inş doğrudur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah dogrudur roberto karlosta kim oluyor yılın transferi sayılır benceİlk olarak eren_ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternetteki bütün gazeteler Fatih Tekkeyle görüşmelerin olduğunu ve anlasıldını yazıyor Fatih Tekke takımından izin alabilirse kiralık olarak gelcekmiş..
tabi olursa?
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmm artık 20 sayfada böyle sürer
yalandan kim ölmüş...Doğruluk derecesi az bir haber..
----------
Yorum
-
Aynen öyle.40 tane Fatih getirsin isterse ..İSTİFA... İSTİFA ...bittiİlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih gelse bile yine ölümüne anti nuri.."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Ula öyle bi şey ki laf olsun beri gelsin. Hani yok ziya hocam biz şampiyonluk istiyoruz bırak gençleri desek şampiyon yapacak sanki takımı. hayır yapma gençleri kazanalım desek ronaldinho çıkaracak uşaklardan sanki. kıvıran teknikdrektörümüz oldu ama daha sezon başlamadan kıvıranı ilk.İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
G.saray da yaşanan Ümit olayı benim için süpriz olmadı.transfer yapmak marifet değil dengelere bak
ilk kıvılcım bu
devamı gelir
para yok huzur vardı
şimdi hem para yok hem huzur yok olacaklar
diğerleride farklı olmayacak
şampiyonluk için bu sene şans bizden yana
biz kendi ayağımıza çelme takmasak iyi olacakFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum