Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRANSFERDE SON DURUM!

Trabzonspor’da günlerdir tartışılan transferle ilgili artık nokta operasyonlarının başlayacağı kaydedildi. Bordo-Mavililer, ligin başlayacak olması nedeniyle kadrosunu 3 veya 4 futbolcuyla güçlendirecek. Bu amaçla Sivasspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya için görüşmelerin sürdüğü ve Başkan Nuri Albayrak ile Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ortak noktada buluşmaya çalıştıkları ifade edildi. Sivasspor ile yapılan görüşmelerin en geç yarın olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanması bekleniyor. Özellikle yönetimin düşündüğü ama Ziya Doğan’ın çok sıcak bakmadığı Orhan Ak ile ilgili olarak da kararsızlığın sürdüğü vurgulandı.

Prica Bekleniyor
    Sivasspor’lu Hayrettin Yerlikaya transferinde iki tarafın anlaşamaması halinde yönetimin Orhan Ak’a da yöneleceği kaydedildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda gol yollarındaki sorunun giderilmesi için transferi planlanan İsveçli forvet oyuncusu Rade Prica’da işlemin tamamlandığı kaydedildi. Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak’ın ilgilendiği golcü futbolcu Rade Prica’nın işinin bittiği düşünülürken, bu futbolcunun en geç hafta ortasında Trabzon’da olması bekleniyor. Bu oyuncuda pürüz çıkması halinde ise bir Brezilyalı futbolcunun gündeme geleceği ileri sürüldü. Çaykur Rizesporlu Serhat için de takas formülünün görüldüğüne dikkat çekildi.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Heralde korktugumuz basimiza geliyor.
      Takim bulamayinca birden Trabzon'lu oldugunu hatirlayan Orhan Ak ciddi ciddi Ziya Dogan'in listesinde galiba
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaşlar bi kaç gündür bu rade prica'nın adı geçiyor.Nedir ne değildir bilen var mı?

Yorum

• Bu saatten sonra kesinlikle ciddi bir transfer yapilacagina inanmiyorum. Gecti borun pazari.....
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bu 2, haftadakı oftas macının biletleri cok pahalı ya gerci yine maçta olacagız ama cok kişi gelmeyebilir

Kapalı Gençlerbirliği Oftaş SK: 56 YTL
            Maraton Gençlerbirliği Oftaş SK: 33,50 YTL
            K.arkası Gençlerbirliği Oftaş SK: 22,50 YTL
            Kapalı Trabzonspor: 56 YTL
            Maraton Trabzonspor: 33,50 YTL
            K.arkası Trabzonspor: 22,50 YTL

not: yeri burası değil ama cok izlenen başlık oldugu için buraya koydum..arkadasların bilgisi olsun..

Yorum

• Sayin Ermiş, Gürcistan U21 Milli takımı ile oynanan maçta teknik direktör Ziya Doğan' a yapılan yuhalamaların doğru olmadığını belirtmis. Dogru demis, meydan dayagini hakeden bu kisileri sadece yuhaliyoruz.
              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayin Ermiş, Gürcistan U21 Milli takımı ile oynanan maçta teknik direktör Ziya Doğan' a yapılan yuhalamaların doğru olmadığını belirtmis. Dogru demis, meydan dayagini hakeden bu kisileri sadece yuhaliyoruz.

Yorum

• son dakika haber başlıgı yaptınız burayı :=)
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon'da taraftar isyan bayrağı açtı

05 Ağustos 2007 14:15

Trabzon'da taraftar yönetime isyan bayrağı açtı... Nuri Albayrak ve yönetimini istifaya davet eden Bordo-Mavililer, imza kampanyasıyla seslerini duyurmanın peşinde...

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde bazı taraftarlar başlattıkları imza kampanyasıyla Trabzonspor yönetimini istifaya davet ederken, eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın takımın başına gelmesini istediler.

Bordo-mavili taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un eski başarılı yıllarını özlediklerini ve şu anki durumun kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Demirel, "Şampiyonluk istemiyoruz, hiç olmazsa ezilmeyelim. Başkan ve yönetim artık Trabzonspor'a bir şey veremezler. Artık ulusal medyada yerimiz yok. Sahada başarımız yok. Sıradan futbolcularla birlikte bir yerlere gelmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Şu ana kadar 500'ün üzerinde imza topladıklarını ve kampanyayı sürdüreceklerini dile getiren Demirel, "Biz Trabzonspor'a kim faydalı olacaksa onun gelmesini istiyoruz. Eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ı istiyoruz. Çünkü sahada onunla başarımız oldu, hiçbir zaman da ezilmedik" dedi.
                    Şimdi bu adamlar da taraftar öyle mi??? Hey Allah'ım yaa

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Balık hafızalıyız vallahi de billahi de.. Saha başarısıymış.. Ne başarısı bu yayla cup mı?

Bırakın allah aşkına yaa Albayrağa düşen Yılmaz'a sarılırmış... iğğğ....
                      MAY baskan olcaksa Nuri kalsin derim ben.. Ziya'ya bile raziyim, yeterki MAY gelmesin . .
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        MAY baskan olcaksa Nuri kalsin derim ben.. Ziya'ya bile raziyim, yeterki MAY gelmesin . .
                        bence de onursal başkan olarak adı geçiyor olabilir ama kesinlikle gelmesin uzak dursun mümkünse

Yorum

• transfer alınacak oyuncu %100 yararlıysa alınacakmış..

Lafa Bak Lafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
                          Bişiler Yazıcam Ceza Alıcam.. Bir Futbolcunun %100 Yararlı oLum OLmayacağını Nerden Anlayabilirsiniz yaa.. İzlersiniz Takip Edersiniz Futbolu İyiyse Alır Takıma Alıstırmaya Calısırsınız Ötesimi Var Bunun Ya...
                          Yöneticilerimiz ağzından Cıkar Her Lafff ACİZLİĞİN göstergesidir. Bence Artık Kimse Yıldırım Demirörene Aziz Yıldırıma Özhan Canaydına Laf Atmasın Ezik Diye...
                          Adamların Hepsi Bizim Yöneticilerimizden Başkanlarımızdan Daha İş Bilen , Daha İşi Başında , Daha Sözünü Tutan Daha CÖMERT insanlar...
                          Bu Yönetim Geldiğinden Beri Ne Birilerine Trabzonspor u Savunur oLdum Nede Trabzonsporu Konusur oLdum.. Geçmişte aldığımız Ve Görmediğimiz Başarılarla Övündük Durduk.. Yaşadığımız süre İçinde de Başkaldırışlarımızla Övündük.. Peki Ya Şimdi Birisi Bana Trabzonsporun Suanki Büyüklüğünü Capını Anlatabilirmi Lütfen ??
                          Ben Öğrenciyim İzmitte Okuyorum.. Birilerini Bana, Birilerini Trabzonsporlu Yapmak İçin Neler Söyleyeceğimi Söyleyebilirmi ? Yada Memleketimin Takımını Övmem İçin? Yada Trabzonsporun İstanbul Kulüplerinden Veyaahutta Anadolu Kulüplerinden Farklarını Yada Benzerliklerini Anlatabilirmi ?
                          Büyük Takım Şanıyla Değil , Tarihiyle Değil O Günüyle Övünmelii... 21 Yıldır Görmediğim Şampiyonlukları Manevi Değerlerimizi anlatıp Duruyorum Trabzonsporlu oLmayan İnsanlara..
                          Söylesenize Bugün Kime Anlatacak Neyimiz Var ?
                          Trabzonspordan Soğudum.. Ne Bir Heycanım Kaldı Nede Bir sıcaklığım..
                          Ne Kombine Alırım , Nede Bir Formasını..
                          Bu Halimize Yazık....
                          En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 05.08.2007, 16:28.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer alınacak oyuncu %100 yararlıysa alınacakmış..

Lafa Bak Lafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
                            Bişiler Yazıcam Ceza Alıcam.. Bir Futbolcunun %100 Yararlı oLum OLmayacağını Nerden Anlayabilirsiniz yaa.. İzlersiniz Takip Edersiniz Futbolu İyiyse Alır Takıma Alıstırmaya Calısırsınız Ötesimi Var Bunun Ya...
                            Yöneticilerimiz ağzından Cıkar Her Lafff ACİZLİĞİN göstergesidir. Bence Artık Kimse Yıldırım Demirörene Aziz Yıldırıma Özhan Canaydına Laf Atmasın Ezik Diye...
                            Adamların Hepsi Bizim Yöneticilerimizden Başkanlarımızdan Daha İş Bilen , Daha İşi Başında , Daha Sözünü Tutan Daha CÖMERT insanlar...
                            Bu Yönetim Geldiğinden Beri Ne Birilerine Trabzonspor u Savunur oLdum Nede Trabzonsporu Konusur oLdum.. Geçmişte aldığımız Ve Görmediğimiz Başarılarla Övündük Durduk.. Yaşadığımız süre İçinde de Başkaldırışlarımızla Övündük.. Peki Ya Şimdi Birisi Bana Trabzonsporun Suanki Büyüklüğünü Capını Anlatabilirmi Lütfen ??
                            Ben Öğrenciyim İzmitte Okuyorum.. Birilerini Bana, Birilerini Trabzonsporlu Yapmak İçin Neler Söyleyeceğimi Söyleyebilirmi ? Yada Memleketimin Takımını Övmem İçin? Yada Trabzonsporun İstanbul Kulüplerinden Veyaahutta Anadolu Kulüplerinden Farklarını Yada Benzerliklerini Anlatabilirmi ?
                            Büyük Takım Şanıyla Değil , Tarihiyle Değil O Günüyle Övünmelii... 21 Yıldır Görmediğim Şampiyonlukları Manevi Değerlerimizi anlatıp Duruyorum Trabzonsporlu oLmayan İnsanlara..
                            Söylesenize Bugün Kime Anlatacak Neyimiz Var ?
                            Trabzonspordan Soğudum.. Ne Bir Heycanım Kaldı Nede Bir sıcaklığım..
                            Ne Kombine Alırım , Nede Bir Formasını..
                            Bu Halimize Yazık....
                            evet şimdiye kadar mustafa keçeli %100
                            serkan balcı %100
                            hatta bundan fazla yararlı oldu ya da olacak oyuncu.7 tane sağ beğin yedisi de faydalı olacak.Nasılsa Trabzonda yetişmiyor.Musampa offf hayatında en çok katkı sağladığ takım burası olsa gerek.bunların fayda anlayışı ortada.En faydalısı iyi paraya satılıp parası bir güzel yenebilecek adamdır.Yoksa top oynamış oynamamış önemli değil.
                            "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence de onursal başkan olarak adı geçiyor olabilir ama kesinlikle gelmesin uzak dursun mümkünse
                              ben kesinlikle gelmesinden yanayım...
                              Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• İlk olarak &lazkopatti& tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben kesinlikle gelmesinden yanayım...
                                Yapma yahu insanlarla böyle dalga geçme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X