Burada isteyen Doğan ı ve Albayrak ı savunur istemeyen savunmaz,ben savunmayanlardanım.Ama Ocak ayında açılmış Yeter artık yönetim istifa diye bir başlık var bire bir örtüşen bir konu için bir başlık açılırsa başlığın kapatılması Forum kurallarına göre gayet normaldir,yok siz bu sitede Doğan ı Albayrak ı savunuyorlar diye söyleyip Yönetimi istifaya çağıran bir başlığın açık olduğunu görmezlikten gelirseniz ortada bir problem var demektir.O başlıkta her türlü görüş mevcuttur.Ayrıca yöneticiler gerektiği takdirde site giriş sayfasına da gerekli tepkiyi göstermişti diye hatırlıyorum.Şimdi Son Dakika haberleri diye bir başlık açtığınızı düşünün bu kapanır mı kapanmaz mı? Bu başlık kapanıncada site yöneticileri basını mı destekliyor diyeceksiniz!Var olan başlıktan Yönetim hakkında ki görüşlerimiz rahatlıkla dile getirilebilir diye düşünüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Albayrak: 2 yıldır takımımızın üstünde kara bulutlar dolaşıyor...
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ''2 yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor'' dedi.
Albayrak, bordo-mavili kulübün dergisinin bu ayki sayısındaki yazısında, geride kalan sezonda birçok sıkıntıyı ve problemi camia olarak birlikte yaşadıklarını belirtti.
Sezona başlarken, gerekli bir kan değişikliğine gittiklerini ifade eden Albayrak, ''Ardından bir çıkış başlarken, üst üste gelen hakem hataları ve sakatlıklar başarıya giden yolda bizi engelledi. Her başarıya giden yolda bazı sıkıntılar ve engeller olur. Biz, camiamızdan aldığımız güçle, önümüzdeki sezon bütün bu sıkıntıları el ele vererek ortadan kaldıracağız'' değerlendirmesini yaptı.
Birlik olmanın daima aynı yöne bakıp, aynı adımı atmak olduğunu kaydeden Albayrak, şöyle devam etti:
''Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. Bu görevlerin başında da takımımıza sahip çıkmak ve taraftar olarak üzerimize düşeni yapmak gerekiyor. 2 yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır.'' Bu sezon da 3 kulvarda zorlu bir maratona gireceklerini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:
''Hedefimiz, özlediğimiz başarılara bir bir ulaşmak olacak. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım.''
Siz cekilirseniz BULUTLAR dagilabilir
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Transfer başlığı burası arkadaşlar. Şimdi oradan devam edin diyeceğim ama başkancı diye adım çıkar diye diyemiyorum
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ARALIGI BEKLEYELIM DIYORSUN OYLEMI ??İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakutlu hocam haksızlık ediyorsun.....bmn forum diyebilirimki şu ana kadar rastladığım en demokratik forumdur .. organizasyonlar konusunda ( bilhassa halı saha organizasyonu ) bazı faşizan uygulamalar var
)) ( metin başkan saygılar ) ama konu TRABZONSPOR olduğunda bu güne kadar herhangi bir keyfiliğe rastlamadım ....açmış olduğunuz başlığın kapanma gerekçesi gayet makul zira benzer başlık var ve aralıkta zaten seçimli genel kurul var ...önümüzde seçim var ..ve öyle yada böyle transfer başlamış .....eleştirelim her zaman ve forumda çok sert ve iyi eleştiren arkadaşlar var ve eminimki bunlar muhataplarına ulaşıyor ...dolayısıyla şimdi aralıkta gerçekten bütünleştirici ,omurgalı,işbilen bir yönetimin gelmesi için ümitle bekleyelim ...elbetteki hazırlık maçlarında bile takımı destekleyelim .........
Ne ıçın arkadasım uçuruma hızla gıden bı arabanın ıçındesın ve daha erken durmak ıçın uçurumun kenarını bekleyelım dıyorsun..
Trabzonsporu donulmez yola sokacak bu becerıksız adamlar ve ozaman tarıh onlarla bırlıkte onları savunanlarıda yargılayacak unutmayın.YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
xxxxxxx
çok büyük transferler yapılıyorya onları konuşalım mesela ziya bir stoper daha istiyormuş turşu kuracak sol beke nedense adam istemiyor şok güvendiği celaleddin ve keçelinho var ......İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer başlığı burası arkadaşlar. Şimdi oradan devam edin diyeceğim ama başkancı diye adım çıkar diye diyemiyorum
Yorum
-
kadesİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer başlığı burası arkadaşlar. Şimdi oradan devam edin diyeceğim ama başkancı diye adım çıkar diye diyemiyorum

hangı transfer baslıgı dıyecegım ama olmayacak...
komık bı baslık aslında TRANSFER HABERLER
YANI BIZIM ACIMIZDAN.
bu a rada haksızlık yapıyorum dogru baskan sımdı ıstanbul beledıyeden super bı yıldız alır bende utanırım yada genc bı yetenek alır mesela 3 yada 5 yaslarında beklıcez artık ne yapalım
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
xxxxxxx
nedense ne ziyaya nede nuriye artık sempatiyle bakamıyorum biraz kırgınlık daha çok öfke hakimİlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ALLAH'ini seversen sus artik baskan suuuuuuuuuuussssssssssssssssss, zaten sabrimiz kalmadi konusma artik!!! Zaten verdigin sözleri yerine getiremiyorsun, bari acma su agzini giiiiiiiiittttttttt TRABZON'dan
Yorum
-
başkanın savunucusu degiliz TRABZONSPORun savunucusuyuz
bu forumda olan tüm arkadaşların inanıyorumki TRABZONSPORun çıkarlarından başka beklentileri yoktur
işi siyasete getirip dayamayın
her türlü eleştiri yapın ama kimsenin TRABZONSPORlulugunu tartışmayın
ilkeli tüm görüşlerinize saygı duyuyorum"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer başlığı burası arkadaşlar. Şimdi oradan devam edin diyeceğim ama başkancı diye adım çıkar diye diyemiyorum
Bende sana su cevabi verirdim:
Transfer
Bizim Yönetim ile bagdasmayan bir Kelime.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
xxxxxxx
sen messiyi bile alsan bu ziya koşmuyor diye oynatmazİlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekades
hangı transfer baslıgı dıyecegım ama olmayacak...
komık bı baslık aslında TRANSFER HABERLER
YANI BIZIM ACIMIZDAN.
bu a rada haksızlık yapıyorum dogru baskan sımdı ıstanbul beledıyeden super bı yıldız alır bende utanırım yada genc bı yetenek alır mesela 3 yada 5 yaslarında beklıcez artık ne yapalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum