Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım maddi çöküntü içinde olabilir ve transfer yapamıo olabilirsin çıkarsın adam gibi taraftarına söylersin bütçede hatrı sayılır miktarda açık var transferi bitirdik.. Artık paftan adam çıkarıcaz önümüzdeki 3 sene şampiyonluk beklemeyin bizden.. Diyin bunu yaa diyin.. Kimi kandırıyosunuz siz??? Bu zamana kadar şampiyon olamamış takım transfer yapılmadan mı şampiyon olucak??

Ayıp vallahi ayıp yaa..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• tolga
      jabi-çağdaş-step-cello (bu ismi malesef diyerek yazıyorum)
      serkan-ayman
      yattara-ceyhun-gökdeniz-
      umut

alın size ilk ikiye oynayacak bir kadro ama sol bek kesin lazım ben geçen sene sol bekten yediğimiz golleri hatırladıkça nasıl sol beke nasıl adam alınmaz anlamıyorum ziya doğan trabzonspor maçlarını izlemiyor mu ? BİR SOL BEK ALIN TRANSFERİ KAPATIN STOPERİ NE YAPICAKSIN KİMİ KOYSAN OYNAR STOPERDE ferhat-tayfun-erdinç-risp-selim-ufukhan bunların hepsi senin stoper alternatiflerin bana sola bir alternatif isim göstersene

Hüseyin satılmalı
      hasan satılmalı
      keçeli satılmalı
      ömer rıza satılmalı
      ahmet şahin satılmalı
      deli kadir (paf takımı oyuncumuz) kesinlikle kadroya alınmalı yedek dahi olsa kadroda tutulmalı sol alternatifi
      jeferson satılmalı yerli bir kaleci ile anlaşılmalı
      thomas satılmalı
      kiki kadroda tutulmalı (sol alternatifi)
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bu yönetimin basiretsizliğini gösterir biri ne diyor biri ne diyor ulan alın başınızı gidin ananızı mı alacaksınız kimi alacaksanız alın gidin bizi de daha fazla sinir etmeyin
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• En iyi ve isabetli transferleri yaptıklarını ifade eden Perekli, "Trabzonspor'da transfer çalışmaları hiç bir zaman bitmez. Transfer komitesi ve yönetim aksayan yerleri daha önceden belirledi" dedi.

"ŞAMPİYONLUK, TARAFTARA BİR BORCUMUZ"

Şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini belirten Perekli, "Bütün maksadımız, Trabzonspor'u bu yıl şampiyon yapmak, şampiyon görmek. Bu da bizim yönetim olarak ve teknik ekip olarak taraftara bir borcumuzdur" diye konuştu.

YABANCI FUTBOLCU TRANSFERİ

Yabancı futbolcu sayısının sınırlandırılmasına ilişkin hazırlıkları değerlendiren Perekli, "Bu, federasyonun vereceği bir karar. Karar ne olursa olsun hiç önemli değil. Çünkü Trabzonspor kendisine yakışan en iyi kadroyu oluşturmuştur" dedi.

Necmi Perekli sana da yuh işler Fotomacda yazmaya benzemiyor degilmi orada iken atıp tutuyordun şu eksik bu eksik diye nasılda sus pus oldun bir anda....
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başer: Transfer kolay iş değil

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, transferin kolay bir iş olmadığını ifade ederek, “Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda en iyisi için çalışıyoruz. Transfer zaman alacak ama takıma direk katkı yapacak isimler almak için uğraşıyoruz” dedi. Başer, “Oyuncular bir an önce takıma entegre olmak istiyor. Ancak transfer yapmanın zorluğunu da bilmek gerek. Her şeye rağmen Trabzonspor'u başarıya taşıyacak isimleri kadromuza katacağız” diye konuştu. 28.06.2007

Zannederim Zeyyat Kafkas denen zırdavozun kendi görüşüdür transfer yapılmayacagı haberi Başer farklı konuşuyor ..........
            inanma bunlaraaaaa.. Alamıycaklar bu belli alınmaması halindede zeyyat bey açıklamıştıya getiricekler işi.. Taraftarları hazırlıyolar anlıycağın..

Yorum

• bırak şu adamı bize kamppta yaptığı haraketler aklıma gelior güya efsane kadrodan olacak bu sefsanden içeriye adam almayacaksın!!!

Yorum

• benim fikrim geldi......

bilmiyom ama bi kampanya açsak belki utanır bu reziller.
                transfere ufakta olsa bi katlkı sağlayalım para toplayalım aramızda.
                bilmiyom ama limit olmasın isteyen istediği rakkamı versin. yani belki teşvik etmiş ouruz yönetimi bişelere.
                nebiliim bunun gibi bişeler yapabiliriz.
                olabilirmi acaba?
                İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• kaleye zeyyat kafkası geçiririz bu sene olur biter.sola haşim sayitoğlu,on numara mı istiyorsunuz alın size on numara nuri albayrak.her türlü oyun kurar çalım atar aldatma desen almış başını gitmiş daha ne olsun.işte size yıldızlar topluluğu.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Herkese merhaba,
                    Çok sık mesaj yazmam. Ama siz gençlerin buraya yazdıkları mesajları bazen keyifle bazende üzülerek izliyorum. Tüm şampiyonlukları görmüş son şampiyonluğu yaşamış ve yıllarca tribünde takılmış birisi olarak kendinizi bu konulara çok kaptırmış görüyorum. Bizler tribünlere takılırken eğlenmek ve hoşca vakit geçirmekti önceliğimiz. Tabiiki kazanmak ve hep şampiyon olmak istiyorduk ve tabiiki sinirlenip ara sıra maç önü ve sonlarında istanbul veya deplasmanlarda kavgala ediyorduk. Ama hiçbir zaman takımımıza oyunculara teknik direktöre tepki göstermedik. Bir sorunun gerçek sahibi her zaman yönetim oldu bu bilinçle koyduk tepkimizi. Seçen ve yönetenin onlar olduğunu bildik hep.
                    Ben o zamanları çok özler oldum.Keşke o zamanlar yarı yarıya olan tribünleri çoşturan grubumuzdan Kemaller, Yavuzlar, Yalçınlar, Alaatinler, Özgür, Osmanlar, Hamit, Erkan hatta Deli Yaşar la bir araya gelip o günlerin güzelliklerini sizlerle paylaşabilsek.
                    Her zaman tek suçlu yönetimdir. teknik adamlar ve futbolcular ile ne kadar uğraşırsanız o kadar mutsuz olursunuz.

Yorum

• transfer için para toplayalım şu adamları bir rezil edelim gs öle şamp bakarsın bizdede işe yarar

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ..ya serkan? ön-arka libero, sağ, sol, orta.forvet ve kısa boyuna rağmen kale.panter serkan olarak da bilinen Serkan'ın zaman zaman takımının hayati maçlarında kalesini başarıyla koruduğu belirtiliyor...

güler misin, ağlar mısın...
                        Ya Adnan?

Onu da unutmayın. 8 yıllık 1. Lig ve 3 yıllık Avrupa tecrübesi bulunan genç (bu ikisi nasıl birarada oluyorsa) oyuncu tam bir joker...Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle her mevkide oynayan Adnan'dan hem paf maçlarında hem de 1 lig maçlarında yararlanılması planlanıyor...

Yönetim, oyun taktiğinin belirlenmesinde teknik direktörlere de yardımcı olan Adnan'dan, aynı zamanda yeni mali kaynak yaratılmasında da katkı bekliyor...

E bütün bunları düşününce yeni transfere gerek kalmıyor ve transfer kapatılıyor...

Yorum

• "NAVARRO'DAN HABER BEKLİYORUZ"

Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Edouard Cisse'nin Beşiktaş'a transfer edilmesini sağlayan yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk İstanbul'a döndü. Kolot, Navarro'dan haber beklediklerini belirtirken, Türkiye'ye gelen Makalele hakkında da yorum yaptı..

Şampiyon olacagız öylemi başarılı olcakmıyız efsane kadroyu oluşturmuşuz madem gücün vizyonun paran zekan yoktu neden başkan oldun bu takıma neden koyun sürünü taktın arkana madem oyuncu alamayacaktınız niye devam ediyorsunuz bıraksaydınızya görevi ama bunlara ragmen hala ziya dogan bu takımın basında kalacaksa yuh derim ben rakipler yurtdışından bir gün gelmiyor sabahlara kadar transfer görüşmesi yapıyor bizimkiler Geredede tatil yapıyor ........
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bu haber doğru değil bence doğru olsada geçerliliği yok
                            Zeyyat Kafkas açıklama yapsa ne olur yapmasa ne ?
                            Şimdiye kadar yönetim tarafından yapılan açıklamaların çoğunluğunun gerçekleşmediğini görmedik mi?Haşim Sayitoğluna görede geçen sezon 2 Arjantinli alıyorduk Nerdeler?
                            Transfer yapılır yapılmasına da doğru ve zamanında olur mu bilmiyorum

Yorum

• bu yöneticilerimiz için tek birşey söyliyecem ne demiş atalalarımız BİRŞEY BİLİYORSAN SÖYLE FEYZ ALSINLAR YOK EĞER BİŞEY BİLMİYORSAN SUS! ADAM SANSINLAR..bence arkadaşlar bu saygıdeğer yöneticilerin birbirlerinden bile haberi yok biri başka biri başka konuşuyor yani kısacası hiçbiri bişey bilmiyor bari susun be ayıptır biraz saygınız var onuda kaybetmeyin lütfen susmakda bir erdemdir..
                              başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim fikrim geldi......

bilmiyom ama bi kampanya açsak belki utanır bu reziller.
                                transfere ufakta olsa bi katlkı sağlayalım para toplayalım aramızda.
                                bilmiyom ama limit olmasın isteyen istediği rakkamı versin. yani belki teşvik etmiş ouruz yönetimi bişelere.
                                nebiliim bunun gibi bişeler yapabiliriz.
                                olabilirmi acaba?
                                olmazzz iyi niyetli olsan bile medya yönetimi değil camiaya yüklenir büyüklükten ödün veririz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X