Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya konu dağıldı..yazmak istemiyorum o yüzden..albayrak kötü diye aktuğ'u övmek zorunda mıyız??
    kesinlikle 29 yaşındaki zurawskiyi isterdim,23 yaşındaki jun yerine..soruyosunuz ya neden önemli maçlarda başarılı olamıyoruz..anladınız sanırsam..

ziya yüzünden elendik madem,başkan atay'sa ziya da onun hocası..şampiyonluğa atay oynattı,avrupadan ziyayla yattara elendi..böyle mantık olmaz..
    kesinlikle ayynı kanaatteyim.. o dönemde bizimmm toy birine değil tam aksine tecrübeliii tam anlamıyla adı sanı belirginn bir forvete ihtiyacımız vardı.. 2.5 milyon dolara zurawskiyi almadık 3.5 milyon dolara junu aldıkk.. junu almak riskti ve bizim o dönem riske hiç ihtiyacımız yoktuuuu !!!!! sadece 1 yada 2 futbolcu ile banko !!! şampiyyondukk...
    ne atay atuğ ne albayrakkkkk...
    ama mukayese etmek gerekirse atay aktuğ

Yorum

• arkadaşım sana kim albayrak'ı savunuyo onu anlamadık???????
      yalakalık falan asıl sen üslubuna dikkat et..hepimiz Trabzonsporluyuz...
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MAY'lar, Aktuğlar... Yakında Sümer de akla gelir. Yine bit pazarına nur yağmaya başladı.
        Bu neyi gösterir:
        A. Adı geçen başkan ve yöneticilerin çok iyi olduğunu,
        B. Bu başkan ve yönetimin geçmiş bütün yönetimlerden daha rezil olduğunu...

Acaba hangisi?
        Benim cevabım B. şıkkıdır hocam.MAY ve Sümer yönetimini kesinlikle istememekle beraber, tek yanlış icraatı Jun transferi(futbolculara yapılan iyileştirmeler kimine göre doğruydu kimine göre yanlış) olan Atay Aktuğ yönetiminin Albayrak yönetimiyle karşılaştırılmasını da komik buluyorum.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşım sana kim albayrak'ı savunuyo onu anlamadık???????
          yalakalık falan asıl sen üslubuna dikkat et..hepimiz Trabzonsporluyuz...
          sana söylemedim kardeş burda değişik üslüp kullanan birisi var efsane mi ne o

Yorum

• İlk olarak szmekobe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne biçin bir uslup bu ne sanıyon kendini. Bakkal hesabı yapma imiş..
            Sözde değil özde iş yapacaksın.
            2 senedir sta yapıyorsun.2 sendir yıldız alıyorsun. 2 senedir şampiyon yapıyrosun.

Atay aktuğ çıkıp kaç kez bu takımı şampiyon yapacam stad yapacam 10 milyon dolarlık yıldız alacam dedi.???????
            Ben o kadroyla ilk 3-4 zor görürken bjk gs yi far atarak geride bıraktı o kadro kadıkoyde cem papila penaltıyı verse şampiyon olsak bugun belkide bu yalakalığı atay aktuğa yapardın.

Albayrak çok başarılı dimi o şampiyonlar ligi her türlü takıma elinebilir.
            Sen intertotodan eleiniyorsun . Küme düşen takıma elneiyorsun kupada. Bide gekmiş konuşuyon
            biz borcu konuşuyoruz dimi. ha bu yönetimi savunanda yok.

Muhasebeyi bilmeyen insan muhasebeden bahsediyosa bakkal hesabı yapıyodur.bu kadar basit
            elma ile armutları toplamaya devam et muhabbetle
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• arkadaslar saçma yorumlar yapmayın ya... şimdiii sen gol kralı GENC prica yımı alırısınnn ??? 34 yasındaki pauletayımı ? birinin önünde 1-2 yıl var diğerinin önünde 10-12 yıl

İddia Ediyorumm o Seneee Jun Yerine Zurawskiyi Alsaydıkk Coktan Şampiyonduk..
              O Dönem Şampiyonluğumuz Bi Zurawskiye Bakardı !! Kimse Junu Almakla Mantıklı İŞ Yaptığımızı Savunmasın Allah Aşkına..

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz borcu konuşuoruz dimi. ha bu yönetimi savunanda yok.

Muhasebeyi bilmeyen insan muhasebeden bahsediyosa bakkal hesabı yapıyodur.bu kadar basit
                muhasebe bilmek illaha buhasebe okumaktan mı geçiyor. Muhasebe bilmeyenmiş? Muhasebe dediğin bilgisayarın başında oturup chat yapmak sa tamam.

Yorum

• Arkadaslar neyi konusuyorsunuz anlamıyorum iki yönetimde basarısızdı sadece aradaki fark Atay Baskanın kendisinin ve yönetiminin bizlere daha fazla güven vermesiydi futbolcu daha cok bilen insanlardan olusmus olmasıydı yoksa onlarda iki ay kaleci arayıp Jefferson dallamasını getirmedilermi Sampiyonlar Ligi öncesi Tolgayı satıp mactan bir gün önce Elleri almadılarmı heleki 1 ay Brezilyada Golcü arayıp hic izlemeden Tomas Junu 3.5 Milyon Euro ödeyerek bu klubün basına bela etmedilermi al birini vur ötekine...........
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar saçma yorumlar yapmayın ya... şimdiii sen gol kralı GENC prica yımı alırısınnn ??? 34 yasındaki pauletayımı ? birinin önünde 1-2 yıl var diğerinin önünde 10-12 yıl
                    prica genç mi ya 27-28 yaşında nesi genç
                    pauleta 33-34 ikisini de almam alırsam pauletayı 1 sene kiralarım

Yorum

muhasebe bilmek illaha buhasebe okumaktan mı geçiyor. Muhasebe bilmeyenmiş? Muhasebe dediğin bilgisayarın başında oturup chat yapmak sa tamam.

vay be kutluyorum. klavyeden yazmaya devam et. Klavyeden yazmak ne güzelmiş. kusura bakma.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar neyi konusuyorsunuz anlamıyorum iki yönetimde basarısızdı sadece aradaki fark Atay Baskanın kendisinin ve yönetiminin bizlere daha fazla güven vermesiydi futbolcu daha cok bilen insanlardan olusmus olmasıydı yoksa onlarda iki ay kaleci arayıp Jefferson dallamasını getirmedilermi Sampiyonlar Ligi öncesi Tolgayı satıp mactan bir gün önce Elleri almadılarmı heleki 1 ay Brezilyada Golcü arayıp hic izlemeden Tomas Junu 3.5 Milyon Euro ödeyerek bu klubün basına bela etmedilermi al birini vur ötekine...........
                        jun jefferson eller
                        musampa ayman a.şahin den 10 kat iyidir

elleri gördük
                        aynısı jeffersona da olabilir
                        juna şans tanınmadı aktuğ kalsaydı mecbur oynayacaktı bu 3 oyuncuda o zaman adamlr alışırdı.Biraz sabretcen adam tak diye takıma uyum mu sağlıcak Yıldızımız tekke zenithe çok mu uydu Türkiye ligi gol kralı nı almışlardı.Zenith taraftarı ne düşünüyor

Yorum

• Arkadaslar bırakın bunları Prica gol attı acaba bizimkiler izliyorlarmı dersiniz.........

Horsens HT' 1 - 1 Aalborg

HT : 1-1

4' ( 0 - 1 ) Prica

Hansen(Pen.) ( 1 - 1 ) 30'
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vay be kutluyorum. klavyeden yazmaya devam et. Klavyeden yazmak ne güzelmiş. kusura bakma.
                            Bugune kadar forumlarda hiç bu tür tartışmalara girmemiştim ama bu tür zihniyetler oldukça 2550 de dahi şampion olamaz göztepe gibi oluruz

Yorum

prica genç mi ya 27-28 yaşında nesi genç
                              pauleta 33-34 ikisini de almam alırsam pauletayı 1 sene kiralarım
                              arada 6-7 yıl var o yüzden genc dedim o yüzden BÜYÜK harflerle yazdım
                              Pauleta 34 Yaşında.. 73 doğumlu

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar neyi konusuyorsunuz anlamıyorum iki yönetimde basarısızdı sadece aradaki fark Atay Baskanın kendisinin ve yönetiminin bizlere daha fazla güven vermesiydi futbolcu daha cok bilen insanlardan olusmus olmasıydı yoksa onlarda iki ay kaleci arayıp Jefferson dallamasını getirmedilermi Sampiyonlar Ligi öncesi Tolgayı satıp mactan bir gün önce Elleri almadılarmı heleki 1 ay Brezilyada Golcü arayıp hic izlemeden Tomas Junu 3.5 Milyon Euro ödeyerek bu klubün basına bela etmedilermi al birini vur ötekine...........
                                Başarı ölçütümüz şampiyonluksa, şampiyonluk hariç her türlü sonuç başarısızlıksa ki olabilir ısrarla söylüyorum- her Trabzonsporlu da inatla söylemelidir, unutturmamalıdır-- şampiyonluk bizim elimizden gaspedilmiştir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X