Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamlar Lincolnu Avrupanın en iyi oyuncusu yaptılar biz bundesliganın kralını 6 ayda bitirdik burada cok iyi hatırlıyorum Ankarada Ankarasporla oynuyoruz iki-üc genc arkadas Marcelinhoya bir gol kacırınca nasıl küfrediyorlardı tellere kadar gelerek bizde de suc var aldıgımız futbolcuları medyamız dahil bizler daha oynamadan bitiriyoruz kac gündür Jabi ile ilgili köse yazıları yazılıyor ama diger rakiplerimize bakarsanız aldıkları her futbolcuyu kral yapıyorlar aynaya bakmak gerekli..............

Var mı Jabi gibi sag bek
    yazdiign herseye imzami yaparim. Cok iyi düsünüyorsun, Marcelinho Lincoln dan cok dahah iyi bi futbolcu. En azindan bizim adigmiz zamanda. Biz bozduk adami

Gercekten her hafta almanlar MArcelinhoyu konusuyiorlardi hertha da oldugu zaman.

Yorum

Adamlar Lincolnu Avrupanın en iyi oyuncusu yaptılar biz bundesliganın kralını 6 ayda bitirdik burada cok iyi hatırlıyorum Ankarada Ankarasporla oynuyoruz iki-üc genc arkadas Marcelinhoya bir gol kacırınca nasıl küfrediyorlardı tellere kadar gelerek bizde de suc var aldıgımız futbolcuları medyamız dahil bizler daha oynamadan bitiriyoruz kac gündür Jabi ile ilgili köse yazıları yazılıyor ama diger rakiplerimize bakarsanız aldıkları her futbolcuyu kral yapıyorlar aynaya bakmak gerekli..............

Var mı Jabi gibi sag bek
      Evet katılıyorum.Şu forum Gerilim hat sayfaya çıktı. Evet eleştirelim ama Yapıcı olalım bu negatif hava dağılsın artık.Kaç yıldır burada tarnsfer konuşuruz.Bu kadar negatif bir hava olmamıştı.

Dusunceleriniz Pozitif Olsun,cunku Dusunceleriniz Sozleriniz Olur.
      Sozleriniz Pozitif Olsun, Cunku Sozleriniz Davranisiniz Olur
      Davranislariniz Pozitif Olsun Cunku Davranislariniz Alliskanliklariniz Olur
      Aliskanliklariniz Pozitif Olsun Cunku Aliskanliklariniz Degeriniz Olur
      Degerleriniz Pozitif Olsun Cunku Degerleriniz Kaderiniz Olur.
      Gandi
      Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        can parlayan konya ile ön sözleşme imzalamış nasıl iş bu ya !
        bizde kalsa ne olacak kalmasa ne olacak...varligini bile hissetmiyecektik kalsaydi...daha kac böyle oyuncu harcandi/harcaniyor/harcanacak bizim böyle futbol capsizi antrenörümüz olduca...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          marcelinho ile lincoln arasında fark var
          ne farki var abi. marcenin daha iyi bi futbolcu oldugu var iste okadar

Yorum

• yaw futbolcu alacaz güney amerikadan diye portekizceyi süktük ALLAH ALLAH
            !

Yorum

• marcelinho nispeten kariyerinin sonuna yaklaşmış bir oyuncu onun bize gelişini figonun katara gidişine benzetirim hep

Yorum

.... bizde de suc var aldıgımız futbolcuları medyamız dahil bizler daha oynamadan bitiriyoruz kac gündür Jabi ile ilgili köse yazıları yazılıyor ama diger rakiplerimize bakarsanız aldıkları her futbolcuyu kral yapıyorlar aynaya bakmak gerekli..............

Var mı Jabi gibi sag bek

Basın konusuna katılıyorum,futbolcuyu taraftarın ve futboldan anlamayan yöneticilerin gözünde iyi ve ya kötü yorumlarıyla ya bitiriyorlar ya da kral yapıyorlar.Ama unutmayalım ki İst.medyası Trabzon futbolcusunu Kral yapmaz bunun içinde Trabzonun güçlü bir yerel basına sahip olması gerekiyor.

Yapılan transferlere bakılınca Adnan,Jabi,Serkan benim bildiğim kadarıyla bunların hepsi sağ kanat oyuncusu,fakat ben bıkmadan yazıyorum bu takımın sol tarafı yok,forveti yok şampiyonluk için kalecisi yok....
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

marcelinho ile lincoln arasında fark var
                  Tabiki futbol özellikleri acısından fark olabilir ama inan Marce onlara gelseydi böyle olmazdı adamlar ikinci ligden bir stoper aldılar 24 yasında hic herhangi bir medyada rastladınızmı ikinci ligden adam mı alınır diye bir habere:

Bu arada bizler Marcenin aldıgı parayı fazla bulup takım ici dengeleri bozdu diye sayfalarca yazı yazmadıkmı tartısmadıkmı adamlar Lincolne yıllık 5 Trilyon veriyorlar nerde takım ici dengeler bu kavramlar hep bizim icin gecerli insallah bu arada Ceyhunu elimizde tutarız.............
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

marcelinho nispeten kariyerinin sonuna yaklaşmış bir oyuncu onun bize gelişini figonun katara gidişine benzetirim hep
                    katiliyorum...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

marcelinho nispeten kariyerinin sonuna yaklaşmış bir oyuncu onun bize gelişini figonun katara gidişine benzetirim hep
                      ii diyonuzda bize baska türlü yıldız gelmezki 24 senedir sampiyon olamamısız hic bi basarı yakalayamımısız hedefler hep lafda kalmıs hic icrata dökülmemis daha neyin yıldızını bekliyoz biz
                      !

Yorum

bence tolga kalmalı ona güvenelim
                        ewet çok güven veriyo tolga özellikle de yan toplarda acaip güven veriyo.. tolgaya güvenelimmiş tamam valla güvenelim nede olsa şampiyonluğa oynamıyoruz.. böyle özellikle yan toplarda kale çezgisinde bekleyen güven vermeyen bi adama güvenmek ne demek yaa...gençlerimize sahip çıkacağız ama yöntem bu değil buna emin olun!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        En son Kaya tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 20:31.

Yorum

• Başlığın konusuna uygun iletiler göndermeye ve alaylı yaklaşımlardan kaçınmaya özen gösterelim!..
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kayseri erciyesspor macinda tolganin kurtarislarini ayni böyle kes ve youtuba koy bak sana ne kaleci cikiyor ortaya..
                            onu birak böyle bakarsak bizim Jefferson tam Panter!!!
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• size de katılıyorum ama su an ligde en saçma transferler bizde ve 3 büyük takımın yanına bile yaklaşamıyoruz neden ?

Yorum

Figo Katara gitmedi,İnterle 1 yıllık sözleşme imzaladı....

Marcelinho bize geldiğinde 31 yaşındaydı hiçde yaşlı diildi ama ziyanın yüzünden gitti adam malasef...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X