Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...dostum rıquelme için söylediklerinin hepsine katılıyorum bu takımı mşampiyon yapar....ama baksana yönetim ısrarla yıldız almayacagız diyor....riquelme lincon u 5 le çarpar 2 ye böler.....nasıl alacaklar.....

.....benim asıl anlamadığım......geçen yıl başakan olmak için yıldız sözü verirken yıldızlar geliyorduda nitekim geldi.(marcelinho)....şimdi niye gelmiyor....biz görmeden trabzon alt üst oldu da virane bir şehirmi kaldı ...adam buraya top oynamaya gelecek hayatını geri kalan kısmını burda geçirmeyecekki...basacaksın parayı getireceksin.....

...beyfendi paracıklarına kıyamıyor...sonrada yok yıldızlar alışamıyor.falan filan.....adama sorarlar dünyanın sayılı yıuldızları neden katara falan gidiyor...arap takımları şampiyonlar ligine gidiyorda bizmi görmüyoz....para işte ...başka bişey değil....para......ben inanıyorumki...başkan da riquelmeyi getirecek para fazlasıyla var ama eli cebine gitmiyor...
    Abi adam getirecek Riquelmeyi inanıyorum o adamı alır Albayrak, Albayrak para olarak diğer takımların başkanlarını cebinden çıkarır en az 2-3 milyar dolarlık aile onlar.
    ama taraftarın tavrı onu hayrete düşürmüş olabilir çünkü %80 le Ziya Doğan'ı istiyruz adam gibi adam diyoruz sonra adama olmadık hakaretler,
    stadın projesi yapılıyor bugüne kadar kimse ciddi bir şey yapmadığı halde, elinde imkan olarak kimse yanında değil
    Kayseri belediye ile ortak yapıyor trabzonda kimse yok
    sonra yeni proje çiziyor belki 2011 sayesinde beleşe getirecek stadı g.saray gibi ama onunla dalga geçiliyor
    hocanın istediği herkesi alıyor adam,şimdi kadro olarak en iyi kadromuz var belkide.

daha bugüne kadar trabzonspor başkanlığından ayrılırken mutlu olan kimse yok,sürekli öğütüp çöpe atıyoruz,insan israfı.
    kimse başkan olmaz ciddi kimse bundan sonra istanbulla yarışmak kolay değil
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Eğer doğru ise ben Murat Ocak'ı bir yıllığına Ankaraya kiralamak için eğer 1 milyon avro ve Ali Güzeldal'ı harcayacak ise.
      Musampa'ya onca parayı verip de oynatmayacak ise.
      Yarım sezon için Marcelinho'ya 2,5 milyon dolar verecek isem.
      Hele hele Celaleddin'e yıllık 1 milyon dolara yakın para verecek isem...
      Bunların hiçbirini yapmayıp Riquelme'ye "Gel kardeşim. Sana senede 5 milyon avro vereceğim benimle oyna + prim" derim. Fazladan veriğim para ne olur ki?
      En azından taraftarım da saç baş yolmaz ve hatta ve hatta şampiyonluk gelir.
      Ben gündemdeki isimlerden ziyade ısrarla Riquelme'nin bir yıllığına da olsa kiralanması gerektiğini düşünüyorum ve bunun olabilirliğine inanıyorum.
      Şu anda Riquelme çok gözde değil.
      Çok fazla talibi yok.
      Bonservisi ile alınabilecek bir oyuncu da değil (sanırım 22 milyon Avro değer biçilmişti kendisine).
      O halde kiralanabilir.
      Neden olmasın yahu?
      Hayalerimizi kısıtlamayalım.
      Albayrak bu dediğimi yapsın, bir de stadı elle tutulur bir şekle getirsin vallahi başka bir şey istemem. Ölene kadar destekçisi olurum.
      Üstüne Özer H. ile Ali G. da alırsa hele kağısında köpek olmaya razıyım.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadro kurmak icin daha erken. Hayatta baska seyler de var. Git biraz eglen
        ....öyle diyonda ...trabzonspor bu halde iken eğlendiğimdende bişey anlamıyom ki...yapsalar şöyle iki tane kral transfer bizde sakin kafayka gitsek bi tatil yapsak olmazmı....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• abiler bu murat ocak olayı nerden çıktı kaç mesajdır yazıyorum bi cevap verin da...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Offf Off..... halidaha transfer yok yarindan umutluyum..

Dün aksamda ayni temennide bulunmusdun
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ...KHE......

...seninki libertoteres kupasında son maçta 2 gol birden atıp boca ya kupayı getirmiş...

...ya bırak bir yıllığını ilk devre kiralansa yeter ....ziya zaten 2. devrenin lideri oluyor....
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abiler bu murat ocak olayı nerden çıktı kaç mesajdır yazıyorum bi cevap verin da...

Bende duymadim. Resmi aciklama yok. Imza yok.
                Spekülasyon bence...
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• evet murat ocakla ilgili bende bir haber okuyamadim...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...KHE......

...seninki libertoteres kupasında son maçta 2 gol birden atıp boca ya kupayı getirmiş...

...ya bırak bir yıllığını ilk devre kiralansa yeter ....ziya zaten 2. devrenin lideri oluyor....
                    İlk maçta da bir gol attı lütfen es geçmeyelim!
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• birisi lavezziye trabzonsporu fisildasin...
                      bu beceriksizlerin bisey yapcagi yok.
                      yokmu kardesim bmn de arjantinde akrabasi olan...

Yorum

• lavezzi fısıldandı, görüşüldü, hesap kitap yapıldı, ... neyse daha bir şey demiyeceğim. zira ağzımı bozmaya doğru gidiyorum.
                        ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• şerif abi dio ya yok deer mi yok şehre uyum salarmı yok bilmem ne bu şekilde transfer mantığı mı olur yok alırsak adam ölürmü ne saçma sapan şeyler bunlar

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lavezzi fısıldandı, görüşüldü, hesap kitap yapıldı, ... neyse daha bir şey demiyeceğim. zira ağzımı bozmaya doğru gidiyorum.

Sonra su acabalar devreye girdi ve vazgecildi?

Eger öyle ise hepimize gecmisler olsun

Yorum

• adnanı serkanı almışız şehre uyum saglayacak daha ne olsun lavezzide kimmiş monitöre kafa atacam şimdi ya nası bi yönetici bunlar
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Aradıktan sonra oyuncu çok.

Kanu olur yada olmaz , önemli değil, zaten öylesine yazmıştım. Sağlıklı çalışan bir ekip ve elinde listesi olduktan sonra istediğin kaliteyi yakalarsın.

Her takım hangi ekonomik şartlara sahip olursa olsun isterse gerçekçi hedeflerine ulaşabilir. Bunun dünyada sayısız örnekleri mevcut. Yeterki planlaması olsun.

" bonservisi elinde yada maliyeti bütçemize uygun oyuncuları araştırıyoruz " demişti yönetimden biri. Eğer bu laf gerçekten samimi olsaydı , bir çok taraftarı günlerce uykusuz bırakan Lavezziden bile daha yararlı olabilecek 2 ihtiyacımızı almıştık bile.

Elimizde 5 kişilik bir takip listesi yok , menajerlerin Dvdleriyle bir transfer sezonu daha geldi geçiyor.
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 23:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X