Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında Ceyhun biraz bencil olmasa kendini futbola tamamen verse, iyi bir hazırlık kampı geçirse, isteyerek hevesle severek mücadele edebilse 10 numara aramaya gerek yok. Böyle bir Ceyhun en baba 10 numara olur. Ceyhun böyle olur mu İmkansız gibi bir şey.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Hüseyin bu sene 2 gol atmadıki.

Yorum

• Kim kaç mesaj gönderdi?

Yorum

• İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bilal cubukcu ben yakindan taniyorum. onun babasi benim babamin arkadasinin arkadasi(anlayan anladi). babasi anlatir dururdu iyi futbolcu diye. bi aralar liverpool de istmesiti onu ama babasi yollamamisti. yakinda belki bize misafirlige gelir.
          bilal benim kuzenim. gercekten iyi oyuncu, sol ayak, teknigi cok iyi. allah sakatlik vermezse gelecegin yildizi olacak. trabzonspor hastasidir. birgün avniakere cikip trübünleri ayaga kaldiracagina inaniyorum.
          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu istatistikler gösteriyorki bizim iyi bir 10 numaraya ihtiyacimiz var...
            Defansında güçlenmesi gerekir. Sakatlıklar bizi çok zorladı.

Yorum

• ŞİİRLİ TAŞLAMA!

Yıldızlar harcanırken, dolarlar savrulup giderken,
              Teknik oyuncu budanır, iki pas yapamayanlar alınırken,
              İnadım inat dercesine aynı kafada giderken,
              Ey Yönetim; hala neden uyursun?

Musampa yetenekli ama gamsız ve kadın düşkünü derken,
              Aynı Hoca Celaleddin ve Yattara’yı uygunsuz vaziyette yakalarken,
              Görmemezlikten gelmiş, yani ayırımcılık had safhaya çıkmışken,
              Ey yönetim hala neden uyursun!

Çok bilen dahiniz, stopere hala adam isterken,
              sağ kanatta yığılma had safhaya çıkmışken,
              Celo’sunu oynatmak için alternatif düşünmezken,
              Oyun kurucu ve sol kanada ihtiyaç varken,
              Ey yönetim; neden hala uyursun!

Halil Şanlı
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• benim 135 mesajim var bu baslikta ^^ neyse, cappello yu alalim
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• BİZ İNANIYORUZ!

Trabzonspor’un paf takımdan Gerede kampına davet ettiği Emre Karaman ve Erhan Kurt, Trabzonspor terbiyesini aldıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söylediler. Bordo-Mavili ekibin iki genç oyuncusu Emre Karaman ve Erhan Kurt, İlkhaber Gazetesi’ne açıklamada bulundular. Her iki oyuncu da kendilerine güveninin tam olduğunu belirterek, geleceklerinin parlak olduğunu söyledi. Emre Karaman, altyapısını Trabzonspor’dan aldığı için çok şanslı olduğunu belirterek, “Bu durum her oyuncu için şanstır. Aldığımız eğitimle iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.

BURASI YUVAMIZ

Bir diğer genç oyuncu Erhan Kurt ise, A Takım’da kadroya girememeleri halinde kendilerine gelen teklifleri değerlendireceklerini belirterek, “Tabi ki bizim yuvamız Trabzonspor, Ancak A takımda oynayacak seviyeye geldik ve hoca bizi düşünmüyorsa biz de yolumuzu çizmeye çalışacağız. Bu takım bizim yuvamız ve gidersek bir gün mutlaka geriye geleceğiz. Biz Trabzonspor terbiyesiyle büyüdük” dedi.

İlkhaber
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bilal benim kuzenim. gercekten iyi oyuncu, sol ayak, teknigi cok iyi. allah sakatlik vermezse gelecegin yildizi olacak. trabzonspor hastasidir. birgün avniakere cikip trübünleri ayaga kaldiracagina inaniyorum.

Kac yasinda ve Mukavelesi ne zamana kadar??
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kim kaç mesaj gönderdi?

Ne oldu şimdi ? Ben küme mi düştüm ?

Yorum

• 05.06.2005
                        Vollständiger Name:
                        Bilal [FONT='Times New Roman', Times, Serif, serif]Çubukçu[/FONT]

Spitzname:
                        Bilo
                        Geburtsdatum/-ort:
                        16.05.87 Berlin
                        Nationalität:
                        Türkisch
                        Größe:
                        1.74
                        Gewicht:
                        70
                        Geschwister:
                        2
                        Religion:
                        Moslem
                        Familienstand:
                        ledig
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne oldu şimdi ? Ben küme mi düştüm ?

Bu daha yukariya dogru havan var anlamina geliyor

Yorum

• Özerle Ali Güzeldalı geri alsınlar yeter.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kac yasinda ve Mukavelesi ne zamana kadar??
                              20 yasina yeni girdi mukavelesi 2 yillik. altyapidan bu sene iki kisi profesyonel oldu biride bilal. bu sene amatör sözlesmesi bittigini duyan türk takimlari haftalarca onun pesine kostu. üzücü birsey varki bu takimlarin icinde trabzonspor yoktu.fener, cincon, besiktas, kayseri,ankaraspor,...
                              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                20 yasina yeni girdi mukavelesi 2 yillik. altyapidan bu sene iki kisi profesyonel oldu biride bilal. bu sene amatör sözlesmesi bittigini duyan türk takimlari haftalarca onun pesine kostu. üzücü birsey varki bu takimlarin icinde trabzonspor yoktu.fener, cincon, besiktas, kayseri,ankaraspor,...
                                Kalsin simdiki oynadigi takimda, cok parlarsa munchen/manchester falan o takimlara gider... Ama iyi oynarsa 2 sene sonra mukavelesi sona erdimi belki Trabzonspor ister, ve gider..
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X