Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Paraguayin As Kalecisi degil.
    Dünya Kupasinda 3 Mac oynadi ve onunla kaldi.
    Ama o 3 Macda cok iyidi buda bir gercek.

Ayrica Milli Takimda ikinci Kaleci olmak kötü olmak anlamina gelmez!
    Mesela Almanya Milli Takiminin ikinci Kalecisi kötümüdür?
    Böyle kötüye can Kurban.

Asil sorun kendi Takiminda yedek olusudur.
    Ama bu durumda bile iyi düsünmek gerekir.

Örnek: Bayern München.
    As Kaleci Dünya Stari Oliver Kahn.
    Ikinci Kaleci: Yildiz adayi Rensing! Bu cocuk oynadigi her macda cok iyiydi ve hata yapnadi. Sampiyonlar Ligindede süper maclar cikardi.
    Alsalar kim istemez?

Belki Bobadillanin önündeki Kaleciler süperdirler ve bu yüzden bu onun kötü oldugu anlamina gelmez.

Ha ben simdi onu istiyormuyum?
    Hayir

Ama bilmedigimiz sebeplerden Dolayi Adami burada "yerden yere vurmayalim"...
    arkadaş ben zaten yerden yere vurmuyorum, zaten benim bahsettiğim sadece o değil, hani alıyoruz da hep alimizde patlıypr ya adamlar, ha diyorum acaba hep böyle kekliyorlar mı bizi

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaş ben zaten yerden yere vurmuyorum, zaten benim bahsettiğim sadece o değil, hani alıyoruz da hep alimizde patlıypr ya adamlar, ha diyorum acaba hep böyle kekliyorlar mı bizi

Kusuruma bakma kardes.
      Daha detayli yazmam gerekirdi.
      Ben yerden yere vurma konusunda genel anlamda yazdim. Sahsen sen yapiyorsun demiyorum. Özür.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• adamlar transfer i bitirdik daha almıcaz diyolar... yine hüsran yine hüsran bıktım artık
        Zuğaşİ BerepE

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kusuruma bakma kardes.
          Daha detayli yazmam gerekirdi.
          Ben yerden yere vurma konusunda genel anlamda yazdim. Sahsen sen yapiyorsun demiyorum. Özür.
          yok baba önemli değilde biraz garip değil mi, ne yalan söyleyeyim ben dün gece macı seyredene kadar onu paraguayın kalecisi sanıyordum, çünkü öyle lanse edildi bilmiyorum sen ve diğer arkadaşların bu konu da bir fikirleri var mı ama onu dün kalede göremeyince aklıma bu soru takıldı, ACABA dedim kendi kendime, hep böyle mi oluyor, çünkü takıma hiç yaraı olmayan adamları nasıl bulup getiriyorlar anlam vereniyorum bir türlü, göz var nizam var yani. . . hepsi mi uym sorunu yaşıyor

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ewt adam 1 kez maça çıkıyo ewt milli takımın as kalecisini aldık diyolar

ne alması onla bile daha anlaşamadılar..

yaa biz neyi tartışıyoruzki..ulan yazık değilmi bize bee..hiç olmasa her sene bi umutla ligi bekliyoduk o umut bile kalmadı bizde artık(kendi adıma konuşuyorm)
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• yeteeeer artık

ya nasıl bir anlayış bu hala aklım ermiyor biri çıkıyor daha vaktimiz var transferde acele etmeye gerek yok şimdi de çıkmış biri transferi kapattık diyor ne yapmaya çalışıyorlar reklam mı anlamış değilim ama anladığım tek şey bu yönetimden bişey olmayacağı
              ÖLÜM BİR NEFES KADAR YAKIN

Yorum

• bizim izlediğimiz filmelirin sonu hiç mutlu sonla bitmeyecek mi kardeşim?

Yorum

• Bir Futbolcuyu almadan önce uzun süre Takip edeceksin.
                  Ya TD, ya Yardimcisi yada izleme Komitesinden birisi en az 5-10 macini izleyecek.

Biraz Yerel Medyadaki Haberleri takip edeceksin.
                  Bu Adam disiplinlimi, kadina kiza düskünmü vs. bazen Gazetelerden ögrenebiliyorsun

Planini Projeni hazirlayacaksin.

Elindeki Takimi analize edeceksin.
                  Hangi Oyuncularim hangi Mevkilerde oynayabilir ve ne özellikleri vardir.

Bunlara ilaveten ve tamamlayici olarak kimi almam gerekir vs. gibi kendine sorular soracaksin.

Bizde Plan Proje Hesap Kasap varmi bilemiyorum.
                  Görünürde yok gibi.

Bildig TEK sey bizim TD cagdisi olmasi.

TD Ersun Yanal yada Jürgen Klinsmann gibi yenileklere acik olacak.
                  Bilgisayar ve istatistiki kullanacak.

Jürgen Klinsmann Almanya Milli Takiminin basina gecdiginde Mukavelesini Dünya Kupasi sonuna kadar yapti ve benim bir Projem var ve bu Projemin Adi "Proje 2006" dedi.
                  Bircok yeni metodlar kullandi ve inanin tüm Almanya onun ile Dalga gecdi.
                  5-6 yardimci Hocasi vardi, Psikijatristi vardi vs.

Sonucda ne oldu? Dünya ücüncüsü ve bana göre yari Finalde sanssiz bir sekilde elenmeseydi Kupayi alirdi.

Yani bize Jürgen Klinsmanni alamiyacagimiza göre ERSUN YANAL LAZIM
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• geçmiş olsun...

olay ticari kurnazlık olayına dönmüştür artık...
                    olağanüstü durum lafı ile
                    ucuza kapatırsak alırız mantığı bizi bulmuştur...

okkalı laflar etmek istiyorum
                    ama bunlar için günaha bile girmeye değmez...

tükürsem yüzlerine
                    tükürüğüme yazık
                    Hem vallahi hem billahi...

Hani adamınız Ziya Doğan
                    transfer yok
                    hani uyum
                    hani
                    1 yıldır takip edilen futbolcular
                    hani Danimarka ve bilimum ülke seferleri
                    hani Arjantin yolları
                    Hani Brezilya karnavalları

yazıklar olsun
                    Hemi de Allah.................

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim izlediğimiz filmelirin sonu hiç mutlu sonla bitmeyecek mi kardeşim?

kötü adamlar bizim tarafta olunca bitmez tabi..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Arkadaşlar, hala transfer mi konuşuyoruz? Adamlar, transferi kapattık, diyorlar. Biz neyin kavgasını yapıyoruz hala anlamadım. Şunu bilelim ki, bize yine hüsran düşecek bu sene. Allah'ım sen büyüksün...

Yorum

• ee taraftarin tepkisini gostermesi lazim bence
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• şimdi aldıkmı kaleci kimi aldık
                            işkenaz

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kötü adamlar bizim tarafta olunca bitmez tabi..

Ilgincdir.

Bazen Dizilerde ve Filmlerdeki kötü Adam sempatik olur ve Insanlar kötülük yapdigi halde ona acir veya onu sever.

Yahu bizimkiler kötü bile olamiyor...

Anlayan anladi.

Yorum

• kardesler yarın ve pazar günü kpss sınavım var dua edrseniz sevinirim( bu arada TRABZONSPORumuzada dua ettmeyi ihmal etmeyin.) hayırlı geceler.
                                GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X