Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alpayer sakin ol biraz lütfen

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Figo Katara gitmedi,İnterle 1 yıllık sözleşme imzaladı
    benzeri diyelim önemli olan beni anlaman,anladın sanıyorum..

Yorum

• Başlığın konusuna uygun iletiler göndermeye ve alaylı yaklaşımlardan kaçınmaya özen gösterelim!..
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Sakaryanın gardı düşecek gibi gözüküyor ... açıkcası adamlara çok suç bulamıyorum ..şöyle bir düşünürsek Erdinç olayını biz yaşasaydık acaba ne olurdu ? Erdinçin nasıl ve niye geldiği ortada ...orada bence hata yapıldı ve anlamsız bir davranış içinde olduk ... aynı olayı bize yapsalardı bu forum ayaga kalkardı ... yani martinez bizde oldugunu düşünelim ve erdinç vakasını bize yaşatan takıma erdinçi satmak isteseler biz ne yapardık ? kıyamet kopardı başkasına satın ama onlara satmayın diye ..

Martinez baştan beri söylüyorum bize yakın ama sakaryanın başkanının inadını kırmak çok zor gözüküyor .. bu arada şunu da söylemek lazım martinezin menejeri epey ugraşıyormuş hatta sanırım martinez dahi istediği parayı biraz düşürmüş .. gerçi takım bulsa çoktan giderdi o da başka bir durum ..neyse 2 3 gün içinde belli olur bu tartışma da biter ..martinez olması iyi olur 3 4 sene iyi paraya satılabilir .. en azından belki 15 20 sene sonra bir kalecimiz olur ..

paraguaylı kaleci konusunu ise forumda müthiş araştırma yapan ve bence çok hoca ve menejerden çok daha iyi olan sayın arkadaişlarıma bırakmak lazım diye düşünüyorum . onlar zaten ilgili araştırmayı teknik kadrodan daha iyi yaparlar ...

Zİya dogan boş yere konuşuyor hiç bir yere gidecegi yok keşke gitse ...yani öle delikanlılık havalarına boşa giriyor .. görecegiz bakalım dediği adamları ayın 30 una kadar başkan alacak mı ? almazsa ne yapması lazım ? gitmesi lazım ? bence mümkün değil .. lafını yer ne olacak ..

Faruk sanırım olacak hoca istediği için değil yönetim alacak diyorlar ...

Arjantin veya bir başka yerden hiç öyle yıldız falan beklemeyiniz .. ben danimarkalı bekliyorum en azından ibre ona yakın .. bekleyip görecegiz ...

Başkanın demecinde bir şeye dikkatinizi çekmek isterim .. borsa da olan hisse senedimizin bize çok agır yük getirdiğini söylüyor .. yukarıdan aşagıya çok dogru bir demeç .. o zaman da o şekilde halka arz hata idi şimdi de bu hata devam ediyor ...bunu ilgili başlıkta açıkladıgım için konu ile alakası olmayan başlıga yazmak istemedim ..

Bir de şu var ki çok sert tartışmalar yaşanıyor bunlar gereksiz ...kimsenin bu kadar sert agresif olmasına gerek yok .. her şey zaten ortada .. sinirlerinize yazık ..

dayanın bakalım biraz daha her şey gerçekten çok güzel olacak Aralık tan sonra .. belki daha da yakın

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şurda Megatone diye bi adam var çok iyi yaa babadillo nun yanında getirsek iyi iş yapar bizde aslında palermo nun yanında oynuyor

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onu birak böyle bakarsak bizim Jefferson tam Panter!!!

buda güzel bir örnek...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alpayer sakin ol biraz lütfen
              benzeri diyelim önemli olan beni anlaman,anladın sanıyorum..
              adaşım( benim adım da alper) benm kafayı taktığım tolgaya güvenelim vb. demen ayrıca bobadillayı yani paraguayın kalecisini ''dünya kupasına yedek başladı ama kaleci sakatlanınca kaleci oldu ve bidaha da bırakmadı kaleyi ve sonunda da boca juniorsa transfer oldu bu performansla ve bocada da bu sene şampiyonluk yaşadı libertadoresde'' daha nası bi kareiyer arıyorsunuz siz kaleci için..kesinlikkle kaleciye ihtiycımız vardı ve bobandilla da gayet iyi bir kariyere sahip inşallah bu transfer biter!!

Yorum

• Aslında kaleye Bobadillayı alacaklarsa Newel Old Boys takımının Paraguaylı Milli forveti Oscar Cardozoyu daha iyi olacak iki Paraguaylı

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ....juniorsa transfer oldu bu performansla ve bocada da bu sene şampiyonluk yaşadı libertadoresde'' daha nası bi kareiyer arıyorsunuz siz kaleci için..kesinlikkle kaleciye...obandill

ben kaleci hakkında pek bir bilgiye sahip değilim aslında hatta hiç ismini bu akşam duydum ama her zaman kaleye transfer gereksiz bence eğer gs kalesini Türklere emanet edebiliyorsa biz de emanet edebilmeliyiz paftan çıkan bir oyuncunun oynaması onun bir kaç kademe altındaki oyuncuları da etkiler , bence..

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adaşım( benim adım da alper) benm kafayı taktığım tolgaya güvenelim vb. demen ayrıca bobadillayı yani paraguayın kalecisini ''dünya kupasına yedek başladı ama kaleci sakatlanınca kaleci oldu ve bidaha da bırakmadı kaleyi ve sonunda da boca juniorsa transfer oldu bu performansla ve bocada da bu sene şampiyonluk yaşadı libertadoresde'' daha nası bi kareiyer arıyorsunuz siz kaleci için..kesinlikkle kaleciye ihtiycımız vardı ve bobandilla da gayet iyi bir kariyere sahip inşallah bu transfer biter!!
                    musampa ve marcelinho nun kariyerini say bide bakalim...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu yenetimin sessizliği pek hayrı alamet değil..var bu işin içinde bişe..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında kaleye Bobadillayı alacaklarsa Newel Old Boys takımının Paraguaylı Milli forveti Oscar Cardozoyu daha iyi olacak iki Paraguaylı

http://www.youtube.com/watch?v=4GzR76Myed0
                        cardozo yeni sezona benfica lissabona 9,1milyon euroya transfer oldu bile..

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu yenetimin sessizliği pek hayrı alamet değil..var bu işin içinde bişe..
                          hayrola ne seziyorsun
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bu kaleciyi alırlarsa büyük iş yapmış olurlar..Adamın yaşı da bir kaleci için tam olgunluk çağı.Alınırsa çok iyi transfer olur.

Yorum

• bize tek bir adam lazım onun icin ben olsam gökdenizide satmaya razıyım yattarayıda stepide o adamda rafael van der vaart
                              !

Yorum

• riquelme de satılıkmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X