Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon bence su yabaci karari acciklandiktan sonra ancak transferleri patlatir. ondan önce biraz zor gözüküyor.

bence su oyuncular alinmali!!!

mehmet cakir, necati, emre( ankaragücü) , ugur boral.

yeter gidelr bence
    Sampiyonluk Önemli Degil
    Senin Bu Adaletsiz Arenada
    Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• 2 sağ bek transferi yapıp transferi kapatacağız galiba. Ama sorun sağ bek kalmamış. Uyum içerisinde harıl harıl aranıyor
      (Kara Mizah)
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 20:19.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 sağ bek transferi yapıp transferi kapatacağız galiba. Ama sorun sağ bek kalmamış. Uyum içerisinde harıl harıl aranıyor

???? iki sagbek????
        Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

• İşte bizim mafya babaları güneş gözlüğünü takmışlar,pek bi havalı yürüyolar...!

Yönetim Sahaya İndi..!

Yöneticiler Asbaşkan Haşim Sayitoğlu,Aydın Pişiren,Zeyyat Kafkas,Emin Kahraman ve Abdullah Başer idmanı izledi.

Trabzonspor Gerede’de ki hazırlıklarını sürdürüyor. Aşırı sıcaklardan tüm ülke etkilenirken Bordo mavili futbolcular nem oranın sıfır olduğu yaylada çalışmalarına devam ediyor. Yöneticiler Asbaşkan Haşim Sayitoğlu,Aydın Pişiren,Zeyyat Kafkas,Emin Kahraman ve Abdullah Başer idmanı izledi.

Akşam idmanına Erdinç Yavuz ve Ergin Keleş’te katıldı. Bu iki futbolcu yardımcı antrenör Turgut Kural nezaretinde düz koşu yaptı. Stepanov’da düz koşu yapan oyuncular arasında yer aldı. Kalece Tolga ise akşam idmanına çıktı. Dr.Hakan Ayaz nezaretinde yürüyüş yaptı. Takım yarı sahada çift kale yaptı. Ersen Martin’in iki golü ile sarı takım kazandı. Tayfun ve Ayman arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yardımcı antrenör Turgut Kural ise araya girerek Ayman’ı yatıştırdı. Cem oyundan çıkarken elindeki formasını yere atması gözden kaçmadı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ise idmanı bir saatte bitirmesi ise herkesi şaşırttı. Keza yönetim idmanı izlemeye yeni gelmişti.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yöneticiler Teknik Direktör Ziya Doğan ile yaklaşık iki saat görüştü. Bordo mavili yönetim transfer beklerken yöneticilerin çift kale yapan takımın oyun sahası kenarından yürümeye çalışması ise dikkat çekti. İdmanı izleyenler ise işte yeni transferler yönetim sahaya indi yorumunu yaptılar. Oyun kısa süreli sıkışınca yöneticilerde zor anlar yaşadılar.

Yorum

• 5 yöneticinin birden kampta ne işi var? Kamp başladığından beri ordalar radyospor öyle söylüyor. Ne yapıyorlar transfer mi?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transfer Istiyoruz!!!
              Sampiyonluk Önemli Degil

Yorum

• biz bu adamlardan mi transfer bekliyoruz diycem ama kimsede o beklenti kalmamis ki...
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• Hasagiç haberleri hakkında
                  25 Haziran 2007 Pazartesi

Bugün tarihli bazı gazetelerde kaleci Hasagiç'in Fenerbahçemize transfer edildiği yolunda haberler yayınlanmıştır Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen kaleci ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı sözleşmesi süren kalecileri ile yoluna devam edecektir ve herhangi bir kaleci transferi söz konusu değildir.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bold yazınca okunmuyo haberin olsun.

Yorum

• Naby-Moussa Yattara

Bunu alalim bizim kaleye Yattaranin ufak kardesi 23 yasindadir kendileri...milli takimda oynuyor
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İşte bizim mafya babaları güneş gözlüğünü takmışlar,pek bi havalı yürüyolar...!

Yönetim Sahaya İndi..!

http://www.medyatrabzon.com/pic.php?id=1750

Yöneticiler Asbaşkan Haşim Sayitoğlu,Aydın Pişiren,Zeyyat Kafkas,Emin Kahraman ve Abdullah Başer idmanı izledi.

Trabzonspor Gerede’de ki hazırlıklarını sürdürüyor. Aşırı sıcaklardan tüm ülke etkilenirken Bordo mavili futbolcular nem oranın sıfır olduğu yaylada çalışmalarına devam ediyor. Yöneticiler Asbaşkan Haşim Sayitoğlu,Aydın Pişiren,Zeyyat Kafkas,Emin Kahraman ve Abdullah Başer idmanı izledi.

Akşam idmanına Erdinç Yavuz ve Ergin Keleş’te katıldı. Bu iki futbolcu yardımcı antrenör Turgut Kural nezaretinde düz koşu yaptı. Stepanov’da düz koşu yapan oyuncular arasında yer aldı. Kalece Tolga ise akşam idmanına çıktı. Dr.Hakan Ayaz nezaretinde yürüyüş yaptı. Takım yarı sahada çift kale yaptı. Ersen Martin’in iki golü ile sarı takım kazandı. Tayfun ve Ayman arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yardımcı antrenör Turgut Kural ise araya girerek Ayman’ı yatıştırdı. Cem oyundan çıkarken elindeki formasını yere atması gözden kaçmadı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ise idmanı bir saatte bitirmesi ise herkesi şaşırttı. Keza yönetim idmanı izlemeye yeni gelmişti.

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yöneticiler Teknik Direktör Ziya Doğan ile yaklaşık iki saat görüştü. Bordo mavili yönetim transfer beklerken yöneticilerin çift kale yapan takımın oyun sahası kenarından yürümeye çalışması ise dikkat çekti. İdmanı izleyenler ise işte yeni transferler yönetim sahaya indi yorumunu yaptılar. Oyun kısa süreli sıkışınca yöneticilerde zor anlar yaşadılar.
                        Havanizi yiyim ben sizin, transfer yapin artik ulan transfer!!!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hasagiç haberleri hakkında
                          25 Haziran 2007 Pazartesi

Bugün tarihli bazı gazetelerde kaleci Hasagiç'in Fenerbahçemize transfer edildiği yolunda haberler yayınlanmıştır Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen kaleci ile herhangi bir görüşmesi bulunmamaktadır. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı sözleşmesi süren kalecileri ile yoluna devam edecektir ve herhangi bir kaleci transferi söz konusu değildir.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
                          Bunlarda her adi gecen futbolcuyu yalanyaip duruyor ya, bizim resmi site anacka uyur!!!!!!!!

Yorum

• çok iyi bir forvet arkası alareak transferi bitirebiliriz.tabi türkiye ligindeki genç yetenekleride alabiliriz

Yorum

• Bunlar yakinda Sol Tarafi Djokay ve Musampa ile, 10 Numarayi Ceyhun ile, Forveti Ömer Riza ile ve Forvet arkasini bizim TD ile kapatacagiz diye aciklama yaparlarsa hic SASMAM.....
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fenerin verdigi demecten herhangi bir kaleci almicaklar diyorlar.
                                Kaleci almak istiyorlarsa kapali kutu Bobadilla´yi degil Sakaryadan Martinez´i alin. Ama Tolga´ninda önünü keser. Bilmem vallahi.
                                Ben bizim genclerden yanayim.
                                Hic kaleci almassalar´da olur.

Kararsizim
                                Trabzonspor rule the world.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X