Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kasımpaşa'da büyük kriz

Bolu'da önceki gün kampa giren Kasımpaşa'da kriz. Daha önce boş mukaveleye imza atan Erhan ve Ziya, kendilerine 2008'e kadar olduğu söylenen sözleşmelerin 2009 olduğunu görünce kampı terk etti. İki futbolcunun federasyona başvurmak için kimseye haber vermeden kamptan ayrıldığı ortaya çıktı.

27.06.2007
    Kaynak : Fanatik

Erhan bizim Trabzonlu olan cocuk degilmi:
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Zaten her yıl şampiyonluk parolası ile sezon açıyoruz
      Bu yıl açmayalım eksik olsun belki kazara şampiyon oluruz
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten her yıl şampiyonluk parolası ile sezon açıyoruz
        Bu yıl açmayalım eksik olsun belki kazara şampiyon oluruz

yok yok gene öyle açalım da bakarız duruma

Yorum

• bugün tüm gazetelerde Ziya hocanın gizlice Sergen le konuştuğu onu takımda görmek istedği yazıyor.
          Allahım sen aklıma mukayyet ol.ya bu istanbulun satılmış medyası kafayı yemiş yada bizim hoca.yakında belli olur.sabır Allahım sabır.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sergen in bonservisi yok ki ..... hem işte alın size YILDIZ transferi

Yorum

• bizimkiler yattarayı türk statüsüne sokmak için neyi bekliyorlar ben anlamadım yav??

Yorum

• 1 hafta nete girmedim hala değişiklik yok hep alacaz birini bakalım
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizimkiler yattarayı türk statüsüne sokmak için neyi bekliyorlar ben anlamadım yav??
                  türkiyede türk olacak olan yabacı oyuncuların grem türkçe bilmemesi lazım.. yattara nın türkçesi bayagı iyi o yuzden olamaz ..
                  Trabzonspor

Yorum

• Sergen haberi sadece Sabah ve Fotomac gazetelerinde geciyor ikiside aynı haberleri yapan gazeteler zaten Sergen demistir abi bir haber yapda belki olur olmaz diye bunlara inanmayalım ama bugün carsamba kaldı iki gün gözünü sevdigimin dünyası Hasimin sözüne nasıl inandık da bekledik oyuncu alınacak diye ...........

Jefferson’a Belediye talip

Bolu Kampı’na dün geç saatlerde katılan kaleci Jefferson’a, İstanbul Büyükşehir Belediyespor talip oldu.

27.06.2007

Bolu Kampı’na dün geç saatlerde katılan ve teknik kadro tarafından mazereti dinlenecek olan kaleci Jefferson’a, Süper Lig’in yeni takım İstanbul Büyükşehir Belediyespor talip oldu. Trabzonsporlu yöneticilerle görüşen İstanbullu yöneticiler, Brezilyalı’yı bonservisi ile birlikte almak istediklerini iletti. Karadeniz ekibi ise, bu oyuncuyu kiralamaktan yana olduğunu açıkladı.

Kiralayın sunu gözüm görmesin
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gökdeniz Karadeniz'in Trabzonspor'da kalacağını açıklaması, hem camiada hem de yönetimde büyük bir sevinçle karşılandı.
                      27.06.2007

Gökdeniz’in ‘Ayrılmayacağım’ açıklaması, Bordo-Mavili taraftarların ve yönetimin yüzünü güldürdü. Yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Trabzonspor’da, Djokaj’ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Sakat oyuncuların iyileşmeleri ve çalışmalara başlamaları, teknik kadroya rahat bir nefes aldırdı.

İkinci şok önlendi
                      Trabzonspor’da moraller yerine geldi. Karadeniz ekibinin yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’in takımda kalacağını açıklaması, hem camiada hem de yönetimde büyük bir sevinçle karşılandı. Adı İngiliz kulüpleri Middlesbrough, Newcastle United ve Bolton’la anılan Gökdeniz’in, “Takımımı 40. yılında bırakıp gitmem” demesi ile rahat bir nefes alan Bordo-Mavili yönetim, Fatih Tekke’nin ayrılmasının ardından ikinci bir yıldızını bu kez elinde tutmayı başardı. Taraftarlar, tecrübeli oyuncunun kalmasıyla birlikte UEFA Kupası’na katılma şanslarının da artığını dile getirdi.

Yabancılar yediye indi
                      Aylardır konuşulan, ‘Trabzonspor’un yabancı sorunu’ konusunda da ilk somut gelişme, Kızılyıldız Takımı’ndan transfer olan ve geçen yıl kiralık olarak sadece 83 dakika Ankaraspor’da forma giyen Sırp futbolcu Ardijan Djokaj’da yaşandı. Alman 2. Ligi ekibi Freiburg’un yolunu tutan Djokaj, yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Karadeniz ekibinde, bu sayının yediye indirilmesini sağladı. Şu an kadroda Risp, Yattara, Jefferson, Musampa, Stepanov, Tomas Jun ve Jabi bulunuyor. Yönetim, ikinci planda göndermeyi düşündüğü Musampa ve Jun’u para kazandırmadan elinden çıkartmak istemiyor.

Sapasağlam geliyorlar
                      Bordo-Mavililer’de sakat oyuncuların da hızlı bir şekilde iyileşmeleri ve yakında çalışmalara başlayacak olmaları, teknik direktör Ziya Doğan’ın yüzünü güldürdü. Sakatlarda son durum ise şöyle; Risp: Düz koşulara başladı. Fizik tedavisine devam ediliyor. Musa: Bacağındaki kırıkta hiçbir sorun yok. Çalışmalara takımla birlikte Trabzon’da başlayacak. Stepanov: Adalesindeki yırtık tamamen kapandı. Ayman: Antrenmanlara katılmaya başladı. Erdinç: 2 aydır idman yapamayan genç oyuncu(), doktor kontrolünde çalışıyor. Tolga: Aşil tendonunda zorlanma var. Birkaç gün içinde iyileşecek.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizimkiler yattarayı türk statüsüne sokmak için neyi bekliyorlar ben anlamadım yav??
                        yattara gine milli takımında oynadığı için Türk olması zormuş galiba.bi ara bi yönetici öle açıklama yapmıştı.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• bu arada arkadaslar galatasarayın eskı teknık dırektoru Derwal vegat etmiş.
                          bana gore Türkiye ye gelen Breams Urbain den sonrakı en iyi hoca ve sempatık bır ınsandı..
                          ancak butun kluplerın resmı sıtelerınden bassaglıgı mesajı yayınlanırken Trabzonspor un resmı sıtesı boyle bır seye gerek duymamıs.. bence ayıp edılmıs.
                          YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Ayman da Mısır milli takımında oynadı.5 yıl Türkiyede kalan her oyuncu vatandaşlık için başburabiliyor.
                            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• ...Sildim...
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayman da Mısır milli takımında oynadı.5 yıl Türkiyede kalan her oyuncu vatandaşlık için başburabiliyor.
                                yattara 2003te gelmişti..o zaman seneye olabilir heralde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X