Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yabancı sayısı artırılırsa jun ve kiki ile yola devam edeceğiz gibi bir his var benim içimde hayırlısı fena da olmaz bakarsınız bu sefer tutarlar
    birisi bana ziyanın keseceği topçunun adını söyleyebilir mi herkes transfer istiyorda şu andaki mevcut kadrodan ziyanın keseceği oyuncu yok

tolga
    jabi-erdinç-step-cello
    ayman-hüseyin
    yattara-serkan-gökdeniz
    umut

sizce ziya bu yukarıda adı yazılı topçulardan hangisini kesip yerine yeni alınacak oyuncuyu oynatır bence ziyanın kadrosu %90 bu aslında bir oyun kurucu olsa bu kadro fena değil...

Ceyhunu unutmuşsun kadroda ayman yada serkanı sil ordan bence...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Su yabanci sinirlandirmasi karari bir an evvel verilmeli...
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ziya kimi kesecek diyen arkadasima cevap veriyorum "YATTARA"
        "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Su yabanci sinirlandirmasi karari bir an evvel verilmeli...
          gerek yok bence. Transfer filan yapamıyorlar mazeret oluyor yönetime

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şuan Türkiyede orrta sahası en savaşçı olan takım biziz serkannında katılmasıyla..ulan alın bi tane adam gibi 10 numarada tam olsun bee..fıtık ettiniz bizi..kanser ettiniz biziii,hasta ettiniz bizi..
            Vallahi Antalyaspor kadar savaşçı değildik bence. O kadar tempolu da oynayamıyorduk. Diyeceğim o ki, sen savaş savaş dur. Futbol çizgiyi geçen topun sayıldığı bir spor olmaya devam ettikçe biz daha çok savaşır, bilmem hangi yarının hangi dakikasının en çok gol atan takımı ünvanı kazanır, yine bön bön küme düşen takımın 4 maçta bizi nasıl rezil rüsva ettiğini seyrederiz. Fb gibi "kız gibi top oynayan" takımların üstüste bilmem kaçıncı kez şampiyon olmalarının sırrını da düşünür dururuz artık.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malesef bence gs ortasahasını çok güçlendirdi. arda linderoth lincoln sabri ortasahası süper olmuş. biz de öylecene baka kalıyoruz.
              Ne yazık ki katılıyorum ve uzun süreden sonra Gayse den korkuyorum açıkçası...
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gerek yok bence. Transfer filan yapamıyorlar mazeret oluyor yönetime

Avatarini degistirmis ve Kecelinhoyu almissin.

Ilginc.....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne yazık ki katılıyorum ve uzun süreden sonra Gayse den korkuyorum açıkçası...
                  Git galatasarayı tut o zaman kardeşim ne işin var burda alla alla yaaa....
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yabancı sayısı artırılırsa jun ve kiki ile yola devam edeceğiz gibi bir his var benim içimde hayırlısı fena da olmaz bakarsınız bu sefer tutarlar
                    birisi bana ziyanın keseceği topçunun adını söyleyebilir mi herkes transfer istiyorda şu andaki mevcut kadrodan ziyanın keseceği oyuncu yok

tolga
                    jabi-erdinç-step-cello
                    ayman-hüseyin
                    yattara-serkan-gökdeniz
                    umut

sizce ziya bu yukarıda adı yazılı topçulardan hangisini kesip yerine yeni alınacak oyuncuyu oynatır bence ziyanın kadrosu %90 bu aslında bir oyun kurucu olsa bu kadro fena değil...
                    3-4 düzgün transfer ile hepsi kesilir. Zaten takımı başarıya götürecek anahtarda bu.

tolga
                    jabi - erdinç - step - celo
                    serkan - hüseyin
                    yattara - transfer - gökdeniz
                    umut

yabancı kaleci - 3. kaleci
                    adnan/ufukhan - çağdaş - risp/altyapı yada transfer - transfer
                    ayman - hasan/ferhat/altyapıdan oyuncu
                    musa - ceyhun - altyapı yada transfer
                    ersen - transfer/altyapıdan oyuncu

+ satılamazsa Jun ve musampa

Doğru transferler gerçekleşirse hedefe gidilebilir. Yapılacak takviyelerin ihtiyaca yönelik ve takıma uyum sorunu olmaması çok önemli. Bunun için bu transferlerin bir an önce bitirilmesi gerek. Pazarlık yapılan futbolcularda ufak hesaplarla oyalanmamalı bu süreçte. Kazanılacak 10-15 günün değeri 200-300bin bin eurodan daha fazla.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 16:50.

Yorum

Avatarini degistirmis ve Kecelinhoyu almissin.

Ilginc.....
                      Elin oğlu yıldızlarıyla övünüyor biz övünmeyelim mi yıldızımızla

Yorum

• ya sıkıldım artık her gün ilk işim buraya girip transfer varmı diye bakmak ve saatlerimi bilgisayar başında geçirmek oldu ama hala bi transfer yok bundan sonrası içinde çok umutlu değilim.alırlar vasat oyuncuları gelirler.aralığa az kaldı sabrediyorum ve ilk devreyi en az kayıpla kapamamızı diliyorum yoksa bu senede hüsran olacak her sene gibi
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elin oğlu yıldızlarıyla övünüyor biz övünmeyelim mi yıldızımızla
                          Keceli?
                          Yildiz?

Werther kardes iyimisin?

Yorum

• Kadromuza kaleci, çok koşan bir sol kanat + 10 numara alırsak şampiyon oluruz...

Fener ruhunu kaybetti...

Gs Lincoln e yıllık 7 mil € veriyor...diğer oyuncuları mutlu etmeniz, oynamtmanız mümkün değil bu durumda...üstelik takımlarında Hakan Şükür, Necati, Hasan Şaş gibi fosiller de var ki bunlar huzuru bozarlar...

Beşiktaş ın bir daha şampiyon olabileceğine inanmıyorum...

Sizce geriye kim kalıyor ???
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Keceli?
                              Yildiz?

Werther kardes iyimisin?
                              Abi aldırma sıcaklardandır Ne yapayım elde keçeli var başka yok

Yorum

Su yabanci sinirlandirmasi karari bir an evvel verilmeli...
                                28 haziranda diyolar.

tahmin ediyomki AB statüsündekiler sınırsız AB dışındakiler sınırlı şartı gelcek.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X