beşiktaş ricardinho'yu satacakmış düşünülebilir belki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aksam olmus.
Saat yedi. Ajanslarda yeni bir Haber yok.
Umut yok.
Ama isyanda yok.
Bence yakin zamanda yürüyüs yapmamiz lazim yada toplu bir grup yönetim binasinin önüne gidip eylem yapmali.
Artik GS Taraftari gibi cami cerceveyimi indiririz ne yapariz bilmiyorum ama birsey yapilmali.
Camianin önde gelen Isimleride Müdahele etmeli.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
transferi kapatmasaydık alırdık da napalım kapattık artık kalsın o daİlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş ricardinho'yu satacakmış düşünülebilir belki
hem onu alsak ziyanımız onu sol kanada hapseder ne gerek var hocanın her görev verdiği yerde oynayacak oyunculara
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bu transfer başlığı hakkında kendi kafama fıkra yapacam yakında paylaşırım..
Fikra yetmez.
Roman yazmaklisin!
Nuri Baba ve .....
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
hakikaten tam fıkralık oldukİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bu transfer başlığı hakkında kendi kafama fıkra yapacam yakında paylaşırım..
Yorum
-
oof of ne biçim yönetim ne biçim teknik direktör bu ya?İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferi kapatmasaydık alırdık da napalım kapattık artık kalsın o da
hem onu alsak ziyanımız onu sol kanada hapseder ne gerek var hocanın her görev verdiği yerde oynayacak oyunculara
Yorum
-
akşam oldu hüzünlendim
akşam oldu hüzünlendim ben yine
ılık ılık esen meltemin ürpertisi
ve bitmemiş bir TRANSFERIN sözleri yüreğimde
göyaşı döken Taraftarin tatlı anısı
bir şarkı söylemek geldi içimden
yarım yamalak yamalı bohça
bir de sahilin sesi kilometrelerce uzaktan
bir şiir dökülür kalemimin ince ucundan
ne söyleyen var ne dinleyen
garip çok garip...
Söyle Müzeyyen abla söylese ve bizde hep beraber icsek...........Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ergin Keleş Ameliyat Oldu
Trabzonspor'un genç futbolcusu Ergin Keleş ameliyat oldu.İstanbul Memorial Hastane sinde Prof. Dr Hasan Taşçı tarafından kasıklarındaki fıtıktan ameliyat edilen genç futbolcunun durumun iyi olduğu öğrenildi.
haber61.net'e konuşan Ergin, hafif ağrıları bulunduğu yarın akşam hastaneden taburcu olacağının söyledi.haber61 olarak genç futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
Sabri Akkoç / haber61.netRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
TS Gençleri Sokağa Atmıyor
Trabzonspor Yönetim Kurulu Altyapı Sorumlusu Ahmet Uğur Zihni son günlerde genç oyuncular hakkında kamuoyunda yoğunlaşan değerlendirmelerle ilgili bir açıklama yaparak, “Biz gençleri sokağa atmıyoruz, onları geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
PAF Ligi'nin statüsünde yapılan değişiklik nedeniyle eldeki sporcuların büyük çoğunluğunun bu ligde kullanılamaz hale geldiğini vurgulayan Zihni, “Bu futbolcularımızın gelişebilmeleri adına bir yerlerde oynamaları gerekli. Onları sokağa bırakamayız, bırakmıyoruz da. Bu nedenle her birini bölge takımlarımız başta olmak üzere kiralık olarak çeşitli kulüplere gönderiyoruz. Tamamının gelişimlerini bu kulüplerde takip edeceğiz ve aşama kaydedenlere Trabzonspor formasını vereceğiz” diye konuştu.
Yöneltilen eleştirilerde tutarsızlık olduğuna da işaret eden Zihni, “İnsanlar bir bakıyorsunuz Trabzonspor'un bölge takımlarına katkıda bulunmamalarından yakınıyor, bir bakıyorsunuz bu kulüplerimize oyuncu verdiğimizde gençler sokağa atılıyor deniyor. Bu yaklaşım tarzında asıl amacın farklı olduğu apaçık ortada. Ancak biz bu spekülasyonlardan çok, yaptığımız işin doğruluğuyla ilgileniyoruz” ifadelerini kullandı.
Takımın Gerede kampına da çok sayıda genç oyuncu getirdiğine işaret eden Ahmet uğur Zihni, “Teknik heyetimiz de bu oyuncular arasından olumlu gördüklerini kadroda tutacağını açıklamıştır. Bundan büyük fırsat ve önem olabilir mi? Dünyada genç ve altyapıdan yetişen oyuncuların üst düzey profesyonel takımlarda görev alma sayı zaman süreci oranı bellidir. Trabzonspor dün de bugünde bu oranı en verimli kullanan kulüplerin başında gelmektedir” yorumunu yaptı.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
TS'de Kim Ne Yaptı?
Trabzonspor'un 9 günlük Gerede kampı bugün sabah yapılan antrenmanla sona erdi. 33 futbolcu ile kampı tamamlayan Bordo-Mavililer toplam 18 antrenman yaptılar. Aşırı sıcağa rağmen çalışmaları üst düzey tempoda tamamlayan Trabzonspor takımı, kamp boyunca hayli C vitamini de tükettiler.Kampta Teknik Direktör Ziya Doğan'ı düşündüren en büyük konu ise, milli futbolcular ile birlikte yeni transfer Jabi'nin çalışmalara katılamaması oldu.
İşte, www.haber61.net'in Gerede analizi:
TOLGA ZENGİN (6): Ziya Doğan'ın ısrarla kaleye transfer istemesi onu hayli rahatsız ediyor. Ancak iyi çalıştı. Özgüvenini tamamen kazanırsa milli takıma kadar yükselir. Transfer yapılmazsa yeni sezonda kale ona emanet.
AHMET ŞAHİN (6): Geçtiğimiz sezon kadroya girmekte dahi zorlansa da kampın en çalışkan isimleri arasında yer aldı. Ancak transfer söylentileri onun da kafasını karıştırdı. Tolga'yı zorlayabilir.
JEFFERSON DE GALVAO (3): Doğan'ın kafasından tamamen sildiği Brezilyalı kaleci, kampın son 3 gününe katıldı. Trabzonspor'da yer alamayacağını bilen Jefferson, yine de eksiklerini tamamlamak için çalıştı.
ZEKİ AYVAZ (4): Kalecilerin yaşadığı sakatlıklar sonrası apar topar kadroya çağrılan paf takım kalecisi, kamp boyunca vasatın üzerine çıkamadı. Ancak gelecek vaat eden bu gencin üzerinde durulmalı.
ADNAN GÜNGÖR (7): Kamp boyunca tüm antrenmanlara katılan yeni transferin, “İş disiplini” dikkat çekti. Çok iyi çalışan Adnan'ın, yeni sezonda formayı oldukça zorlayacağı kesin.
UFUKHAN BAYRAKTAR (5): Antrenmanlara iy konsantre olamadı. Adının hep gönderilecekler listesinde yer alması onu olumsuz etkiledi. Üzerindeki kilo fazlasını da üzerinden atamadı. Formaya uzak gözüküyor.
ÇAĞDAŞ ATAN (8): Gerede'de tecrübesiyle ön plana çıktı. Stepanov'un sakatlığı ve Erdinç'in kampa geç katılması en çok ona yaradı. Ziya Doğan ona çok güveniyor.
MİLAN STEPANOV (6): Sakatlığı tamamen üzerinden attı. Ancak yine de eski sakatlığının verdiği etkiyle tedirgin davrandı. Antrenmanlarını takımdan ayrı olarak gerçekleştirmesine rağmen kamp boyunca neşesi dikkat çekti. Eski formunu en kısa zamanda yakalar.
ERDİNÇ YAVUZ (4): Hem kampa geç katıldı hem de sakatlığı nedeniyle sarsıldı. Takımdan ayrı olarak çalıştı. Ancak verilen program dahilinde antrenman yaparak arkadaşlarına yetişecek.
TAYFUN CORA (8): Belli ki Trabzonspor'u çok özlemiş. Formayı kapmak için var gücüyle çalıştı. Ziya Doğan'ın gözdeleri arasında yer almayı başardı.
ERHAN KURT (4): Trabzonspor'da forma giyebileceğine inanmadığı için kamp boyunca da iyi çalışamadı.
ZAFER CANSIZ (5): Mükemmel bir fiziğe sahip olmasına rağmen, ne hava toplarında etkili olabildi ne de ilk müdahalelerde yeterliliği gözlendi. İyi futbolcu olmasına rağmen kamp boyunca tedirginliği üzerinden atamadı. Tecrübe kazanmalı.
EMRE HIZARCI (7): Çok iyi çalıştı, Ziya Doğan'ın tüm isteklerini harfiyen yerine getirdi. Doğan, Emre'yi yeni sezonda değerlendirebilir.
EYÜP KADRİ ATAOĞLU (8): Teknik Patron Doğan, Ümit milli takımda da yer alan genç savunmacının üzerinde çok durdu. Yeni sezonda ağabeylerini zorlayacaktır.
MUSTAFA YUMLU (5): Çok tecrübesiz. Bu tecrübesizliğinin ceremesini de Gerede'de fazlasıyla çekti. Ancak bir alt kategoride rahatlıkla forma giyebilir. Kendini geliştirirse ileride Trabzonspor'a iyi hizmetleri dokunur.
SELİM AKBULUT (7): “Neden bu takımın kadrosunda yer almıyor” şeklinde isyan edenleri Bolu'da doğrular gibiydi. Üstün fizik gücünün yanı sıra, 9 günlük kampta ortaya koyduğu performansla Doğan'ın gözüne girdi. Kadroya zorlayacak.
CELALEDDİN KOÇAK (8): Yapılan tüm testlerin ardından takımın en iyisi olarak göze çarptı. Çok çalıştı. Kampın neşe kaynağı olmasıyla birlikte gençlerle de devamlı diyalog halinde bulundu. Kadrodaki yeri garanti.
UFUK BAYRAKTAR (4): Mükemmel bir sol ayağa ve top tekniğine sahip olmasına rağmen devamlılığı yok. Kendisini geliştirmeli.
ENİS KAHRAMAN (5): Gençlerin en arasında en tecrübeli izim olarak dikkat çekiyor. Ancak aklı Trabzonspor'da değil. Yine kiralık olarak bir takımda forma giyer.
HASAN ÜÇÜNCÜ (8): Kaptan, gençlere en iyi şekilde örnek olacak nitelikte çalıştı. Dayanıklılığı göze battı. İlk 11'de yer alabilmek için her zamankinden daha çok gayret gösterdi
YUSUF KURTULUŞ (8): Tek kelimeyle mükemmeldi. Müthiş direncinin yanı sıra top tekniği göz önünde yer aldı. Nitekim Ziya Doğan da onu kadroda tutarak ödüllendirdi.
FERHAT ÇÖKMÜŞ (5): Sakatlığının nüksetmesi, çalışmalarını olumsuz yönde etkiledi. İstediği yönde antrenman yapamadığı için henüz hazır değil.
AYMAN ABDELAZİZ (7): Çok iyi çalıştı. Sakatlıktan tamamen kurtuldu. Ziya Doğan'ın yeni sezonda da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
SERKAN BALCI (8): Trabzonspor'un yeni sezonda jokeri olacak. Kamp boyunda Bordo-Mavili ekipte hiçbir şekilde yabancılık çekmedi. Sanki 40 yıllık Trabzonlu gibiydi. Üstün gayreti teknik heyeti sevindirdi. Ziya Doğan ona çok güveniyor.
MUSTAFA KEÇELİ (6): Kampa hazır gelmesi nedeniyle çok sıkıntı yaşamadı. İyi çalıştı.
MUHAMMET REİS (5): Fazla kilolarını üzerinden atmayı bir türlü başaramadı. İyi bir kumaş olmasına rağmen kendisine verilen şansı yi değerlendiremedi. Yine başka bir takıma kiralık olarak verilecek.
CEYHUN ERİŞ (7): Ceyhun Gerede kampına çok geç katılmasına rağmen mükemmel bir grafik çizdi. İnanılmaz gayretiyle yeni sezonda formaya göz kırpıyor.
EMRE AYGÜN (4): Ceza sahası içerisinde çok iyi kabiliyeti var. Ancak oyun içerisinde kayboluyor. Fizik gücünü iyi kullanamıyor. Yine kiralanacak.
EMRE KAHRAMAN (6): O da tecrübesizliğinin kurbanı. Kampta yeteneklerini ortay koydu fakat forma giyebileceği bir takımda kendisini geliştirmeli.
CEM DEMİR (5): Gerede'de gerçek kimliğini bir türlü ortaya koyamadı. Kalitesiyle, yeteneklerini sunabilse, Trabzonspor'un kadrosunda banko yer alır. Ancak kiralık olarak başka takıma gitmesinde fayda var.
ERSEN MARTİN (7): Geçtiuğimiz sezon kendisinden beklenen performansı ortaya koyamamasına rağmen Gerede'de çok iyi çalıştı. Attığı şık gollerle dikkat çekti. Üzerindeki fazla kiloların bir kısmından da kurtuldu. Formaya yakın.
ÖMER ALİ KERİM RIZA (6): Kampa hazır geldi. Antrenmanlarda rahat tavırlar sergiledi. Forma için elinden geleni yapıyor. Ancak son sözü Ziya Doğan söyleyecek.
haber61.netRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum