Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim yönetim çok saf.Nuri ye soruyolar maç nasıldı.
    "Maç 1-1 bitti.gol yemeseydik 1-0 alıyorduk."
    Peki 1 gol atsanız nolurdu diyor adamın biri.
    "bizim nuride 2-1 galip gelirdik" diyor.
    İşte bizim başkanın futbol bilgisi bu kadar.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim yönetim çok saf.Nuri ye soruyolar maç nasıldı.
      "Maç 1-1 bitti.gol yemeseydik 1-0 alıyorduk."
      Peki 1 gol atsanız nolurdu diyor adamın biri.
      "bizim nuride 2-1 galip gelirdik" diyor.
      İşte bizim başkanın futbol bilgisi bu kadar.
      gercekten boyle bi diyalog oldumu yoksa dalgami geciyon.

Yorum

• bu saatte bile online olan taraftara yazık değilmi..saat kaç bee..???
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gercekten boyle bi diyalog oldumu yoksa dalgami geciyon.
          gerçektende oldu.Nihat genç te anlattı hatta skyturkteki programında.
          Özkan SÜMER

Yorum

• yahu bugün sanırım 50 kez girdim çıktım foruma acaba birisin bir müjdeli haber yazar mı diye! ama yok kardeşim yok birileri gelip birşeyler yazıyor umutlanıyoruz sonrası gelmiyor.ecenin bilmem kaçı olmuş biz halen forumlarda acaba,bir umut deyip yazıyoruz konuşuyoruz birilerininde biryerlerde biryerlerinde pireler uçuuşoyur yada taraftarla resim çekilmeme kavgası yapıyor yazık ve yazık birileri biryerlerde yanlış yapıyor ama eminimki o yanlış yapan tarfa biz değiliz.

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gerçektende oldu.Nihat genç te anlattı hatta skyturkteki programında.
              o zaman aralik cabucak gelsin bunlarda bavullarini tioplayip gitsinler. 1 gol yemesek maci kazanacakmisiz hay Allah'im ya ne gunlere kaldik saka gibi ya.

Yorum

• Şimdi Murat Ocağı İstanbul Belediyeye bedelsiz mi verdik biz?

Bunlar iyice suyunu çıkardı işin...
                Ali Güzeldal + 1 milyon $ ver al ... Bir sene sonra adamı aynı takıma bedelsiz ver...

Siz kendinize yöneticimi diyorsunuz?
                Bırakın gidin Allah aşkına...
                Bu kadar taraftarı günaha sokmayın..İş bilmez acemiler....

Övünün yaptıklarınızla... Bunun altında kasıt var... Başka açıklaması olamaz...

Siz bu Büyük Camiaya yakışmıyorsunuz!!!
                En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 05:21.
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• isten yeni eve geldim bakim acaba transfer falan varmi diye ama hala transfer yok malesef.
                  umarim insallah lavezzi alinir, bu futbocu mutlaka alinmali diyorum bence

Yorum

• Bir kulüp böyle batıyor!

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Hiç ders alınsaydı, tekerrür eder miydi tarih?" demiş üstat Mehmet Akif Ersoy. Günümüz Trabzonspor'una ne kadar da uyuyor bu güzel söz. Trabzonspor'u yönetenler hatalardan ders almayı bile beceremiyorlar. Kendilerini hayal kırıklığına uğratan metotlar da ısrar ediyorlar, "ya tutarsa" mantığıyla iş yapmayı maharet sayıyorlar. Örnek çok ama sadece bir tek örnek bile Trabzonspor'un ne kadar kötü yönetildiğini, bu kulübün kaynaklarının ne kadar hoyratça çarçur edildiğini gösteriyor. Hatırlarsanız geçen yıl bu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Murat Ocak transfer edilmişti. O dönem A Milli Takım'da da forma giyen yetenekli solbek için Fenerbahçe ile büyük mücadeleye girildiği gazetelere fısıldanmıştı. Hatta imza törenine katılan yönetici "Trabzonspor 10 yıl solbek sıkıntısı çekmeyecek" öngörüsünde bulunmuştu.

Ali'nin gidişi iyi bir örnek
                    Trabzonspor, Murat'a karşılık genç forvet Ali Güzeldal ve 900 bin YTL ödemişti. Ali gibi geleceği olan bir futbolcunun yanı sıra kulübün kasasından çıkan para da eleştiri konusu olmuştu. Büyük ümitlerle alınan Murat Ocak "sol ayaklı oyuncu enflasyonu" yaşayan Trabzonspor'da bir türlü Ziya Doğan'ın gözüne giremedi. Ligin ikinci devresi başlarken Ceyhun'un transferinde takasta kullanıldı. Ve bugün gelinen nokta. Trabzonspor'a Ali Güzeldal + 900 bin YTL'ye gelen Murat Ocak B. Belediyespor'a bedelsiz olarak geri verildi. Evet olay gerçekten fıkrayı andırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor hem attığı gollerle geçen sezon kendilerine Süper Ligi'nin kapısını açan Ali Güzeldal gibi bir forvet kazandı hem de bir milyon YTL'yi kasasına koydu. Üstelik kendi oyuncusunu da bir sezon sonunda bedelsiz olarak geri aldı. Bu örnek Trabzonspor'un borcunun bir yılda nasıl 30 trilyona dayandığını göstermesi açısından çarpıcı. Ama son dönemdeki her futbolcu transferinde benzer tabloları görmek mümkün. Bütün bunların sonucunda Trabzonspor gerek ekonomik gerek idari açıdan gün geçtikçe kötüye gidiyor. Sorumlular ise hiçbir şey olmamış gibi koltuklarında oturmaya devam ediyor.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herşey baştan aşağı bozuk anasını satayım transfer yapsak ne olur yapmasak ne olur asıl problemler çözülmedikten sonra. Bunları duydukça iyiden iyiye insan ümitsizliğe kapılıyor. Koskoca efsaneyi soktukları hallere bakın.

Herneyse...

Fanatik'te dahi DOĞAN'ın bir açıklaması var;

‘Yabancı kararını bekliyoruz’
                      Bu ayın 30’una kadar transferin bitmesini umduğunu söyleyen Doğan, “Acele etmeyeceğiz. Kulübün parasını çarçur etmeyeceğiz. İnce eleyip sık dokuyup futbolcu alacağız. Yöneticiler, bizim isteklerimizi yerine getirmek için çaba içerisindeler. Yabancı sayısı konusunda federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Karardan sonra yabancı konusunda daha atak olunur. Arayışlarımız sürüyor. Ama belli bir noktaya kadar gelip anlaştığımız oyuncu var. Bir iki gün içinde kampa gelecek yönetim kuruluyla daha detaylı konuşacağız” diye konuştu.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir kulüp böyle batıyor!

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Hiç ders alınsaydı, tekerrür eder miydi tarih?" demiş üstat Mehmet Akif Ersoy. Günümüz Trabzonspor'una ne kadar da uyuyor bu güzel söz. Trabzonspor'u yönetenler hatalardan ders almayı bile beceremiyorlar. Kendilerini hayal kırıklığına uğratan metotlar da ısrar ediyorlar, "ya tutarsa" mantığıyla iş yapmayı maharet sayıyorlar. Örnek çok ama sadece bir tek örnek bile Trabzonspor'un ne kadar kötü yönetildiğini, bu kulübün kaynaklarının ne kadar hoyratça çarçur edildiğini gösteriyor. Hatırlarsanız geçen yıl bu dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Murat Ocak transfer edilmişti. O dönem A Milli Takım'da da forma giyen yetenekli solbek için Fenerbahçe ile büyük mücadeleye girildiği gazetelere fısıldanmıştı. Hatta imza törenine katılan yönetici "Trabzonspor 10 yıl solbek sıkıntısı çekmeyecek" öngörüsünde bulunmuştu.

Ali'nin gidişi iyi bir örnek
                        Trabzonspor, Murat'a karşılık genç forvet Ali Güzeldal ve 900 bin YTL ödemişti. Ali gibi geleceği olan bir futbolcunun yanı sıra kulübün kasasından çıkan para da eleştiri konusu olmuştu. Büyük ümitlerle alınan Murat Ocak "sol ayaklı oyuncu enflasyonu" yaşayan Trabzonspor'da bir türlü Ziya Doğan'ın gözüne giremedi. Ligin ikinci devresi başlarken Ceyhun'un transferinde takasta kullanıldı. Ve bugün gelinen nokta. Trabzonspor'a Ali Güzeldal + 900 bin YTL'ye gelen Murat Ocak B. Belediyespor'a bedelsiz olarak geri verildi. Evet olay gerçekten fıkrayı andırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor hem attığı gollerle geçen sezon kendilerine Süper Ligi'nin kapısını açan Ali Güzeldal gibi bir forvet kazandı hem de bir milyon YTL'yi kasasına koydu. Üstelik kendi oyuncusunu da bir sezon sonunda bedelsiz olarak geri aldı. Bu örnek Trabzonspor'un borcunun bir yılda nasıl 30 trilyona dayandığını göstermesi açısından çarpıcı. Ama son dönemdeki her futbolcu transferinde benzer tabloları görmek mümkün. Bütün bunların sonucunda Trabzonspor gerek ekonomik gerek idari açıdan gün geçtikçe kötüye gidiyor. Sorumlular ise hiçbir şey olmamış gibi koltuklarında oturmaya devam ediyor.
                        film gibi...
                        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Ben başından beri diyorum nuri nin hedefi başka aralık kongresinde trabzonspor da yeniden seçilemeyeceğini anladı şimdi ist. bshr. bld. için çalışıyo nede olsa eski başkanıydı oranın murat ocağı bedelsiz yollamasının nedenide bu bence ali güzeldalı alsa alır ama almıyo ist. güç kaybetmesini istemiyo bence murat gibi daha nice genç oyuncularıda oraya verir hazır ts nin başındayken ne sömürürsem kardır hesabı inşallah yanılıyorumdur ama görünen köy yakındadır
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• "F.Bahçe tatlı bir rüyaydı"

Sözleşmesinin bitmesinin ardından Fenerbahçe'den ayrılarak Trabzonspor'a transfer olan Serkan Balcı, ilginç açıklamalarda bulundu. Bordo-mavililerin kamp yaptığı Dorukkaya Greenpark Tesisleri'nde Sabah muhabiri Fehmi Özgüler'e konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'de çok güzel günler yaşadım. Bunları asla unutmam mümkün değil. Maddi ve manevi olarak çok mutlu oldum ve lig şampiyonlukları yaşadım. Fenerbahçe tatlı bir rüya idi" dedi. Trabzonspor'a transferinin ardından artık geçmişi geride bıraktığını ifade eden Serkan, "Fenerbahçe artık geride kaldı. Trabzonspor, Türkiye'nin en büyük ve köklü kulüplerinden biri. Bu formayı giyme şansını bulduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum" şeklinde konuştu. Trabzonspor'da yeni bir sayfa açtığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Yeni takımımda başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Trabzonspor son yıllarda talihsizlikler yaşadı. Ama gelecek s e z o n ben ve takım arkadaşlarım Trabzonspor'u hep birlikte zirveye taşıyacağız" iddiasında bulundu. Yeni takım arkadaşlarıyla kısa sürede kaynaştığını ve kampın harika bir dostluk ortamında geçtiğini belirten Serkan, "Trabzonspor'daki tüm futbolcular bana çok yakın ve sıcak davrandı. Kısa sürede takımıma alıştım. Bir taraftan Inter Toto Kupası ve yeni sezona hazırlanıyoruz. Çalışmanın dışında kalan sürelerde ise takım arkadaşlarımla çok iyi vakit geçiriyorum" yorumunu yaptı.AMACIM YENİDEN MİLLİ TAKIM
                            Yaşının genç olduğunu ve milli takımda yeniden yer almanın tek amacı olduğunu belirten Trabzonsporlu futbolcu, asıl mevkiinin orta saha olduğunu ve Trabzonspor'da bu mevkide görev almak istediğini belirtti. Trabzonspor taraftarların coşkusuna hayran olduğunu kaydeden Serkan, "Trabzonspor taraftarı en büyük başarıları hak ediyor. İnanılmaz ateşli, coşkulu ve takıma sahip çıkan bir yapıları var. Avni Aker Stadı'na her deplasmana gittiğimizde o coşkuya hayran kalırdım. Onların karşısına çıkmak için adeta gün sayıyorum" dedi.

Kaynak : Sabah

Yorum

• Forumda erimeye başladı ee transfer olmayınca ne yapsınlar şimdi bir transfer haberi yazsam buraya forum 2 dk da tavan yapar
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• ALFONSO TRABZON'A ÇOK YAKIŞIR

Geçen sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olan Brezilyalı Alfonso Alvez’i almak isteyen bordo-mavili yöneticiler kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor

İKİ sezon önce İsveç’in Malmö takımında forma giyen ve Beşiktaş’a karşı da 2 kez oynayan Brezilyalı Alfonso Alves, Trabzonspor’un gündemine girdi. Geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan 26 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Alves adeta bir gol makinesi olarak kabul ediliyor. Geeçen sezon ciddi bir sakatlık geçirip, 4-5 maç sahalardan uzak kalmasına karşın Heerenveen forması altında ligde tam 34 gol kaydeden, kupada da rakip fileleri 6 kez havalandıran Alves için geniş bir araştırma başlatıldı. GEÇEN sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, İtalya liginde atılan gollere verilen puanın fazlalığı nedeniyle krallığı Totti’ye kaptıran Alves’le ilgili gelen öneriden sonra konu teknik direktör Ziya Doğan’a da soruldu. Doğan’ın “Çok etkili bir golcü. Alınabilirse harika olur” dediği kaydedildi. Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X