Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilo Paşa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adamlar ancak okeye 4. transferi yaparlar
    onada raziyim kim mis o 4.
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• O kadar isim geçiyor listede ama hala binumara yok nasul olacak bakalım..

Yorum

• Way bee adamlar lincoln ü aldılar battılar bilmem kaç yüzmilyon dolarlar borcu var denilen klüp aldı alooooooooooo sesimi duyan varmııı yanındada bizim yanına yaklaşamadığımız linderoth dahada yabancı alacağız diyorlar kayseri satsa topuzuda gökhanı da alacakalar

bizimde bir yönetim ve başkanımız var dimi var canım vaar tamam olsun istanbul belediyeye kıyak geçiyor sürekli ama var
        tüm zamanların en başarısız beceriksiz geyse başkanı bile bizimkinden gömek gömlek üstün işler yapıyor
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Harbiden yaa millet o kadar borç içinde bomba transferler yapıyor bizimkilerde hala tık yok..Herhalde bizimkiler atom bombasını arıyorlar patlatmak için

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu dört gün icerisinde futbolcu alınmasını bekliyorum Trabzondaki kampa özellikle alınacak yabancı 10 numara gelemeyecekse katılamayacaksa almasınlar kulubün parasını cöpe atmasınlar bu takıma stoper almaya gerek yok Milan Erdinc ve Cagdas varki Tayfunda bir cok macta Kayseride stoper oynadı Sol bek almaya da gerek yok bence en azından ülkemiz şartlarında Celalettinden Cagdas tan cok daha iyi bir futbolcu yok bir Wederson vardı extra özellikleri olan o da olmadı zannederim Ümit milli oyuncumuz Eyüp Kadri de kalacak takımda orada Adnan ve Hasanda oynayabilir demek istedigim iyi bir 10 numara ve genc gelecek vadeden bir sol acık ki Arjantinden alınabilir ve Tecrübeli bir kaleci alınırsa ki hala Bobadillanın olacagına inanıyorum
            bu takım hala bunlara ragmen is yapar:

Bu takim bu haliyle ve iyi bir teknik direktorle ve iyi bir havayla sampiyon bile olur; ama Ziya Dogan orda durdukca istedigin adami al, yakalayacagin en buyuk basarisi UEFA mucadelesi vermek olur, ya da sampiyonlar ligine katilma mucadelesi.. Onumuzdeki sezonu gectik, takimin yas ortalamasini buyuterek ve genc oyunculari korelterek takimin gelecegini de sonduruyor Ziya Dogan.. Biri dur desin su adama ve yonetimimize canim.. Ben Aralik ayina kadar nasi beklicem yaw . .
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Way bee adamlar lincoln ü aldılar battılar bilmem kaç yüzmilyon dolarlar borcu var denilen klüp aldı alooooooooooo sesimi duyan varmııı yanındada bizim yanına yaklaşamadığımız linderoth dahada yabancı alacağız diyorlar kayseri satsa topuzuda gökhanı da alacakalar

bizimde bir yönetim ve başkanımız var dimi var canım vaar tamam olsun istanbul belediyeye kıyak geçiyor sürekli ama var
              tüm zamanların en başarısız beceriksiz geyse başkanı bile bizimkinden gömek gömlek üstün işler yapıyor

200 milyon borcu war o dedigin takimin be de bizimkiler 30 milyona borrc icin transfer yapmiyoralor bu olcak is degil buarda istanbul belediye bizim baskanin eski takimi bunuda hatirlatiyim
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takim bu haliyle ve iyi bir teknik direktorle ve iyi bir havayla sampiyon bile olur; ama Ziya Dogan orda durdukca istedigin adami al, yakalayacagin en buyuk basarisi UEFA mucadelesi vermek olur, ya da sampiyonlar ligine katilma mucadelesi.. Onumuzdeki sezonu gectik, takimin yas ortalamasini buyuterek ve genc oyunculari korelterek takimin gelecegini de sonduruyor Ziya Dogan.. Biri dur desin su adama ve yonetimimize canim.. Ben Aralik ayina kadar nasi beklicem yaw . .

ömürümüz beklemekle geçiyor geçen sezon önce lazaroninin gitmeisni bekleidk sonra devre arasını bekledik yine olmaıd tama sezon biter bunalrın alayı gşder dedik sezon sonunu bekledik şimdide aralığı bekleriz aralıktan sonra berbat ettikleri takımı düzeltmeke için ocağı bekleriz sonra yine sezon sonunu bekle bekle bekle bekle neyi bekliyoruz yaaaaaaaaaa
                ben beklemek istemiyorum artık ilk defa bir sezon öncesi bukadar umutsuzum eskiden her sezon öncesi iple çekerdim lig başlasında Trabzonumu izleyeyim diye
                Yahu kim neyi bekliyor bir türlü anlamış değilim
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Way bee adamlar lincoln ü aldılar battılar bilmem kaç yüzmilyon dolarlar borcu var denilen klüp aldı alooooooooooo sesimi duyan varmııı yanındada bizim yanına yaklaşamadığımız linderoth dahada yabancı alacağız diyorlar kayseri satsa topuzuda gökhanı da alacakalar

Bu adamlara bu kadar transfer gerekliydi.Kadrolarını sil baştan yapıyorlar.Ama ya tutmazsa.Ne olacak o kadar para,o kadar masraf.Devlet sayesinde ayağa kalkarlar yine,zamanında kapatmışlar arsaları.

Bizim kadromuz kötü değil.Ziya Doğan transferleri yaptı 2.yarının lideri,şimdi 3 futbolcu daha alınacak.
                  iyi bir kaleci,belki Riquelme,iyi bir sol kanat.
                  Bizim şansımız fazla,kadromuzu koruduk.

Gökdeniz,Yattara,Ceyhun,Umut,Stepanov,Hüseyin,Risp, bu adamlar yabana atılacak adamlar değil.
                  Ama bizim sorunumuz yine iç çekişmeler olacak.Taraftar durmadan futbolcu isteyecek,yönetim Hocaya soracak.Hoca kendi kafasındakini isteyecek
                  Taraftar isyan edecek,sezona 1-0 önde girecek durumdayken,1-0 yenik başlaycağız hiç yoktan.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ziya Dogan faktörünü unutmus degilim bu bizim icin ciddi bir sorundur ama bu sorun aşılabilir bir teknik direktörün takıma katkısı en fazla ne kadardır oyundan cıkardıgı ve oyuna aldıgı adamlar arasında cok fark olmaz ise problem olmaz bu da iyi bir kadro kurmaktan gecer ben ziya hoca serkanı aldırınca Hüseyin-Ayman-Serkan diye baslar düsünüyordum geriye üc kisi kalıyor onlarda Umut-Yattara-Gökdeniz olur diye planlıyordum ama hoca ısrarla 10 numara ve forvet istiyor şimdi ben olsam hocaya sorarım stoperde istedigine göre Ayman-Hüseyin ve Serkanıda kesmen zor olduguna göre neden 10 numara helede birde forvet istiyorsun hocanın kafasında tilki nedir bilemem ama Ceyhunu bile dakika 60 da oyundan alıp yerine Keceliyi süren hoca neden forvet istiyor karısık vallahi::::::::
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• lavezziyi alırsak ne carlos ne lincoln hepsinden iyi transfer olur
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamlara bu kadar transfer gerekliydi.Kadrolarını sil baştan yapıyorlar.Ama ya tutmazsa.Ne olacak o kadar para,o kadar masraf.Devlet sayesinde ayağa kalkarlar yine,zamanında kapatmışlar arsaları.

Bizim kadromuz kötü değil.Ziya Doğan transferleri yaptı 2.yarının lideri,şimdi 3 futbolcu daha alınacak.
                        iyi bir kaleci,belki Riquelme,iyi bir sol kanat.
                        Bizim şansımız fazla,kadromuzu koruduk.

Gökdeniz,Yattara,Ceyhun,Umut,Stepanov,Hüseyin,Risp, bu adamlar yabana atılacak adamlar değil.
                        Ama bizim sorunumuz yine iç çekişmeler olacak.Taraftar durmadan futbolcu isteyecek,yönetim Hocaya soracak.Hoca kendi kafasındakini isteyecek
                        Taraftar isyan edecek,sezona 1-0 önde girecek durumdayken,1-0 yenik başlaycağız hiç yoktan.
                        Tabi kesinlikle katılıyorum bu 2. yarının lideri konusuna. Seneyede bir liderlik çıkarırız. 48-55 dakikaları arası lideri oluruz. Ne biliyim 75-82 dakikaları arası en az gol yiyen takım oluruz Ziya doğandan bir nane olmaz. Herkes görecek defolup gittiğinde hangi ligde takım yönetecek...

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          lavezziyi alırsak ne carlos ne lincoln hepsinden iyi transfer olur
                          aynen ama bizimkiler para vermekten korkuyorlar

Yorum

• Arkadaslar kimse satılmadan oyuncu alınmasını beklemeyin derim ben gecikmenin nedeni budur gecen senede Tekke satılınca ortaya saldırmıslardı bu senede aynısını bekliyorum Gökdeniz ve Hüseyini satmayacaklardır cünkü tepki cok fazla olur Aralıktada secim var bu riske girmezler ama Stephanovu satmak icin gün sayıyorlardır teklif geldigi an düsünmez satarlar hocada onay vermistir zaten aylar önce yani önce Milan gider o aksam Trabzonda yönetim kurulundaki abilerimiz söyle sahile sıfır bir yerde yemek yerler ve saldırmaya baslarlar Dhorassolara ona buna..............önce beyinlerin calışması lazım..........

Yorum

• KONTENJANA TAKILDILAR!

Trabzonspor özellikle yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle sıkıntılı bir sürece girerken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın talep ettiği isimlerin transferi için Futbol Federasyonunun, kontenjanı artırması yönünde kararını açıklanması bekleniyor. Elinde Jefferson, Risp, Djokaj, Jun, Jabi, Yattara, Stepanov, Musampa gibi 7 yabancısı bulunan Bordo-Mavililerin, istediği en az 2 yabancıyı daha renklerine katması için 6+2 yabancı kararını beklediği vurgulandı. Djokaj’ı Frieborg kulübüne vermeyi, Musampa, Jefferson, Jun gibi isimleri de satmayı düşünen Trabzonspor kurmayları, şu anda ellerini dahi kıpırdatamıyorlar.

Karar 28 Haziran’da Alınacak
                              Birçok kulüp gibi Trabzonspor’un da sabırsızlıkla beklediği Futbol Federasyonu’nun da yabancı kontenjanıyla ilgili kararını 28 Haziran’da gerçekleştireceği toplantıda vereceği kaydedildi. Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonunun aslında kontenjanın yükseltilmesine karşı olduğu ancak baskılara boyun eğmek durumunda kalarak 6+2’yi çıkarmak zorunda kalacağı ifade edildi. Bu kararın çıkmasıyla birlikte Trabzonspor kurmaylarının harekete geçerek en az 2, en çok 3 yabancı futbolcuyu renklerine bağlayacak. Bir kaleci, bir orta saha ve bir forvetin düşünüldüğü de belirtildi.

Futbolcular Hazır Bekliyor
                              Yabancı kontenjanının artırılmasıyla birlikte Trabzonspor’un kaleyi kaliteli bir isim alınacak. Düşünülen oyuncular ise Bobadilla, Herpoel ve Hasagiç olduğu kaydedildi. Orta sahaya oyuk kurucu olarak ise Fransız Vıkısh Dhorasoo, İsveçli Nilsson ve Portekizli Fernandez, forvetteki boşluğu doldurmak için de Arjantinli Martin Palermo ile yeniden bağlantıya geçilecek. Brezilyalı Alfonso Alves’in ise çok pahalı olduğu kaydedildi. Trabzonspor yöneticileri, “Şu anda elimiz kolumuz bağlı… Eğer Federasyon istediğimiz kararı çıkarırsa, biz de özellikle kaleyi ve orta alanı yabancılarla güçlendireceğiz. Bir de forvet alabiliriz. Sola ve savunmaya ise yerli oyuncular düşünüyoruz” dediler.

Yorum

• ÖNDER ISRARI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın stoper talebi nedeniyle atağa kalkan yönetim, Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Önder Turacı için el altından yoğun bir çalışma yürütüyor. Bursasporlu Egemen’in elden kaçırılması ve yabancı transferinin de şu anda olanaksız olması nedeniyle yerli isimlere yönelen Bordo-Mavililer, Fenerbahçe’nin savunmadaki en iyi isimlerinden biri olan Önder Turacı’nın işini bitirmek istiyor. Bu oyuncuyla daha önce bağlantıya geçen Bordo-Mavililerde Başkan Nuri Albayrak’ın işe el koyduğu dile getirildi. Başkan Nuri Albayrak’ın, Önder Turacı’yı Trabzonspor’a getirmek için yoğun çaba harcadığı belirtilirken, bu oyuncudan net bir yanıtın henüz gelmediği ifade edildi.

Aurelio’da Olayı Doğruladı
                                Önder Turacı’ya gerekirse 1,5 milyon YTL yıllık ödeme yapılabileceği vurgulandı. Bu oyuncunun da, “Stoper olarak Fenerbahçe’de çok sayıda oyuncu var. Beni sağ kanat oynatıyorlar. Orada da oynamak istemiyorum. Trabzonspor’un teklifini kabul edebilirim” dediği kaydedildi. Başkan Albayrak’ın bizzat ilgilendiği bu transferin gerçekleşmesi halinde Stepanov’un da satılabileceğine işaret edildi. Türkiye’nin en iyi stoperlerinden biri olarak kabul edilen Önder’le ilgili olarak Marco Aurelio’nun da, Trabzon’daki yakın dostlarını arayarak, “Trabzonspor Önder ile ilgileniyor. Eğer Önder gibi kaliteli bir oyuncunun transferini gerçekleştirirseler büyük iş yaparlar” dediği ileri sürüldü.

Biraz ciddi haber yapın biraz gercek haber ne kadar sallıyorsunuz ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X