Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada Emrah Kol Giresunspora imza attı...............
    İnşallah kiralık gitmiştir. Yoksa bu yönetimi bizden saymayacağım. Babalarının kulübü vardı
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kadar olmazya 2-3 uyduruk transferle sezonu kapattık diyolar eskiden şampiyonluk için birazda olsa umudum olurdu.Şimdi diğerlerinin yaptıkları transferlere bakınca bu senede parola şampiyonluk nası diyolar acaba.Akıl var mantık var.bejeke ile çekişiriz bu sene heralde 3.lük için..
      bak ıste adamlar kendılerı dıo zaten sezonu baslamadan kapattılar.
      bu arada 3. luk ıçın bjk ıle cekısmek cok ıyımser bı tablo.adamlar az once cisse yı aldılar..
      kasımpasayla cekısmeyelımde Allah korusun....
      YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• TRABZONSPOR TARAFTARINA:

Az önce gerçek abimizin yazısını okudumda ne güzel yazmış bütün şampiyonlukları gördüm diye.
        Yazıktırki abicim ben 1985 doğumluyum ve trabzonsporumuz son şampiyonluğunu 1984 yılında yaşamış.
        Yani anlayacağınız gördüğüm en büyük başarı türkiye kupasıdırki bu yönetim bırakmazsa 2007 doğmlular artık o başarıyıda göremeyecekler.

Bu yönetim ve yandaşları Trabzonsporumuza son çiviyide çakıp gideeckler gibi görünüyor.
        Buna artık dur deme zamanı gelmiş hatta geçiyordur ve buda biz taraftara düşüyor. Tatarftar
        olarak ne gerekiyorsa yapmalıyız.Protestomu edilecek edelim sokağamı dökülecez dökülelim.
        Trabzonsporumuzun rant kapısı olmadığını herkes görsün,görsünkü yeni başkan adayları aday olmadan önce bir
        kere daha düşünsünde aday olsun. Tepkimizi gösterelimki Trabzonsporumuz parası Trabzonsporumuz için harcansın.

Forumda 10 numara için riquelme gibi futbolcuların adı geçerken büyük yönetimimiz Süper solak (!) sergenle anlaşmanın yollarını arıyorlar.
        utanmıyorlar yani. Verdikleri sözlerin %1 ini yapsalar eyvallahta hani nerde stat projemiz,yıldızlarımız. Biz yıldız
        beklerken elimizdeki yıldızlar 3-5 kuruş para için satılıyor. Genç yeteneklerimiz Trabzona küsüyor,küstürülüyor.

Sizde benim gibi düşünüyorsanız ey büyük taraftar sesimizi duyurma zamanı gelmedi mi?

Saygılarımla...

Yorum

• BUnlar yonetime geldikelerinde forumlarin birisinde bu yonetim icin Trabzonspru kume dusurme projesinin bir parcasi oldugu yazilmisti....demekki proje tum hiziyla devam ediyor..
          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Off of! Zaten Albayrak da milletvekili adayı olmak için başkan oldu! Bıktım bu sallamalardan..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Bayern Klose'yi de aldı.

Luca Toni , Klose , Podolski gibi üst düzey 3 forvetleri var. Yedekleri Makaay , Santa Cruz , Schlaudraff ...

Sadece Almanya pazarında bile ne oyuncular var. Birileri bu yönetime futbol pazarının Arjantinden ibaret lmadığını söylese...

Yorum

• DOĞAN’IN RÜYASI HANGİSİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Belçika milli takımının santrforunu istedi. Doğan, Albayrak’a verdiği raporda kaleci, santrfor ve stoper alınması durumunda şampiyonluğa oynayabilecekleri sözünü verdi

ÇEMBER DARALIYOR
                Trabzonspor’da transfer arayışları yeniden hareketlenirken Teknik Direktör Ziya Doğan, başkan Nuri Albayrak’a yeni bir transfer paketi sundu. Doğan, özellikle kaleye, stopere ve forvete birer futbolcu alınması durumunda şampiyonluğa oynayabileceklerine dair söz verdi. Doğan’ın santrfor olarak istediği futbolcunun Belçika milli takımının santraforu olduğu öğrenildi. Belçika milli takımının forvetinde Emile Mpenza ve Thomas Buffel görev yapıyor.

MUSAMPA KAPSAMA
                DIŞI Trabzonspor, Musampa ve menajerine halen ulaşamadı. İspanyol ve Portekiz kulüplerinin teklif götürdüğü Musampa’ya 400 bin Euro fiyat biçildi. Yönetimin 700 bin Euro’ya satmak istediği Musampa ile irtibat kurulamadı. Trabzonspor Jefferson, Tomas Jun ve Musampa’yı bir an önce elden çıkarmak istiyor. Jefferson, kaleci alınması durumunda süper ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a verilecek.
                Tarih: 28.06.2007 Saat: 10:15:56 (1439 okuma
                -----------------------
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayern Klose'yi de aldı.

Luca Toni , Klose , Podolski gibi üst düzey 3 forvetleri var. Yedekleri Makaay , Santa Cruz , Schlaudraff ...

Sadece Almanya pazarında bile ne oyuncular var. Birileri bu yönetime futbol pazarının Arjantinden ibaret lmadığını söylese...
                  Makaay Feyenord ile prensipte anlaştı.UEFA Kupası bence bu sene süpriz olmasa Bayernde çok güçlendiler Ribery,Hamit,Jansen gibi oyuncuları da alarak..
                  TS ÜYE NO:16680

Yorum

• bayar busene butun kupalri topluyacaktir
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bobadilla + Julio dos Santos + Roque Santa Cruz . Tamamı bir Lavezzi transferi kadar tutmaz. Üçüde paraguay'lı. Kaleci , ortasaha ve forvet...
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 13:56.

Yorum

• Petkovic Türk vatandaşlığına geçmek için başvurmuş.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Petkovic Türk vatandaşlığına geçmek için başvurmuş.
                          aman bizden uzak dursunda

ula bu yönetim yüzünden bu takımın 2 senesi boşa gitti, bunlar yüzünden bir 5 senede anca toparlanırız benzin istesyonunuda satacaklar zaten

Yorum

• Anadolu klüpleri bile bzden dha hızlı daha becerikli transferler yapıyorlar

Allah hiç bir taraftarın başıba böyle beceriksiz basiretsiz sözlerini tutmayan yüzsüz yönetim başkan vs vermesin

Yok yok febeye versin :P
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Bunlar ofans transferi yapamayacaklar. Herkes ofansını güçlendirdi. Bari adam gibi stoper alın takıma, stoper transfer etmek daha kolaydır. Neler diyorum. Transferler Trabzon kampına da yetişemiyorsa ne anladım transferinizden
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• stichus da yalan oldu galiba..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X