Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yine bir umutla foruma girdim ama yine bir şey yok
    Insallah bundan sonraki 40-50 inci girisinde birseyler degismis olacak!!! Ondan önce birsey bekleme...

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla artık sabrım kalmadı bozacam ağzımı..bordomavi.net yönetiminden bi arzum var..bayanların giremeyeceği bi yere ziya ve albayrağın resmi konularak bi topiç açılmasını rica ediyorum..

Gelinen son nokta budur...Bayanların giremeyeceği bir yer nasıl olacak bilmiyorum ama öneriyi sempatik buldum...

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Insallah bundan sonraki 40-50 inci girisinde birseyler degismis olacak!!! Ondan önce birsey bekleme...
        ben zurawski dönemlerini iyi hatırlıyorum alışkınım
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Trabzonspor tarihi bu yönetim kadar ; Basiretsiz, kendinden habersiz, hedefsiz,ne yaptigini bilmeyen bir eblehler gurubu görmüs degil. Ben umudumu kestim bunlardan. Aralik gelse de kurtulsak...

Yorum

• Eger Ziyanin az GURURU VE ONURU VARSA 29.06.2007 Tarihinde Istifa eder.

Basin Toplantisinda su sözleri sarf eder:

Yönetimden 4 Futbolcu istedim: Stoper, 10 Numara, Kaleci ve Forvet.
            Bu istedigim Mevkilere 1 Transfer dahi yapilamadi. Bu sartlarda Trabzonsporda calismami sürdürmem imkansiz.
            Herkese tesekkür ederim.....
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eger Ziyanin az GURURU VE ONURU VARSA 29.06.2007 Tarihinde Istifa eder.

Basin Toplantisinda su sözleri sarf eder:

Yönetimden 4 Futbolcu istedim: Stoper, 10 Numara, Kaleci ve Forvet.
              Bu istedigim Mevkilere 1 Transfer dahi yapilamadi. Bu sartlarda Trabzonsporda calismami sürdürmem imkansiz.
              Herkese tesekkür ederim.....
              Abi nerde onda o gurur, o seref???

Yorum

• al sana leblebi gibi gol atan forvet

Miguel Blas Perez

Kolombiyanin Deportivo Cucuta takiminda oynuyor..Panama milli takimindada oynuyor...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• her sene transfer sezonu gelidiği zaman aynı eziyeti çekiyoruz eksik olan yerler yine eksik kalıyo devre arasında transfer yapmak mantıklı gelmio kimse iyi oyuncusunu vermiyo bahaneleriyle uyutulup bir iki sözde futbolcu alınır bir kocaaa sezon daha kupasız kapatılır işin özeti budur tabi bu arada bir iki teknik direktör ve yönetim değişikliği de yapılmadan olmaz ne zaman herşey rayına oturacak aklı başında ne yaptığını bilen insanlar bu takımın başına gelecek bilmiyorum
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.youtube.com/watch?v=4_WUEBzniy8

al sana leblebi gibi gol atan forvet

Miguel Blas Perez

Kolombiyanin Deportivo Cucuta takiminda oynuyor..Panama milli takimindada oynuyor...

hakkaten iyi topçu da bizim yönetime fazla kaliteli bu
                    Bordomavi.net

Yorum

• ya istedikten sonra bunun gibi 10tane bulursun...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

ya istedikten sonra bunun gibi 10tane bulursun...
                        tabiki de bu saatten sonra futbolcu aranmaz bi mevkiye adam alacaksan bir sezon boyunca birçok futbolcuyu izliceksin alternatifli bi liste oluşturacaksın hatta bi iki tanesiyle ön sözleşme yapıp sezon sonu imza attıracaksın ama kime ne anlatıyorum dimi
                        Bordomavi.net

Yorum

• neyse biz bosuna yaziyoruz zaten..hadi bana eyvallah..

Yorum

neyse biz bosuna yaziyoruz zaten..hadi bana eyvallah..

aynen öyle

bizim yönetim anca mal mal durup birsey yapmaz ula albayrak sen simdi karsimda olacaktin da ben seni ne yapmazdim......
                            Sampiyonluk Önemli Degil
                            Senin Bu Adaletsiz Arenada
                            Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen öyle

bizim yönetim anca mal mal durup birsey yapmaz ula albayrak sen simdi karsimda olacaktin da ben seni ne yapmazdim......
                              ne yapmazdın?
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Kalıbımı basarım

İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                10’A YAŞLI ADAY

Teknik Direktör Ziya Doğan ve yardımcıları birçok ülkede özellikle oyun kurucu ve golcü ararken, çözümü en son Paris Seint Germaen’in formasını giyen dünyaca ünlü Fransız orta saha oyuncusu Vıkash Dhorasoo’da buldu. Fransa’nın en önemli oyun kurucularından biri kabul edilen ve devre arasında Galatasaray’ın da transfer listesine giren Dhorasoo, 34 yaşında olmasına karşın ülkesinde yine de önde gelen isimlerden biri kabul ediliyor. 1.68 boyunda olan ve özellikle çabukluğu, arkadaşlarını gol yollarına sokma becerisi, savunmanın dengesini dağıtması konusunda etkili bir görüntü veren Fransız futbolcu ile çok gizli görüşmelerin yapıldığına işaret edildi.

Bonservis Sorunu Yok
                                Daha önce İtalyanların ünlü kulübü AC Milan ve Fransa’nın Olimpic Lyon ve Bordeaux gibi önemli takımlarda da forma giyen Dhorasoo’nun bonservis sorununun bulunmadığına işaret edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın yardımcılarının da takip ettiği ve olumlu not verdiği 34 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla anlaşmak için girişimler sürerken, özellikle verilecek ücret konusunda pazarlıkların devam ettiği kaydedildi. Trabzonspor’un daha önce anlaştığı Avusturalyalı Nick Carle’nin elden kaçırılmasından sonra yönetimin 34 yaşındaki bir isme yönelmesi eleştiri konusu edildi. Yöneticiler ise Ziya Doğan’ın raporları doğrultusunda en ideal isimleri almak istedikleri dile getirildi.

Yaşlı Ama Çok Yetenekli
                                Yaşlı olmasına karşın üstün özelliklerinden dolayı bu futbolcunun en azından 1-2 yıl kullanılabileceğine ve bu alandaki sorunu çözeceğine inanılıyor. Bu futbolcunun maliyetinin de 1,5 milyon doları aşmayacağı ifade ediliyor. Trabzonspor’un Fransa’nın önemli oyuncularından biri olmasına karşın onun döneminde Znedine Zdane gibi bir büyük ustanın olması nedeniyle fazla öne çıkamadığına işaret ediliyor. Bordo-Mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak’ın bu transferi bizzat yönettiği kaydedildi. Dhorasoo’nun transferinde bir sorun çıkması halinde yönetimin yeni isimlere yöneleceği bildirildi. Ancak yabancı kontenjanının artırılmasını bekledikleri de ileri sürüldü

Habere bakalım hizaya gecelim bu kadar olur

Bu haberin doğrulupuna kalıbımı basarım.

Nedenlerim var inanmak için

1- Bu adamı geçen sene bu forumda en çok "ah vah" ile anan kişi Stichus du ( ya da devre arası tam emin değilim)
                                2- Stichus ortalıkta yok hepimiz tahmin ediyoruz ki transfer işleri ile meşgul
                                3- Bu transferi Başkan kendisi takip ediyormuş
                                4- 2. ve 3. maddenin bileşimi biraz uçuk da olsa Stichus = Nuri Albayrak

Yerseniz.

Ama cidden bu transfer olursa arkasından stichus çıkacaktır emin olun.
                                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X