Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nuriciler dahada destek istiyor hmmm

tamam büyük kaptani getirsin yaninda özeri ve ali güzeldali
    td lige de ünal kahramani
    erginle belirlenen öbür 4 gencde kadroda kalsin
    söz araliga kadar sonuna kadar yönetime destek verecegizz

zor bisede istemiyoruz
    yani
    yalanmi
    bunlarida beceremiyene yaziklar olsun
    ünal karamanı tdliğemi? bizim bakkal emice gelse daha iyi

Yorum

• İlk olarak Bilo Paşa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ünal karamanı tdliğemi? bizim bakkal emice gelse daha iyi
      Mourinho sizin orda bakkalik mi yapiyor?
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• KAPATTIM O DEFTERİ! Trabzonspor'un Sırp yıldızı Stepanov, son sözünü Karadeniz'e söyledi... STEPANOV: "Teklifler vardı ama yönetim ve hocam 'hayır' dedi ve ben de artık transfer defterini kapattım. Aklımda sadece Trabzon var"...
        STEPANOV: "Trabzonspor kadrosu çok iyi ve oturmuş. Bana göre şampiyonluğun en güçlü adayıyız. UEFA'ya çıkmayı da istiyoruz"...

AKLIMDAN SİLDİM
        Trabzonspor'un 'gidecek mi,kalacak mı?" tartışmalarının yapıldığı Sırp yıldızı Stepanov, Karadeniz aracılığıyla son sözünü söyledi: "Transfer defterini artık kapattım" Tekliflerin olduğunu ancak her fırsatta söylediği gibi son kararın kulübe ait olduğunu ifade eden Stepanov, "Sözleşmem devam ettiğine göre konuşma hakkım yok. Başkan ve Ziya hoca, "Kalıyorsun" dediler ve ben de artık transfer defterini kapattım. Aklımda sadece Trabzonspor'un başarısı için çalışmak var" dedi.
        GÖRDÜNÜZ F.BAHÇE'Yİ!
        Geçen yıl şanssızlıklar yaşamamaları durumunda ligi iyi bir yerde bitireceklerini ifade eden Sırp oyuncu, "Buna rağmen ikinci yarıda başarılı olduk. Geçen yıl ligin durumunu herkes gördü. Bir çok eksik oyuncuya rağmen elimizden kaçırdığımız F.Bahçe şampiyon oldu. Bunun için inancım Trabzonspor çok iyi ve oturmuş bir kadrosu var. Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. İntertoto'dan UEFA'yı da çıkmak ve Avrupa'da başarılı olmak da istiyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz bize inanmaları ve destek olmaları" dedi.
        GELECEK TURA HAZIRIM
        Sakatlığının büyük ölçüde geçtiğini ifade eden Stepanov, "En geç 15 gün sonra tam randıman ile takımla çalışmalara başlayacağım. Tahminim İntertoto'nun ikinci turunda oynayabilirim. Ancak tam olarak hazır olmadan oynamak istemiyor
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• yabancılarımız çok tamam da nerdeler ben göremiyorum musampa jun szymek bu adamlar nerde niçin boşuna kontenjanı işgal ediyolar
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O sezon Arda`dan hicbir eksigi olmayan Ufuk`un üzerine düssek, onu özel calistirip, hazirlasak, simdi Robben kalitesinde bir sol acigimiz olacakti.
            Aradan 3 sene gecmis, yine ayni zihniyet onu takimin 25 kisilik kadrosuna dahi almiyor.
            "Hiç bir eksiği olmayan" deyince biraz düşündüm. Bence var. Sadece yetenekleri açısından konuşmuyorum. Çok ciddi bir "duruş" faktörü var, özgüven farklılığı var. Aslında yeri değil ama genelde hep söylediğim bir konu olduğu için sessiz kalamadım. Biz "iyi futbolcu"dan "yetenekli futbolcu" mesajını alıyoruz. Oysa yığınla örnek var: Oktay Derelioğlu, Sergen, İlhan, şu an nerde ne yaptığndan kimsenin haberi olmayan Fatih Tekke yetenekli olmalarına rağmen stratejik hataları nedeniyle bir şekilde olmaları gereken yerlerin hep uzağında oldular. Bir Alişen Kandil örneği mesela... Adam 5 yıl boyunca "genç yıldız adayı" mı olur? Hasılı, rahmetli Laz Bakkal'ın dediği gibi, "akıllı olacasın tombalak!"

Yorum

• SON TARİH 30 TEMMUZ! Trabzonspor, Musampa'yı mutlaka elden çıkartmak istiyor... Bordo-Mavililer, siyahi oyuncuyu 30 Temmuz'a kadar elinden çıkartamazsa, 500 bin EURO peşinat ödemesi gerekiyor. Bunun için yönetim, Musampa'yı kulüp arıyor...

SIKINTI HAKİM
              Trabzonspor, Musampa'yı 30 Temmuz'a kadar göndermenin hesaplarını yapıyor. Geçen sezon başında alınan ve Teknik Patron Ziya Doğan yönetiminde formaya hasret kalan siyahi oyuncuyu elden çıkartmanın hesaplarını yapan yönetim, 30 Temmuz'a kadar bu satışı gerçekleştirememesi durumunda oyuncuya bu yılın peşinatı olarak 500 bin EURO (Yaklaşık 900 milyar) ödemesi gerekiyor. Bu nedenle yönetim, hem kendisi özellikle Hollanda'da bazı menajerler ile temasa geçip hem de Musampa'dan 'kendine kulüp bul' diyerek göndermek için çalışıyor.
              FESİH 1.8 MİLYON EURO
              Trabzonspor'un elden çıkartmayı düşündüğü Musampa'ya kulüp bulamaması durumunda sözleşmesini fesh etmeyi isterse, siyahi oyuncunun 2 yıllık alacağı olan 1.8 milyon EURO'yu isteme hakkı bulunuyor. Bunun için yönetimin 30 Temmuz'a kadar Musampa'yı mutlaka elden çıkartıp, hem 500 bin EURO'luk peşinatı ödemekten hem de 2 yıllık alacağından kurtulmak amacında.
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yabancılarımız çok tamam da nerdeler ben göremiyorum musampa jun szymek bu adamlar nerde niçin boşuna kontenjanı işgal ediyolar

güneş kremlerini sürüyorlardır büyük olasılıkla bi şenzlongda belki yanlarında nuri necmi felanda vardır ha??

Yorum

• helal olsun stepanov a gerçekten çok profesyonel ve efendi bi adam .....

....trabzonsporumuzda şampiyonluk yaşadıktan sonra mutlaka en büyük kuluplerden birine güzel bi fiyata gitmeli....geleceği çok parlak....
                  deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                  ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                  ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• aynen katılıyorum. profesyonel futbolcu stepanov gibi olur. ne teklifler aldı ne takımlarla adı geçti. ama atmış olduğu imzanın gereğini yerine getirerek hiç bi mızmızlık yapmadı. helal olsun. bize böyle adamlar gerek.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bir şey bilmeden , forumu heyecanlandırmak adına atıp tutanların
                      yine hiç bir şey bilmeden " bunlar kimseyi alamaz " diye atıp tutanlardan hiç bir farkı yoktur.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen katılıyorum. profesyonel futbolcu stepanov gibi olur. ne teklifler aldı ne takımlarla adı geçti. ama atmış olduğu imzanın gereğini yerine getirerek hiç bi mızmızlık yapmadı. helal olsun. bize böyle adamlar gerek.
                        + ziya dogan onu kusturmek icin elinden geleni yapti..
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• eğer lavezzi ve palermo gelirse başkan adayım kesinlikle $erif olacak hatta bununla ilgili bir başlık açalım yöneticilere sesleniyorum )

Yorum

• lavezzi felan nereye geliyo ya

inşallah bu sözümü yedirirler bana

Yorum

• yahu bu musampa jun niye antremanlara çıkmıyor kardeşim...çağırırsın antrenmana satana kadar antrenman yapar musampanın aldığı o kadar parayla tatil yapması diğer futbolculara ayıp değil mi kardeşim bak ya ne kadar sinirlendim... çıkmazsa antrenmana verirsin para cezasını(zaten haketmiyor-biz forma alalım musampa vursun biranın gözüne-o plaj senin bu plaj benim dolaşsın) ne milli maç oynadı ne bişey yaptı anasını satayım...sinirliyim ...asabiyim
                              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• vadaa55e katiliyorum...adam yattigi yerden para kazaniyor...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X