Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte O Gürcü..!
    Trabzonspor'un peşinde olduğu ve kasetlerini izlediği futbolcu ile ilgili ayrıntılar için tıklayın..

Trabzonspor Lİtvanya’nın Skonto Riga takımında oynayan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Zaali Eliava’nın peşine düştü.

Gürcistan Milli Takımı’nda da oynayan 22 yaşındaki genç futbolcu Zaali Eliava geçtiğimiz sezon başarılı performans çizdi. Zaali Eliava, Trabzonspor yönetimine menajeri tarafından önerildi. Genç futbolcunun ligde oynamış olduğu maç kasetleri de Trabzonspor yönetimine izlettirildi. Olumlu referans verilen bu futbolcu için Trabzonspor harekete geçti.

22 yaşındaki Zaali Eliva 1,77 boyunda, 80 kilo ağırlığında.

Yorum

• Agız oyunlarına mı düştük heyy basiretsizler...

Biri çıkacak transferi kapattık diyecek...
      Öbürü çıkacak belki alırız diyecek...
      Bir başkası 4 tane adam daha isteyecek sonrada pişkin pişkin kadro yeterli aslında diyecek...

Şimdi hangi adımı atsalar birbirleri ile çelişecekler. Attıkları her bir adım başkasının lafını çürütecek...

En sonda bri çıkıp " Uyum içinde çalışıyoruz diyecek "

Dogru söylüyor Allah'ın kulu. " Uyumsuzlukta bir uyumdur aslında "

Yazıklar olsun...
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• ya bugunki transferi şimdilik bitirdik açıklaması bana göre iyi oldu..çünkü hergün bişey var mı diye araştırmaktan kurtulduk.biliyoruz ki artık kimse gelmeyecek

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zeyyat, seni şakacı şey
          şaka dimi abi şakada eşek şakası olmaz böle şey

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şaka dimi abi şakada eşek şakası olmaz böle şey
            valla öyle yüreğimize iniyordu
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ankaragücünden emreyi alabiliriz ))) bide transferler olcak.Bizimkiler transfer yapmayacağız diyorlarya anlayın bizimkiler transfer yapcaklar.Transfer yapcaz sölediklerinde korkun yapmayacaklar ))))
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Trabzonspor transferi kapatti herkes isyanlarda. Trannsferin kapanmasina kizanlarin % 99 yönetimi begenmez, hocayi hic begenmezler. Begenmedigin bu insanlardan neden transfer bekliyorsunki.

Eger gercekten Trabzonsporu seviyorsaniz sevinmeniz lazim, M. Ocak gibi $i$irme transfeler yaparak takimi zarara sokmadilar en azindan.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor transferi kapatti herkes isyanlarda. Trannsferin kapanmasina kizanlarin % 99 yönetimi begenmez, hocayi hic begenmezler. Begenmedigin bu insanlardan neden transfer bekliyorsunki.

Eger gercekten Trabzonsporu seviyorsaniz sevinmeniz lazim, M. Ocak gibi $i$irme transfeler yaparak takimi zarara sokmadilar en azindan.
                  değişik bir bakış açısı...
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• isyanlardayım müslüm baba dinliyorum bu gece..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bunlar kadar ahlaksız, onursuz bir yönetim daha görmedim. koca camiaya söylemedikleri yalan kalmadı. yalancı yönetim. ahlaksız yönetim.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• transferi kapattigimiz falan yok merak etmeyin bukadarda fazlasini yapamazlar...blöftür..
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• G.Saray'dan Fatih Tekke harekatı

Galatasaray yönetimi, 3 yıllık sözleşmesi olan Ümit Karan için 5 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Fenerbahçe bu bonservis rakamını karşılarsa, Ümit'in gitmesine izin verilecek ve gelen para ile Zenit'te mutsuz günler geçiren Fatih Tekke transfer edilecek. Dünkü antrenmanlara Ümit Karan'ı almayan Feldkamp'ın da Fatih için Gelirse şampiyon oluruz"

dediği belirtildi

KALLİ ONAY VERDİ
                          Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile görüşüp şartlarda anlaşması, Galatasaray'da deprem etkisi yarattı. Teknik direktör Feldkamp, Ümit Karan'ı dünkü idmanlara almadı. Yönetim, kulüple 3 yıllık daha sözleşmesi olan Ümit için 5 milyon euro bonservis bedeli belirledi ve ardından hemen Ümit Karan'ın yerine yeni bir golcü almak için çalışmalar başladı. Kayserispor'un Gökhan Ünal'ı vermemesi üzerine rota Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'ye çevrildi.

GELMEYE HAZIR
                          Galatasaray yönetiminin, Fenerbahçe'nin Ümit Karan için belirlenen 5 milyon euro'luk bonservis bedelini vermesi durumunda bu futbolcunun gitmesine izin vereceği belirtildi. Ümit Karan'ın satışından gelecek para ile hemen Fatih Tekke için Zenit kulübü ile görüşmelere başlanacak. Fatih Tekke'nin Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu Rus kulübünün de 8 milyon euro bonservis bedeli karşısında milli golcünün gitmesine izin vereceği vurgulandı.
                          fotomaç

yok arkadaş bunlar bizim sinir sistemlerimizi ölçüyo..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• TAKIMN transferlerine bakıyorum da hepsi ama hepsi karşı takımı durdurmaya yönelik adamlar. serkan, adnan, jabi ve ısrarla istenen kaleci.

ama nedense top oynama bir türlü adam aranmıyor, hep oynatmamaya hep oynatmamaya

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              değişik bir bakış açısı...
                              Bence bazi taraftarlar kendileriyle celi$kili duruma dü$üyorlar, eger bu yönetim dogru deyilse, ki bana görede deyil, o zaman niye transfer bekliyeyimki onlardan, nasil olsa bu i$i bilmiyorlar, takima fazla zarar ziyan vermeden araliga kadar gitsinler. Bizde parali ba$kan secme hastaligi var, bazi adaylarda bunu bildigi icin bu zaafdan yararlaniyorlar, sonrada paramiz yok muabbetleri ba$liyor.

Ziya Dogana gelince, onu hic begenmiyoruz, defansif futbol oynatan ön liberocu basit bir adam muamelesi görüyor bizden, ha birde korkak futbol oynatiyor.
                              Böyle bir adam takimin ba$inda varken buna masraf edilip futbolcu alinir mi, nasil olsa ziyan ediyor oyunculari (bazilarina göre). Bu Ziya Doganin $öyle bir özelligide var; $u ana kadar cali$tirdigi takimlara yapmi$ oldugu transferlerde %80 ne yakin isabet tutturdugu gercegi var. Fakat biz ne aldiklarini begeniriz nede oynattigi futbolu begeniriz. Bir taraftar olarak ne yönetimi nede Ziya dogani oradan uzakla$tirma gücüne sahip deyilim, Trabzonsporuda silip atamiyacagima göre, iyi tarafindan bakip izlemeye devam edecegim,her ne kadar 23 sene daha beklemeyi göze alamasamda, bir gün dogru insanlarin elinde ba$ariya ula$acagi inancini ta$iyorum.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• tranfer i kapattık taktiksel de olsa denmez ne hakkı var bizi deli etmeye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X