Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başer: Transfer kolay iş değil

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, transferin kolay bir iş olmadığını ifade ederek, “Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda en iyisi için çalışıyoruz. Transfer zaman alacak ama takıma direk katkı yapacak isimler almak için uğraşıyoruz” dedi. Başer, “Oyuncular bir an önce takıma entegre olmak istiyor. Ancak transfer yapmanın zorluğunu da bilmek gerek. Her şeye rağmen Trabzonspor'u başarıya taşıyacak isimleri kadromuza katacağız” diye konuştu. 28.06.2007

Zannederim Zeyyat Kafkas denen zırdavozun kendi görüşüdür transfer yapılmayacagı haberi Başer farklı konuşuyor ..........
    valla Başer'in demecinin şifresi transfer yapılmayacağıdır gibi geliyor bana...
    bence ziya istifa eder, yönetim geldiği gibi Aralık'ta ezici çoğunlukla gider...
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkese merhaba,
      Çok sık mesaj yazmam. Ama siz gençlerin buraya yazdıkları mesajları bazen keyifle bazende üzülerek izliyorum. Tüm şampiyonlukları görmüş son şampiyonluğu yaşamış ve yıllarca tribünde takılmış birisi olarak kendinizi bu konulara çok kaptırmış görüyorum. Bizler tribünlere takılırken eğlenmek ve hoşca vakit geçirmekti önceliğimiz. Tabiiki kazanmak ve hep şampiyon olmak istiyorduk ve tabiiki sinirlenip ara sıra maç önü ve sonlarında istanbul veya deplasmanlarda kavgala ediyorduk. Ama hiçbir zaman takımımıza oyunculara teknik direktöre tepki göstermedik. Bir sorunun gerçek sahibi her zaman yönetim oldu bu bilinçle koyduk tepkimizi. Seçen ve yönetenin onlar olduğunu bildik hep.
      Ben o zamanları çok özler oldum.Keşke o zamanlar yarı yarıya olan tribünleri çoşturan grubumuzdan Kemaller, Yavuzlar, Yalçınlar, Alaatinler, Özgür, Osmanlar, Hamit, Erkan hatta Deli Yaşar la bir araya gelip o günlerin güzelliklerini sizlerle paylaşabilsek.
      Her zaman tek suçlu yönetimdir. teknik adamlar ve futbolcular ile ne kadar uğraşırsanız o kadar mutsuz olursunuz.
      yazdığımı okudum vazgeçtim...

sadece şu kısım kalsın istedim.

Saygılar...
      En son karayamayman tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 12:33.

Yorum

• DİNLE EY YÖNETİM

Doğarım, BORDO MAVİYİM
        Büyürüm, BORDO MAVİYİM
        Güneşlenirim, BORDO MAVİYİM
        Üşürüm, BORDO MAVİYİM
        Korkarım, BORDO MAVİYİM
        Hastalanırım, BORDO MAVİYİM
        ve ölürüm, BORDO MAVİYİM

VE SEN YÖNETİM
        Doğarsın, PEMBESİN
        Büyürsün, BEYAZSIN
        Güneşlenirsin, KIZARIRSIN
        Üşürsün, MORARISIN
        Korkarsın, SARARIRSIN
        Hastalanırsın, YEŞİLSİN
        ve ölürsün, GRİSİN

Yazık be bukalemun gibisiniz bir takımı yönetirken renginizi belli edemiyorsunuz kim ne dediğini ne yaptığını bilmiyor kimsenin kimseden haberi yok birbirinizi yalanlayıp duruyorsunuz biriniz transferi bitiriyor biriniz dikkatlıce takviye yapacağız diyor bir diğeriniz trabzonda transfer hiç bitmez diyorsunuz ve utanmadan hala o koltuklarda oturuyorsunuz elin takımları çatır çatır topçu alırken siz hala transer kolay iş değil diyorsunuz geçen sezondan beri eksikleri görüp transfer yapmadan oturduğunuz o koltuklarda şimdi terliyorsunuz siz değil yönetici taraftar bile olamazsınız ben tribünde oturuken yanımda sizin gibi kıvırtan bir adamın oturmasını istemem KIVIRTMADAN ÇIKIN ORTAYA BİZ TRANSFERİ KAPATTIK DEYİN TEK AĞIZDAN AÇIKLAMA YAPIN BİZ DE ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP TAKIMIMIZI NASIL DESTEKLERİZ BU TAKIMLA NE YAPBİLİRİZ ONU KONUŞALIM Bu bizim 732. sayfamız ve hala bir ümit ışığı aramaya çalışıyoruz ama siz ne yaptığınızı bilmiyorsunuz ki...
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ziya Doğan: Yönetimle aramızı bozamazlar

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetim kuruluyla inanılmaz bir uyum içerisinde yola devam ettiklerini belirterek, “Bu uyumu bozmaya hevesli olanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır” ifadesini kullandı.

Yönetim Kurulu’ndan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile birlikte Gerede kampını ziyaret etmeleri sırasında kendisine “Hoş geldin” demesinin dahi farklı boyutlara çekilemeye çalışıldığına işaret eden Doğan, “Ben profesyonel bir teknik adamım. Kampımızı, antrenmanımızı ziyarete eden insanlara hoş geldiniz dememden daha doğal ne olabilir. Görüşmede bahsedildiği gibi “Başkan bizi bıraktın gibi bir ifadem olmamıştır’. Şu anda yönetim kuruluyla mükemmel bir uyum içerisindeyiz. Birileri bunu görüyorlar ve bozmaya çalışıyorlar. Her şeyimizle yakından ilgilenilen bu süreçte yapılamaya çalışılanlar maksatlıdır. Trabzonsporlular oyuna gelmesinler” diye konuştu.

Ey gidi Ziya Hoca biz seni eleştirdik durduk ama send ebir yere kadar suclusun basındaki bu adamlarla bir takım yönetmek o kadar zorki bakalım nereye kadar dayanacagız ve dayanacaksın.......
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 28.06.2007, 12:40.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar alvaro recobanın interle kanunun portsmouthla kluivertin psv yle sözleşmeleri bitti illa yaşlı futbolcu alacaksak bunları alalım yaa. bedava işte daha ne arıyolar.

Yorum

• kabus gibi bir sezon daha bizi bekliyor.başkanı nuri hocası ziya yöneticisi haşim zeyyat olan bir trabzonspor,nerden nereye.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu arada Emrah Kol Giresunspora imza attı...............
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• sizin ben geldiniz yere tövbe tövebe yaw bu nasıl is anlamadım adamlar 200 trilyon borcla transfer yapıyo biz 30 trilyon borcla yapamıyoz bence borc o zaman 30 trilyon deil bunlar takımı hep yediler borc 100 trilyon
                  !

Yorum

• oooo bakıyorumda ne zamandan beri girmiyorum beni TRABZONSPOR'dan soğutan bir kel ve bay bıyık vardı...şimdi tastikledim onları 2sini topla at denize...YAZIKLAR OLSUN!!!Becerip transfer yapamayan sonrada süper takım kurduk diyen aciz insanlarla olacak iş değil...Ben necmi perekliyi çok severdim...derdim bu adam yemez bizi bakıyorumda bu adam hepsinden aç çıktı...

Yorum

• ulan iki sezondur yönetime yakin kaynaktan transfer haberleri ile oyalaniyoruz...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada Emrah Kol Giresunspora imza attı...............
                        yazık ya biz daha kendi yetişdirdiğimiz oyuncuları tutmuyoz elimizde geçendede can parlayan konyaspor a gitti ziya doğan olduğu sürecede böyle genç yetenekleri kaybederiz ergin keleside bi yere verirlerse hiç şaşmıyalım .

Yorum

• ziya doğan bu senede 2 ön libero ile oynayacak ve ben kafayı yiyeceğim şu dünya futboluna tek santraforlu sistemi kim getirdiyse var ya .... ne göz zevki kaldı ne bişey....ziyan olduk ziyan....
                          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Ergin Keleş Sakaryaspor taraftarlarının en çok sövdüğü adam. Ben onda aman aman bir yetenek olduğunu sanmıyorum..
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• bu kadar olmazya 2-3 uyduruk transferle sezonu kapattık diyolar eskiden şampiyonluk için birazda olsa umudum olurdu.Şimdi diğerlerinin yaptıkları transferlere bakınca bu senede parola şampiyonluk nası diyolar acaba.Akıl var mantık var.bejeke ile çekişiriz bu sene heralde 3.lük için..
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkese merhaba,
                                Çok sık mesaj yazmam. Ama siz gençlerin buraya yazdıkları mesajları bazen keyifle bazende üzülerek izliyorum. Tüm şampiyonlukları görmüş son şampiyonluğu yaşamış ve yıllarca tribünde takılmış birisi olarak kendinizi bu konulara çok kaptırmış görüyorum. Bizler tribünlere takılırken eğlenmek ve hoşca vakit geçirmekti önceliğimiz. Tabiiki kazanmak ve hep şampiyon olmak istiyorduk ve tabiiki sinirlenip ara sıra maç önü ve sonlarında istanbul veya deplasmanlarda kavgala ediyorduk. Ama hiçbir zaman takımımıza oyunculara teknik direktöre tepki göstermedik. Bir sorunun gerçek sahibi her zaman yönetim oldu bu bilinçle koyduk tepkimizi. Seçen ve yönetenin onlar olduğunu bildik hep.
                                Ben o zamanları çok özler oldum.Keşke o zamanlar yarı yarıya olan tribünleri çoşturan grubumuzdan Kemaller, Yavuzlar, Yalçınlar, Alaatinler, Özgür, Osmanlar, Hamit, Erkan hatta Deli Yaşar la bir araya gelip o günlerin güzelliklerini sizlerle paylaşabilsek.
                                Her zaman tek suçlu yönetimdir. teknik adamlar ve futbolcular ile ne kadar uğraşırsanız o kadar mutsuz olursunuz.
                                ...haklisiniz belki, ama kendimizi bildik bileli $ampiyonluk göremedigimizden bu haldeyiz. bilhassa son zamanlardaki kepazelikleri görünce, genc nesil dayanamiyor, e zaten karadeniz insaninda sabir yokken daha ne bekliyorsunuz bizden

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X