Mbesuma haberi umarım doğru değildir. Tam bir 'tombala' çünkü.
Maritimo'da 23 maçta 7 gol atmış. Bizim Ersen de Umut da en az iki katını atardı.
Zaten orta sahada top yapacak adamın olmadan forvete adam almak neyin nesi anlamış değilim.
Transfer yapılacağı kesin ama gelen sinyaller yine pek iyi değil. Yok solbeke yabancı, yok Mbesuma, yok Necati vb.
Umarım bu kez bizi utandırırlar.
2004/2005 sezonunda Kaiser Chiefs de 39 maçta 35 gol atmış. Sonra İngiltereye gelmiş fakat 4 maç şans bulmuş ve kiralanmış. Bir türlü eski günlerine dönememiş.
Ayrıca Necati Ateş'in Trabzon'a geleceğini hiç sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Fener'e gitmek istiyor.
bu başlık yine niye hareketlendi anlamadım..
yönetim transferi kapattık hocam dememiş miydi.. tolgayı stepanovun muadili olarak aldılar, mecburiyetten. ama bakıyorum yine kaleciler, sol kanatlar, forvetler havada uçuşuyor. bu saatten sonra yapılacak transfer en fazla menajer kazığı olur, o da olursa.
Sen bu kadar altlara düşecek başlık mıydın?Ne yazıkki herkes ümidini kesmiş durumda sanırım.Bu hafta sonu oynanacak maça bağlı bence transferler.Turu geçersek 1 veya 2 tane saçma sapan transfer yapılabilir.
"Bir soru üzerine transferde hata yapmadıklarını savunan Doğan, "Trabzonspor transferde geçen yıl yaptığı hatayı yapmadı. Akıllı ve bütçesine göre hareket etti. Şu andan itibaren de kaleci düşünmüyorum. Çünkü bu aşamadan sonra gelecek kalecinin bana faydası olmaz" dedi. Doğan, stoperlerin sakatlığı dışında hiçbir sorun bulunmadığını, stoperler hazır duruma geldiğinde Trabzonspor'un ligin en iyi takımı olacağını sözlerine ekledi."
Hele bir de bildiğin tek kaleci de 2,5 ay sahalardan uzak kalacaksa...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yönetimim ve Ziya Doğan'ın son hamlelerinden sonra artık transgferdiye bir şey kalmadı..
Ben Aralık ayına kadar ayık kafa ile kalmamızı istiyorum sadece..
İnşalah lige şanslı bir başlangıç yaparız...
"Bir soru üzerine transferde hata yapmadıklarını savunan Doğan, "Trabzonspor transferde geçen yıl yaptığı hatayı yapmadı. Akıllı ve bütçesine göre hareket etti. Şu andan itibaren de kaleci düşünmüyorum. Çünkü bu aşamadan sonra gelecek kalecinin bana faydası olmaz" dedi. Doğan, stoperlerin sakatlığı dışında hiçbir sorun bulunmadığını, stoperler hazır duruma geldiğinde Trabzonspor'un ligin en iyi takımı olacağını sözlerine ekledi."
Hele bir de bildiğin tek kaleci de 2,5 ay sahalardan uzak kalacaksa...
Şu an ki Albayrak yönetimi, Trabzonspor'umuzun en çok ihtiyaç duyduğu mevkîlere hala transfer yapmış değil. Hal orta sahanın sol kanadında oynayacak bir adamımız ve kali,teli bir kalecimiz yok. Hala hücum hattında kaliteli oyuıncu sıkıntımız var.
Yav Allah aşkına koca bir yaz gelip geçiyor. Peki bu yöneticiler neyi bekliyor. Önümüzdeki sezonu da mı boşa geçirmek istiyorlar?
Yeter artık. Hepsine lanet olsun. Yerin diibine girsinler inşaallah. Beceriksiz, menfaatçi, rezil herifler....
Yorum