Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaynak nedir kardes
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaynak nedir kardes
      abi ben cemille ankara turuna cıkmıstım arkadas arayıp dedi trabzon tv demis
      !

Yorum

• allah allah ilginc bi olay...bekleyelim...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ciddimisiniz arkadaşlar

Yorum

• Elias Ricardo Figueroa

Uruguay'lı forvet '88 doğumlu Chelsea geçen sene denemiş. Transfer yok bari genel kültür olsun, ben de yeni buldum

Risp olayı iyi araştırılmalı. Futbolu bırakmak bu kadar kolay olmalı mı? Yazık futbolcuya da ama biraz gayret ya
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 22:10.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• arkadaslar bi gelisme falan varmi yoksa sadece isimlermi dolasiyo ortalikta. Stichusla serif ne diyo haber falan veriyolarmi???

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bi gelisme falan varmi yoksa sadece isimlermi dolasiyo ortalikta. Stichusla serif ne diyo haber falan veriyolarmi???
                  Yok ya Stichus kayıplarda galiba Arjantinde futbolcu izliyo....

Bu işte Faruk Kancanın Brezilyadaki maceralerı gibi olmasında...

Yorum

• bu başlık kapansın bence nasıl olsa transfer yapılmıyor yapılacağıda yok gereksiz yani milleti boşuna umutlandırıyorlar

Yorum

• serif bekiyoz bakalım bu gün ne diyecek

Yorum

• risp futbolu bırakırsa ziyayı stoper almaktan kimse alı koyamaz..

Yorum

• haber doğruysa Rispin sözleşmesi Trabzonsporun bütün hakları saklı olmak üzere feshedilmeli.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• gençlerbirliğinden erkanı alırız tam ziyaya göre zaten

Yorum

• serif abimizde burdaymisben buraya yeni uye oldum fakat stichusla, serifin namini hemen duydum. stichus emmi bayadir ugramiyomus herhalde serif abi bari sen bi haber ver.

Yorum

• yönetim transfer yapmıyor şerif abi ne yapsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X