yeşil ışık yaktı
Trabzonspor'un sol kanat için düşündüğü Orhan Ak, "Trabzon benim memleketim" diyerek bordo-mavili takıma yeşil ışık yaktı. Tecrübeli futbolcu "Galatasaray'a geldiğim yıl Trabzonspor ile görüşüyorduk ama Kocaelispor, Galatasaray ile anlaştığı için Trabzon'a transferim gerçekleşmemişti" dedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum