bunlar forvet ye oyun kurucuyu devre arası alırlar basmaz o kadar kafaları illa geçen sezonu bidaha yaşayacaz..insan az ders çıkarır..ama dediğim gibi insan ders çıkarır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nerdeyse her maçını izledim sadece örnek olsun diye bizim maçı verdim. ilk haftalarda bir kaç fantastik hareket yapıp herkesin gözüne girdi..sonra inmedi o gözlerden ne kadar hatalı goller yese de..ben tolganın öyle üstün özellikli olduğunu söylemiyorum ama en azından martinezin altında kalacak bir kaleci değil...İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen martinezi ne kadar takip ettinde sadece bizim macta 5 gol yiyen bir kaleci diyon ya...
Yorum
-
kalede tolga ahmet şahin jefferson (martinez hasagiç cordobadan birisi)
defans ve defansif orta saha erdinç stepanov,risp,tayfun,çağdaş,ufukhan,mustafa keçeli,musa, ferhat,hüseyin,ayman,hasan,serkan,egemen,jabi,adnan
forvet ve hücuma yönelik gökdeniz ,yattara,umut,ersen,ceyhun,jun,djokaj,ömer rıza,cem demir,musampa
bu kadroyla şampiyonluk bekliyosun dimi nuri dimi ziya Allah sizi ıslah etsinEn son Fatih tarafından düzenlendi; 02.06.2007, 13:28.Bordomavi.net
Yorum
-
Sen böyle devam et martinezi bi alsalar o zaman görecen nasıl bir kaleci olduğunu...Adam MONDRAGON gibi bir kaleciyi kesiyor.senin dediğin lafa bak...İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerdeyse her maçını izledim sadece örnek olsun diye bizim maçı verdim. ilk haftalarda bir kaç fantastik hareket yapıp herkesin gözüne girdi..sonra inmedi o gözlerden ne kadar hatalı goller yese de..ben tolganın öyle üstün özellikli olduğunu söylemiyorum ama en azından martinezin altında kalacak bir kaleci değil...
Yorum
-

Trabzonspor Egemen'in peşinde
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ı renklerine katmak için girişimlerini sürdürüyor.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Egemen Korkmaz ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Şu anda sadece görüşme aşamasındayız. Biz şartlarımızı ortaya koyduk, o da şartlarını ortaya koydu. Anlaşma sağlandı demek doğru olmaz ama görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferden sonuç almak için yoğun şekilde çabalıyoruz. İstediğimiz oyuncular var ve bu oyuncuların tümünden olumlu sonuç almak istiyoruz" dedi.
Sayitoğlu, kaleci transferiyle ilgili olarak bizzat Başkan Nuri Albayrak'ın ilgilendiğini söyledi..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
KaLeye Erciyesten Orkunu aLaLım...
Yorum
-
İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepolitik bazda transfer edilecegi için o iş ona düşmüş oluyor
buda martinez demek oluyor
politik bazda kaç tane adam gibi transfer yapmış??Bordomavi.net
Yorum
-
ya kaleye alıcaklarsa martınezı alsınlar aslında onada gerek yok tolga bısene daha oynasa tmm gbydı ama nese
ben hala nasıl sol kanada wedersonu alamadık ona yanıormyha cafu gıbı adamdıyha...
wedersonu kacrdılar barı antlydn volkanı kacrmasınlar volkanla beraber alı bılgınıde alsalar 10numara olurdu
Yorum
-
Egemen gelirse 2 yabancı stoperden biri gider zira yeterince yedek stoperimiz var Bu durumda Rispin 1 yıllığına kiralanması uygundur bence
Anlaşıldığı üzere ortasahaya yabancı oyuncu düşünülmüyor Sağlık olsun !
Jabi alınırsa Serkan ortaya geçer mevkisinin 2 adamı oynamış olur
Pas yapamayan bi takım ancak kanatlardan etkili olabilir Şu Erhanı almalı alternatif olarak sonra da 11 de solu çalıştıracak bi yabancıya ihtiyaç var Mutlaka golcü bi oyuncuyada Sadece Umut ve Ersenle olmaz bu iş Çakırda Ömerin yerine alınabilir
Sola ve uç noktaya 2 kalite yabancı alırsak epey yol almış oluruz Yerli transferde sorun çıkmaz herhalde
30 Hazirana kadar süre size!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum