Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ricardinho..

Yorum

• ben isterim alınmasını rico nun ama zor...

Yorum

• Gecen Sezon cok inisli cikisli Grafik sergiledi. Büyük Maclarda pek görünmedi. Ricardinho bir Alternatif olabilir ama daha iyisini bulmak gerekir...
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ricardinho mu pöh ahı gitmiş vahı kalmış
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• daha transfer bekliyormusunuz siz.Tolgaya güveniyoruz,celaleddin takımın en iyisi,ceyhunun tecrübesi yeter,ersen gol makinesi ne gerek var adama değil mi
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gecen Sezon cok inisli cikisli Grafik sergiledi. Büyük Maclarda pek görünmedi. Ricardinho bir Alternatif olabilir ama daha iyisini bulmak gerekir...
              daha iyisi LAVEZZI hem genc hemde iyi dribling ve asist yapabilen bir futbolcudur.
              ama nedense 5milyon $ verecek paramiz yok malesef
              yani varda vermek ístemiyorlar

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ricardinho..
                bunlar alsa alsa anca imzamdaki ricardinho nun yan sanayisini alırlar

Yorum

• Tüm Gün sabirla bekledim ama Ajanslarda hic Haberimiz yok.
                  Hic bu kadar sessiz bir Transfer Dönemi yasamamisdim.

Hemen birini Brezilyaya gönderelim
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm Gün sabirla bekledim ama Ajanslarda hic Haberimiz yok.
                    Hic bu kadar sessiz bir Transfer Dönemi yasamamisdim.

Hemen birini Brezilyaya gönderelim
                    tamam abi ondan sonra da tek brezilyalı transferimizi almanyadan yapalım
                    allahım sen sabır ver ya
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Nwonko Kanu
                      197 cm boyunda 30 yaşında.
                      Bonservisi olmayan oyuncular arasında.

Pedro Duscher. 28 yaşında deportivolu ortasaha oyuncusu. Onunda bonservis bedeli yok.

Bir zamanlar trabzonda forma giyen Thijsde öyle.

Yorum

• Djokaj 'da Bedava Gitti
                        Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek

800 bin dolara al bedavaya bırak ne ala memleket
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tamam abi ondan sonra da tek brezilyalı transferimizi almanyadan yapalım
                          allahım sen sabır ver ya

Vallahi kardesim yapalimda nereden olursa olsun.
                          Ben Almanyada yasayan Brezilyalidanda raziyim

Yani beni öyle bir bunalima soktularki, Ailton gelse sevinecegim

Yorum

• şeytan diyor bas parayı al lavezziyi, bitsin bu ızdırap.
                            ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Djokaj 'da Bedava Gitti
                              Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek

800 bin dolara al bedavaya bırak ne ala memleket

Paramiz yokya ondandir

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şeytan diyor bas parayı al lavezziyi, bitsin bu ızdırap.

onu biz de diyoruz
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X