Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma konusu açılmışken.... Kitap kampanyamızdan artan 200 ytl ile 10 civarı küçük forma alıp hem destek hem tanıtım yapma amacında idik. ancak oraya gittiğimizde Ts Clup markalı formalardan stoklarda hiç kalmadığını bu yüzden yardımcı olamacaklarını söylediler.

diğer pumanın formalarına baktım el kadar resmen el kadar 5 yaşındaki çocuğa olmayan bir forma 49 ytl. dolayısı ile alamadık tabi....

dedik bari haziran sayısından 40 tane alalımda hem klübe bi faydamız olsun hemde tanıtım açısından iyi olur. haziran 14 ve dergi hiç bir yerde yok... mayıs sayısınıda Elifle 2 ayrı yerden zorla bulduk . düşünsenize koskoca dergimizden 40 tanecik bile bulalmıyoruz. hemde Trabzonda fırtınanın merkezinde.

sonra bir gün fuara gittim dünya ticaret merkezine. stoklarda bitmiş hiç kalmamış olan formalarımızın 12,5 ytl ye orada satıldığını gördüm. o kadar sinirlendimki anlatamam. madem bilmiyorsunuz neden yalan diyorsunuz. vars ar yoksa yok.... 16 tane alacaktık vede 16 çocuğu sevindirecektik. dergide güzel ama formanın havası her şeyi başka. onun yerini tutamaz.

işte arkadaşlar yukarda misalen iki olay anlattım size.....

bu kadar vurdum duymaz....

bu kadar beceriksiz.....

bu kadar taraftarla arası kopuk

BİR YÖNETİMDEN DÜNYA ÇAPINDA YILDIZLAR BEKLİYORUZ......

yorumu size bırakıyorum.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıldız ...
      YıldızDI ....
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        madem konuda formaya hafif döndü
        eski bjk li yeni TRABZONSPOR lu yegenime forma alacagım
        nereden tedarik edebilirim
        bizim bualarda zor bulurum
        bu işi,n en kısa yolu nasıl arkadaşlar;?
        www.trabzonspor.com.tr
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Taraftarın yoğun olduğu şehirlerde hazırlık maçı yapacan. en son biz ne zaman İstanbulda hazırlık macı yaptık. Almanyada hazırlık maçı yapıyosan lisanslı ürünleri satacan. başarı gelirse lisanslı ürün satarsın, kombine satarsın.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben dizilişlerine bakmadım sağ sol diye ayırmadım bu yüzden yattara yada diğerleri yerinde değil.

bu oyun sitili chelsenin senelerdir başarılı olduğu oyun stili. defansta 4 adam çakılı oynuyor diğerleri hem geri hem ileri gidiyor. gökdeniz 90 dakika koşabilir, yattarada 24-25 yaşında koşsun defansada yardım etsin. hem çağdaş dediğin kadar kötü bir adam değil. bu yıl canla başla oynadı helede celodan 10 gömlek daha üstündür en azından uzaktan sert şutlar çekiyor ofansada yardıma gidebiliyor.

biz ne kadar defans çekilirsek rakipte o kadar üzerimize gelir her maçı 2-3 golle kapatırız. en iyi savunma ofanstır.

yıl 2004 :

symek-gökdeniz- yattara - leee

fatih - mehmet yılmaz

işte 6 ofansif oyuncumuzun aynı anda oynadığındaki durmumuz bide şimdiki durumumuz.....

söylemek istediğim bu... yoksa dizilişlerine dikkat etmedim....
            chelsea nin oyuncu kalitesi ile bizimki arasında dağlar kadar fark var. adamlarda drogba en ilerideki oyuncu ama o bile adam kovalıyor. oyun kuran lampard aynı zamanda çok iyi bir kesici. bizde gökdeniz son senelrde top raikpteyken hiçbişey yapmıyor. onu geç. yattara bu yeteneklerinin yanında adam da kovalasa real madrid de ilk onbir de oynar onu da geç. ricardinho zaten top rakipteyken sıfır. palermo ve umut tan da defansif anlamda birşey beklemek hayalcilik olur.

gelelim 2004 teki kadroya. o kadroda mehmet yılmaz ın yerine hüseyin i koymak lazım bu bir. ikincisi symek ve lee oyunun hem ofansif yönünü hem de hucum yönünü oynayan futbolculardı ama sizin yazdığınız kadroda bu özellikte adam yok.
            neyse bu tartışma uzar gider ama benim anlatmaya çalıştığım şeyde bu. size çok mantıklı gelen bana çok ters gelebiliyor bu nedenle ziya hoca yı(tekrar soyluyorum hernekadar oyun mentalitesini beğenmesem de) eleştirirken insaflı olmak lazım.
            mesela ben iddia ediyorum ziya doğan zico dan çok daha iyi bir teknik direktör ama adamlar bu kadar kötü bir teknik direktöre rağmen şampiyon oldularsa biz neden olamıyalım...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marcelinho yildiz diye alindi, kac paralik forma satildi, bilen var mi?
              25 ytl lik ts club formaların arkasına marcelinho yazıp uyanıklık yaparsan kimse almaz tabiki. Hemde puma ile anlaşıp yeni formaları beklerken bunu yaparsan. Zaten alacak olan ts club formasını almış isterse arkasına marcelinho yazdırabilir. Neden marcelinho yazısı için aynı formayı alsın?

Yorum

• İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                25 ytl lik ts club formaların arkasına marcelinho yazıp uyanıklık yaparsan kimse almaz tabiki. Hemde puma ile anlaşıp yeni formaları beklerken bunu yaparsan. Zaten alacak olan ts club formasını almış isterse arkasına marcelinho yazdırabilir. Neden marcelinho yazısı için aynı formayı alsın?
                ewt gerçekler acıdır ve çok doğru biz satılam puma marcelinho ları 2 trilyon civari kar sağladı ama şimdi o formaları alanlar ne yapacak ben sinir olurum böyle şeylere alırsın adam gider hayda daha 5 ay oldu alalı formayı
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• helal olsun bea
                  sizin gibi trabzonseverler varken bizim sırtımız yere gelmez
                  caaanı gönülden tebrikler

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marcelinho yildiz diye alindi, kac paralik forma satildi, bilen var mi?
                    marcelinho formasının çok satıldığını sanmam çünkü bizim kulüp yöneticileri herhalde heyecandan olsa gerek forma yaptırıp ts club larda satmayı unutmuşlardı o dönem. ben istanbul cevahir alışveriş merkezine sırf bu nedenle gitmiştim marcelinho transfer edildikten 15 gün sonra. ama oradaki arkadaş ne dedi biliyormusun'' formalar henüz gelmedi belki önümüzdeki ay gelir'' işte benim kzıdığım bu. bir transferde yanılabilirsin kulübe kaynak yaratamayabilirsin bunlar görevin olmakla birlikte zor işler ama işin zor kısmını yapıp dünyaca ünlü bir futbolcuyu trabzona transfer ettiğinde formaları satışa hazır değilse bu kepazeliğin hiç bir mazereti olamaz...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftarın yoğun olduğu şehirlerde hazırlık maçı yapacan. en son biz ne zaman İstanbulda hazırlık macı yaptık. Almanyada hazırlık maçı yapıyosan lisanslı ürünleri satacan. başarı gelirse lisanslı ürün satarsın, kombine satarsın.
                      kesinlikle katılıyor ve destekliyorum.
                      istanbulda hazırlık maçı yaplsa en az 20 bin seyirciye oynar dünya kadar da forma satarlar..

Yorum

• Ziya Doğan aslında o kadar da abarttığınız kadar defansif oynatmıyor takımı.
                        Maçına göre zaman zaman 4 forvet/forvetimsi adamla da maça başlıyo.
                        Ancak ideal kadrosundaki sistem bana göre modern futbolu amaçlıyor.
                        Sorun orta sahadaki savaşçı adamların kalitesizliğinden kaynaklanıyor.
                        4 defans 3 savaşçı orta saha bir sağ açık bir sol açık ileride tek forvet.

Şimdi dünyanın güçlü klüplerinin ideal kadrolarına bakalım.

Real Madrid:

----------------Casillias-------------
                        Salgado--Cannavaro-Ramos---Carlos
                        ------Emerson--Gago*---Diarra-----
                        -------Robinho--------Raul--------
                        ---------------Ruud---------------

Barcelona:

-------------Valdes---------------
                        Belletti----Thuram--Puyol----Zambrotta
                        ---------Xavi--Deco*--Motta--------
                        ----Messi-----------------Ronaldinho---
                        --------------Eto'o------------------

Milan:

---------------Dida------------------
                        Cafu----Maldini-----Nesta----Jankulovski
                        -----Gattuso---Pirlo*---Ambrosini-------
                        ----Kaka-------------------Seedorf---
                        -------------Ronaldo----------------

Hatta Fenerbahçe'nin ideal 11'ine bakarsak:

--------------Serdar-------------------
                        Önder-----Edu------Lugano------Ümit
                        -----Aurelio---Appiah*---Deniz(Selçuk)
                        ---------Alex-------------Tuncay-----
                        --------------Kezman---------------

(*) ile belirttiğim futbolcular ofansif özellikleri olup defansif oyanayan isimler.
                        Yani arkadan top toplayıp/dağıtıp oyun kurabilen savaşçı isimelr.
                        Yunanistan ve İtalya da bu sistemleri uygulayarak sın 2 uluslarası kupayı müzelerine götürmediler mi?
                        Ancak bizdeki sorun sistem anlayışından ziayade oyuncu yetersizliği
                        Geçen sezonun ilk devresinde orta 3'lüde oynayabilecek kapasiteye sahip tek oyuncu Hüseyindi. * ile gösterdiğimiz bölgede ise genellikle Hasan, ve diğer 3. isim olarak Ferhat oynatılıyordu(Zaman zaman Keçeli). Sonuç işte ortada: Felaket
                        Ancak 2. devrede Ayman'ın takıma monte edilmesiyle 3'lü bloğun 2. halaksı da tamamlanmış oldu ve ikinci yarıdaki performansımız ortada. Tek eksiğimiz (*) ile belirttiğimiz bölge. Oranın en iyi ismi Szymekti ancak o da tercihini futbol hayatını bitirrmekten yana kullandı. Serkan Balcı ile bu bölgeyi kontrol altına alabilir, ortadaki boşluğu tamamıyla kapatabiliriz. Transer yapılacaksa da bu bölgeye yapılabilir. Pirlo tarzı bir adam.

---------------Jeff---------------
                        Jabi-----Stepanov--Risp------Adnan
                        ----Hüseyin---Serkan*(Y)-Ayman--
                        ------Gökdeniz-------Yattara-----
                        ---------------Umut(Y)-----------

Y: yeni transfer
                        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Evet ortadaki oyuncuların hücuma katılımı ciddi sorun bu yüzdendir ki ortaya adam alınmalı bana göre klasik bi 10 numara değil Xavi v.b.

Yalnız yukardaki kadrolarda beklerinde hücumda önemli yeri var Sorunlarımızdan biride bu Bir sol bekimiz var ki orta çizgiyi geçince eli ayağına dolaşıyo ya da 40 metreden ceza sahasına orta yapmaya çalışıyo Ve her defasında yapamıyo

Üstelik Avrupada bu şekilde(2+1)oynamayan takımlarda var;

---Ronaldo---Carrick-----Scholes--Giggs--
                          ------------Rooney------Smith----------
                          gibi
                          En son champions tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 16:07.

Yorum

• Leverkusen'den Ankaraspor'a transfer

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Bayer Leverkusen'de forma giyen genç milli futbolcu Tevfik Köse'yi kadrosuna kattı. Başken ekibi Tevfik ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Tevfik Köse ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Geçen sene Peru'da düzenlenen ve Genç Milli Takım'ın 4. olduğu turnuvada Tevfik Köse oynadığı futbolla dikkat çekmişti.

Yine cok iyi bi gurbetciyi kacirdigimizi belirtmek isterim kacirdigimizda söylenemezya bizim yönetim olucak mahluklar onunla ilgilenme bile ilgilenmemistir. Kendisini cok iyi tanimaktayim. Bayburtludur ama aslen Sürmeneli ve babasinin fanatik bi Trabzonpsorlu oldugu biliyom kendiside muhakka öyledir. Insallah iki sene sonra en azindan Trabzonsporuna kavusur.

Bu arada Ankaraspor u da tebrik ediyorum, cok iyi beceriyor isi Avrupdaki gurbetcileri topliyor coguda zaten Trabzonlu oluyor.

Yorum

• Bu sistemde denge yakalamak daha zor. Atak yapanlar ve defans yapanlar diye ister istemez ayrılıyor takım. Karşı ataklarda "forvet" elemanları daha defans yapamadan zaten ilk olarak "ön libero"lar karşılıyor. Bu da adam paylaşmada soruna neden oluyor. Ayrıca 3 kişiyle atak yapan oyuncular oyunda daha çabuk yıpranıp daha çabuk deforme oluyor sezon içinde. Bence dengeli bir sistem değil. Denge arkada. Bizim dengemiz ortada olmalı ki virajlarda zorlanmayalım
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• orta saha ve ileri hattımız geçen yıl gökdeniz-yattara-ceyhun-umut(ersen-ömer rıza) dan oluşuyordu..şu anda hala aynı. ve bu 6 futbolcu da bi şekilde gol atıyor. yapamadıkları şey beyin görevi. gerektiğinde topu ayakta tutmak, organize atakları başlatmak, oyunun kilitlendiği anlarda asist veya golleriyle sahneye çıkmak..bunlar da bazen oluyor ama yetmez...

o yüzden bu 6 topçunun arasına öncelikle 1 adet 10 numara, mümkünse de bitirici vuruşları olan golcü alınırsa tam süper olacak...
                                En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 16:14.
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X