Bu adamlara bu kadar transfer gerekliydi.Kadrolarını sil baştan yapıyorlar.Ama ya tutmazsa.Ne olacak o kadar para,o kadar masraf.Devlet sayesinde ayağa kalkarlar yine,zamanında kapatmışlar arsaları.
Bizim kadromuz kötü değil.Ziya Doğan transferleri yaptı 2.yarının lideri,şimdi 3 futbolcu daha alınacak.
iyi bir kaleci,belki Riquelme,iyi bir sol kanat.
Bizim şansımız fazla,kadromuzu koruduk.
Gökdeniz,Yattara,Ceyhun,Umut,Stepanov,Hüseyin,Risp, bu adamlar yabana atılacak adamlar değil.
Ama bizim sorunumuz yine iç çekişmeler olacak.Taraftar durmadan futbolcu isteyecek,yönetim Hocaya soracak.Hoca kendi kafasındakini isteyecek
Taraftar isyan edecek,sezona 1-0 önde girecek durumdayken,1-0 yenik başlaycağız hiç yoktan.
iyi bir kaleci,belki Riquelme,iyi bir sol kanat. biz farklı birşeymi söylüyoruz...Ama nerdeee hani....Riquelme'yi almak kolaymı...
önce istanbul b b transferlerini bir yapsın sonra alınabilecek iyi futbolcualr kapışılsın sonra biz birilerini satıp üç beş kuruş kasaya koyabilrisek istanbul b b den para artı futbolcuu verip seneye beleş geri vermek üzere transfer yaparız yada seneye nasıl defederiz diye kara kara düşüneceğimiz bir yabancı buluruz şimdierde
Arkadaslar kimse satılmadan oyuncu alınmasını beklemeyin derim ben gecikmenin nedeni budur gecen senede Tekke satılınca ortaya saldırmıslardı bu senede aynısını bekliyorum Gökdeniz ve Hüseyini satmayacaklardır cünkü tepki cok fazla olur Aralıktada secim var bu riske girmezler ama Stephanovu satmak icin gün sayıyorlardır teklif geldigi an düsünmez satarlar hocada onay vermistir zaten aylar önce yani önce Milan gider o aksam Trabzonda yönetim kurulundaki abilerimiz söyle sahile sıfır bir yerde yemek yerler ve saldırmaya baslarlar Dhorassolara ona buna..............önce beyinlerin calışması lazım..........
iyi bir kaleci,belki Riquelme,iyi bir sol kanat. biz farklı birşeymi söylüyoruz...Ama nerdeee hani....Riquelme'yi almak kolaymı...
Riquelme alınabilir en azından başarısız olduğunda rahatlıkla elden çıkarılabilir T.Jun gibi adam verilen paranın yanında.
Bence Albayrak istesin alır,Marcelinho alındı hemde Almanya'dan.Marcelinho g.sarayın aldığı Linconden daha iyi ve daha yıldız futbolcuydu.
Beşiktaş'ın sonunda bombayı patlattığı iddia ediliyor. Chelsea'de oynayan Claude Makelele'nin bugün saat 14.30'da İstanbul'a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturacağı öne sürülü http://www.sporx.com/futbol/superlig/69474/
adamlar bombaları patlatıyo bizimkiler maytap bile patlatamadı
Yorum