ricardinho..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
daha iyisi LAVEZZI hem genc hemde iyi dribling ve asist yapabilen bir futbolcudur.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen Sezon cok inisli cikisli Grafik sergiledi. Büyük Maclarda pek görünmedi. Ricardinho bir Alternatif olabilir ama daha iyisini bulmak gerekir...
ama nedense 5milyon $ verecek paramiz yok malesef
yani varda vermek ístemiyorlar
Yorum
-
Bilo Paşa
bunlar alsa alsa anca imzamdaki ricardinho nun yan sanayisini alırlarİlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülericardinho..
Yorum
-
tamam abi ondan sonra da tek brezilyalı transferimizi almanyadan yapalımİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm Gün sabirla bekledim ama Ajanslarda hic Haberimiz yok.
Hic bu kadar sessiz bir Transfer Dönemi yasamamisdim.
Hemen birini Brezilyaya gönderelim

allahım sen sabır ver yaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Djokaj 'da Bedava Gitti
Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek
800 bin dolara al bedavaya bırak ne ala memleketBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam abi ondan sonra da tek brezilyalı transferimizi almanyadan yapalım
allahım sen sabır ver ya
Vallahi kardesim yapalimda nereden olursa olsun.
Ben Almanyada yasayan Brezilyalidanda raziyim
Yani beni öyle bir bunalima soktularki, Ailton gelse sevinecegim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjokaj 'da Bedava Gitti
Trabzonspor Yönetim kurulu kadroda bulunan S.Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesini fesh etti.Trabzonspor'a Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek
800 bin dolara al bedavaya bırak ne ala memleket
Paramiz yokya ondandir

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşeytan diyor bas parayı al lavezziyi, bitsin bu ızdırap.
onu biz de diyoruz
Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum