Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cordoba

Allahdan o baska bir Takim ile anlasdi...
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allahdan o baska bir Takim ile anlasdi...
      Allah'tan öyle..!
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• martiznez e üzüldüm şimdi ama sakarya lılara ii olud

Yorum

• Bu yönetimin yaptığı transferde lazım değil sen şampiyonluk için mucadele edeceksin gidip defansın bel kemiğini satacaksın böyle bir mantık olamaz...
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tam bomba haber Martinez'in ameliyatı. Hissediyordum bir terslik çıkacağını. Bütün yolları Martinez'e bağlamıştı yönetim bakalım şimdiki adımı ne olacak...
            Ziya Doğan eskiye dönüş projesine göre Petkoviç.

Yorum

• Trabzonspor a Allah tarafından verilen en büyük cezalardan biri de bu Albayrak ve Ziya ikilisi olsa gerek .. Kimin bedduasını ahını aldık da bu musibetleri verdi Rabbim bize. Öyle dayanılmaz oldu ki Trabzonspor dan bile soğudum artık. Allah ım tez zamanda kurtar bizi bu müsibetlerden... Amiiiin.

:bayrak:
              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Kalede kaleci yok forvette alternatif yok bu kadroyla umut yok kısacası.

Yorum

• Sol bek, Kale acil ihtiyaçlar. Forvet alınsa çok iyi olur. Oyunkurucu yazacağım ama elim varmıyor Yusuf'a şans verelim.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Sola Faruk , Kaleye Aykut , Forvete Yabanci
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İSTANBUL KÖPEKLERİ yıldız almaya çalışıyo bizim kilerde elizdeki yıldızları bir bir kaydırıyo ...

allah belalarını versın nediim
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• transfer olacağını zannetmiyorum yönetim aralık ayına kadar yıldızları satar cebini doldurur ve çekip gider...
                        poetricus

Yorum

• ÖZER HURMACI'yı alsalar gene affedeceğim yönetimi.
                          birgün mutlaka...

Yorum

• İlk olarak lazpirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ÖZER HURMACI'yı alsalar gene affedeceğim yönetimi.
                            Aha tamam yine özer polemiği başladı bende lavezzi yazsammı acaba ama napoli'ye gitmiş
                            poetricus

Yorum

• yönetimin tek amacı mümkün oldugu kadar az borçla kongreye gitmek ...Hüseyini niye satmadılar açıkcası anlamadım ? tek amaçları 10 trilyonun altında borçla kongreye gitmek ...ha işte belki bedava yani maç başı şartı ile tolga olur bir de yalan dolan bir yabancı olur ...

Yorum

• Transferden Önce Hoca değişikliği Şart. Ziya Hoca ile olmaz Takımı Kikboks takımına çevirdi.Sen Özeri alsan ne olacak.

Bu arada Martinezi almadığımıza sevinelimmi üzülelimmi.Transfer böyle gaybana bişey işte.
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X